Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Potwierdzone.trae young może polecieć do wizzards.
w drugą stronę cj i kispert.
podobno nie będzie w tej wymianie jakiś mocnych picków.
zobaczymy co z tego wyniknie.
TRAE YOUNG TRAFIA DO WASHINGTON WIZARDS! W DRUGĄ STRONĘ DO ATLANTY HAWKS IDZIE CJ MCCOLLUM I COREY KISPERT!
realgmPotwierdzone.
Znalazł idealne miejsce żeby być twarzą organizacji znajdującej się na dnie ligi oraz sprzedawać bilety za pomocą klepania pustych kalorii w statystykach. Win win dla obu klubów.Potwierdzone.
wizzards win, ale lekko.Znalazł idealne miejsce żeby być twarzą organizacji znajdującej się na dnie ligi oraz sprzedawać bilety za pomocą klepania pustych kalorii w statystykach. Win win dla obu klubów.
Znalazł idealne miejsce żeby być twarzą organizacji znajdującej się na dnie ligi oraz sprzedawać bilety za pomocą klepania pustych kalorii w statystykach. Win win dla obu klubów.
Sam nie wiem, wydaje mi się, że to jednak trochę mało za Younga, nawet jednej pierwszej rundy nie dostali dodatkowo. Natomiast z drugiej strony, Hawks ta wymiana pewnie pasuje. Young i tak praktycznie nie grał w tym sezonie, mają Jonhsona i Danielsa od rozgrywania więc on tam tylko by psuł obecny flow, dostali dwóch dobrych strzelców i mają niewiele straty do zgarnięcia przewagi parkietu w pierwszej rundzie. Pick 2026 i tak dostaną od Pels z tego co pamiętam, a dodatkowo się wyczyścili na przyszłe lato i będą mieli sporo wolnego hajsu.wizzards win, ale lekko.
Davis dzisiaj kontuzja.Mogą zbudować fajny skład i być mocni za jakieś dwa lata, ale teraz czytam, że Hawks mają na celowniku Davisa i już mam obawy, że zaraz będzie kolejne samozaoranie jak go wezmą, a on nie będzie grał![]()

jakie typy na nowy klub?
oczywiście, że mało dali za younga.Sam nie wiem, wydaje mi się, że to jednak trochę mało za Younga, nawet jednej pierwszej rundy nie dostali dodatkowo. Natomiast z drugiej strony, Hawks ta wymiana pewnie pasuje. Young i tak praktycznie nie grał w tym sezonie, mają Jonhsona i Danielsa od rozgrywania więc on tam tylko by psuł obecny flow, dostali dwóch dobrych strzelców i mają niewiele straty do zgarnięcia przewagi parkietu w pierwszej rundzie. Pick 2026 i tak dostaną od Pels z tego co pamiętam, a dodatkowo się wyczyścili na przyszłe lato i będą mieli sporo wolnego hajsu.
Przespali czas na lepszą wymianę Younga, podobnie chyba będą mieli w Memphis z Morantem. Pseudo gangster też jest teraz chuja warty.
timberwolves: morantjakie typy na nowy klub?
Garlanda to w sumie też podobna wartość co Young i raczej zbędny w Cavs. Ciekawe jak to wpłynie na rynek, bo przy cenie za Younga, jest precedens żeby za tych dwóch też gówno dostać.tak na marginesie kontrakty moranta i garlanda z cavs są takie same, co do dolara.
Atlanta tu wygrała ten trade.Garlanda to w sumie też podobna wartość co Young i raczej zbędny w Cavs. Ciekawe jak to wpłynie na rynek, bo przy cenie za Younga, jest precedens żeby za tych dwóch też gówno dostać.