Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chciałem się rano zapytać jak się czujesz po pocałunku śmierci od POTĘŻNEGO JALENA BRUNSONA?Jebać te playoffy![]()

za: realgm.com2026 NBA Draft Lottery Results
1. Washington Wizards
2. Utah Jazz
3. Memphis Grizzlies
4. Chicago Bulls
5. Los Angeles Clippers (via Indiana Pacers)
6. Brooklyn Nets
7. Sacramento Kings
8. Atlanta Hawks
9. Dallas Mavericks
10. Milwaukee Bucks
11. Golden State Warriors
12. Oklahoma City Thunder (via LA Clippers)
13. Miami Heat
14. Charlotte Hornets
na moje nie.Jak obstawiacie, dadzą Wembiemu chociaż jeden mecz zawieszenia czy wymiękną? Przypominam, że podczas ‚wstrząsu mózgu’ narzekał na ‚pomoc NBA’ a zachwalał pomoc spurs.
Ktoś pewnie musiał polecieć, lepiej Morey niż Nurese. Morey w sumie za wiele nie zrobił, przez niego teraz wisi kontrakt PG, zapchał salary i oddał paru dobrych rolesów za darmo w ostatnich sezonach. Myers ma wybierać w drafcie, może mu dadzą robotę, on w sumie pracuje w tej firmie właścicieli 76ers.
Nie znam się na tyle, ale chyba trener tam też musi być nie z pierwszej łapanki.tak.Fajne te Detroit jeszcze niedawno najgorsza drużyna w NBA, a tu nagle zbudowali drużynę ze swoich zawodnikówNie znam się na tyle, ale chyba trener tam też musi być nie z pierwszej łapanki.
myers to by było marzenie.Ktoś pewnie musiał polecieć, lepiej Morey niż Nurese. Morey w sumie za wiele nie zrobił, przez niego teraz wisi kontrakt PG, zapchał salary i oddał paru dobrych rolesów za darmo w ostatnich sezonach. Myers ma wybierać w drafcie, może mu dadzą robotę, on w sumie pracuje w tej firmie właścicieli 76ers.

Bekę miałem jak keepthebeet w poniedziałek mówił że "Cunningam zdobywa punkty Durenem", bo jak nie da mu nic pod samą dziurę to chłopa w ataku nie ma.Harden klasycznie 2/10 w G7, ale cała reszta drużyny się stawiła. Jak Cavs wygrają z Knicks, to będzie dla mnie największa sensacja tych playoffów.
Duren do wyjebania, jak mu dadzą jakieś 180/4 to nawet mi ich nie szkoda, niech wtedy znowu szorują dno ligi.