NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

harden najlepsza końcówka w historii jego występów w playoff? A tak był jebany przez ostanie dni…

Bardzo brakuje drugiego playmakera w Pistons. Jak oni awansują do ECF, to Cunningham dobije do 100 strat w tych playoffach :beczka:

2026 NBA Draft Lottery Results​

1. Washington Wizards
2. Utah Jazz
3. Memphis Grizzlies
4. Chicago Bulls
5. Los Angeles Clippers (via Indiana Pacers)
6. Brooklyn Nets
7. Sacramento Kings
8. Atlanta Hawks
9. Dallas Mavericks
10. Milwaukee Bucks
11. Golden State Warriors
12. Oklahoma City Thunder (via LA Clippers)
13. Miami Heat
14. Charlotte Hornets
za: realgm.com

brooklyn, kings i pacers duży niedosyt.
bulls przeciwnie.

Embiid i George mieli paliwa na jedną, 7-meczową serię w playoffach, z Knicks to już zombie na parkiecie. Za rok będzie to samo, za dwa też. Nie ma ratunku, przy ich kontraktach. Niby człowiek wiedział.

Jak obstawiacie, dadzą Wembiemu chociaż jeden mecz zawieszenia czy wymiękną? Przypominam, że podczas ‚wstrząsu mózgu’ narzekał na ‚pomoc NBA’ a zachwalał pomoc spurs.

Jak obstawiacie, dadzą Wembiemu chociaż jeden mecz zawieszenia czy wymiękną? Przypominam, że podczas ‚wstrząsu mózgu’ narzekał na ‚pomoc NBA’ a zachwalał pomoc spurs.
na moje nie.
w regular pewnie dostałby mecz.

szybko wyleciał (2 kwarta), nie jest to jakiś boiskowy bandyta, także nie powinni.
do tego reid nie udawał martwego.
myślę, że się rozejdzie.

internet jest zdania, że ci z wizz i jazz nie muszą tak mocno trzymać się swoich wyborów i mogą iść w dół.
to byłoby ciekawe.

@Hellah

morey chyba leci/ poleciał.
nurse zostaje.
Ktoś pewnie musiał polecieć, lepiej Morey niż Nurese. Morey w sumie za wiele nie zrobił, przez niego teraz wisi kontrakt PG, zapchał salary i oddał paru dobrych rolesów za darmo w ostatnich sezonach. Myers ma wybierać w drafcie, może mu dadzą robotę, on w sumie pracuje w tej firmie właścicieli 76ers.

Fajne te Detroit jeszcze niedawno najgorsza drużyna w NBA, a tu nagle zbudowali drużynę ze swoich zawodników :frankapprove: Nie znam się na tyle, ale chyba trener tam też musi być nie z pierwszej łapanki.

Fajne te Detroit jeszcze niedawno najgorsza drużyna w NBA, a tu nagle zbudowali drużynę ze swoich zawodników :frankapprove: Nie znam się na tyle, ale chyba trener tam też musi być nie z pierwszej łapanki.
tak.
ten sam, który poprzednio prowadził ich przeciwnika- cavs.
tam doszedł do pewnego poziomu, tutaj może być to zaraz albo już jest.

co do drogi detroit to jest taka zasada- żeby być dobrym musisz zacząć z niskiego poziomu.
najgorsze w nba jest przeciętniactwo- taki środek tabeli bez szans na wyżej.

Ktoś pewnie musiał polecieć, lepiej Morey niż Nurese. Morey w sumie za wiele nie zrobił, przez niego teraz wisi kontrakt PG, zapchał salary i oddał paru dobrych rolesów za darmo w ostatnich sezonach. Myers ma wybierać w drafcie, może mu dadzą robotę, on w sumie pracuje w tej firmie właścicieli 76ers.
myers to by było marzenie.
chłop ma łeb na karku.

problem to te duże kontrakty, bo niestety trzeba będzie do nich coś dorzucić żeby się ich pozbyć.

lekko po czasie, ale info warte odnotowania.
w polsce już by był, w usa musi jeszcze poczekać.

dennis rodman skończył 65 lat!!!!!

na moje, to nie ma lepszego podkładu muzycznego do serii zagrań tego gościa.

świetny gracz tamtych czasów.
top 10 najlepszych defensywnych graczy w historii i on tam jest.

#91 lat panie rodman!!!

Młode koty ze Spurs dają radę w PO, Fox też gra bardzo dobrze. Jak tu się nikt nie zesra, a w OKC wróci JDub, to może być jedna z najlepszych serii playoffs w 21 wieku. Przynajmniej tak się zapowiada, dwa potwory z mocną obroną, nabite młodym talentem :corn:

Po drugiej stronie, jakby Pistons grali znowu z Knicks, to też będzie ciekawe starcie.

Harden klasycznie 2/10 w G7, ale cała reszta drużyny się stawiła. Jak Cavs wygrają z Knicks, to będzie dla mnie największa sensacja tych playoffów.

Duren do wyjebania, jak mu dadzą jakieś 180/4 to nawet mi ich nie szkoda, niech wtedy znowu szorują dno ligi.

Harden klasycznie 2/10 w G7, ale cała reszta drużyny się stawiła. Jak Cavs wygrają z Knicks, to będzie dla mnie największa sensacja tych playoffów.

Duren do wyjebania, jak mu dadzą jakieś 180/4 to nawet mi ich nie szkoda, niech wtedy znowu szorują dno ligi.
Bekę miałem jak keepthebeet w poniedziałek mówił że "Cunningam zdobywa punkty Durenem", bo jak nie da mu nic pod samą dziurę to chłopa w ataku nie ma.

:beczka:

comment_1644724890J4BSKNk5fKvZ6THlOP6yLI.gif

już nie jest bezdomny!
new orleans pelicans teraz!!!

Back