Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lejkiers przejebali z San Antonio (bez człowieka tyczki).Thunder walnęli Suns 50 punktami w tym śmiesznym pucharze.

ja też bym nie chciał thunder.Nie chciałbym go w OKC. Mogłoby się okazać, że Thunder byliby w trybie OP przez najbliższe lata jakby tam trafił za taką paczkę. Zresztą Giannis to nie Durex, imo nie pójdzie na łatwiznę po pierścień. OKC też nie wiadomo czy tak dużo picków chcieliby oddać i odciąć sobie napływ z draftu, im się dupa nie pali żeby ostro skład zmieniać.
Natomiast jak sam wybiera to raczej nie wybierze Hawks/Blazers. Już bym wolał jakieś Knicks, Heat, może Pacers za Siakama i poczekać na Haliego, nawet Pistons, byle został na wschodzie, żeby te finały miały sens, bo niedługo każdy z top10 graczy będzie na zachodzie grał.

spurs dali radę!!!Puchar Tymbarka.

Poszedłem spać po dwóch kwartach, teraz obejrzałem do końca, dobry meczyk był. Wembanyama na limitowanym czasie, ale on im wygrał mecz, bez niego byłoby ze Spurs podobnie jak z Suns.spurs dali radę!!!
fajny mecz się zapowiada spurs- knicks.
Do lejkiers go.Puszczą w zimie Sochana litościwie do jakiegoś tankowca na prowincji czy będą go trzymać na ławce z przeznaczeniem do plk?
po co mają go puszczać?Puszczą w zimie Sochana litościwie do jakiegoś tankowca na prowincji czy będą go trzymać na ławce z przeznaczeniem do plk?
Myślę bardziej o tym że zmontują jakąś paczkę w zimie żeby się wzmocnić przed PO. Wtedy na pewno jest jednym z pierwszych na wylocie.po co mają go puszczać?
i czy im się opłaca?
bez szydery, pytam poważnie.
nie jest to niemożliwe.Myślę bardziej o tym że zmontują jakąś paczkę w zimie żeby się wzmocnić przed PO. Wtedy na pewno jest jednym z pierwszych na wylocie.
wartość Sochana drastycznie spadła, nie zapominajmy że to jej "nonshooter", w dzisiejszej lidze gdzie gwiazdy zarabiają dużo a zadaniowcy 2-5m$ to nie spodziewałbym się, żeby ktoś Sochanowi dał 10-12m$ za sezon i go chciał. Niestety Jeremiasz spierdzielił, częściowo wina tego że jest kontuzjogenny - w Spurs na skrzydłach są już lepsi. Najważniejsze dla niego, żeby gdzieś grał regularnie... nawet w Hornets czy jakimś Wizards.nie jest to niemożliwe.
tak jak pisałem przed sezonem, jeżeli gm z ekipą uznają, że jest potrzeba wykonać taki ruch to ten kontrakt poleci.
jest też druga strona- czy spurs będą/powinni się zmieniać skład?
wydarzyć może się sporo do deadline, ale obecnie drużyna idzie w dobrym kierunku, dlatego mogą nie psuć tego procesu.
patrząc na kontrakt sochana, to spurs są w dobrej sytuacji.
kontrakt jest zastrzeżony, także jeżeli ktoś jeremiaszowi dobrze nasypie, san antonio mogą to wyrównać i sochan zostaje.
ile on jest teraz warty?
ten kontrakt.
druga runda, dwie drugie rundy?
w rewanżu tylko 126- 123 ponownie bulls.Bez dogrywki.
![]()
Bo prawda jest taka, że Duranty, Kałaje, Hardeny czy LeFlopy już się skończyły. It's over. Żyjemy trochę sentymentami i mam wrażenie, że GM'y również.Spurs kryptonit na OKC. Ależ to będzie ciekawa rywalizacja.
Suns rozbijają Laflopów też piękny dzień :)
Rockets chyba poświęcili za dużo za Duranta, widać że przechodzą jakieś problemy.
Szkoda, że Ayo mu jakiejś listwy nie wypłaciłw rewanżu tylko 126- 123 ponownie bulls.

Coś czuję że ta sprawa ma drugie dno. Czymś musiał się narazić albo jego osobowość nie leży trenerowi. Ciekawe czy w najblizszym czasie coś wypłynie czy będą tylko domysły.Nawet jakieś wafle z G-League dostają minuty, a Jeremiasz u Mitcha Johnson'a persona non grata![]()
Może nie leży. Jak chłop maluje włosy na zielono, różowo czy fioletowo to musi byś pierdolnięty.Coś czuję że ta sprawa ma drugie dno. Czymś musiał się narazić albo jego osobowość nie leży trenerowi. Ciekawe czy w najblizszym czasie coś wypłynie czy będą tylko domysły.