murphyMc
MISTRZ ŚWIATA ⚽️
Trudno się z tym nie zgodzić , niestetyMoże nie leży. Jak chłop maluje włosy na zielono, różowo czy fioletowo to musi byś pierdolnięty.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trudno się z tym nie zgodzić , niestetyMoże nie leży. Jak chłop maluje włosy na zielono, różowo czy fioletowo to musi byś pierdolnięty.
Może nie leży. Jak chłop maluje włosy na zielono, różowo czy fioletowo to musi byś pierdolnięty.
Trudno się z tym nie zgodzić , niestety
Pewnie, nie ma nic złego w tym, że ktoś ma jakichś idoli. Niech będzie mordercą w D i na tablicach jak Rodman. Jednak zmienianie się wizualnie, po to żeby wyglądać jak Twój idol? Dorośli ludzi, którzy tak się zachowują to dla mnie idioci.To przecież takie kreowanie się na drugiego Rodmana, każdy miał jakichś idoli.
taka skuteczność w 30 minut.Shaq w spódnicy, a nie, czekaj : 19/28 FG

Był też taki gubasek w uniwersyteckiej koszykówce, dobrze trójki rzucał, świetny passing. Tylko chyba nie wytrzymał i żadnej kariery z tego nie było. Teraz w profesjonalnej koszykówce jednak za duże tempo dla takich grubasów.taka skuteczność w 30 minut.
to ja jej całuję rączki za takie liczby.
no jest trochę większa od reszty koleżanek i tyle...
![]()

Był też taki gubasek w uniwersyteckiej koszykówce, dobrze trójki rzucał, świetny passing. Tylko chyba nie wytrzymał i żadnej kariery z tego nie było. Teraz w profesjonalnej koszykówce jednak za duże tempo dla takich grubasów.
Natomiast w tych uczelnianych rozgrywkach śmiesznie wyglądało, jak te szczypiorki nie mogli piłki zebrać obok niego
Muszę obejrzeć te 3 recapy. Jak to jest możliwe, że SAS ograli TRZY RAZY drużynę która resztę ligi robi bez odrobiny przemocy?Po pierwszej kwarcie myślałem, że wyszli się postrzelać, ale zrobił się dobry mecz. OKC 0-3 ze Spurs w ciągu dwóch tygodni. Jednak jakoś mnie ten skład SAS nie przekonuję mimo wszystko. Poczekamy na playoffy![]()

terminarz drogi panie, terminarz.Lejkersi pokazali w nocy swoje prawdziwe oblicze. Każdy z Wielkiej trójki zachodu złoi im dupę w PO i to bardzo boleśnie. Niech już LeBron sobie idzie bo z bagażem jego kontraktu nie ma żadnych szans na lepszą obudowę dla luki.
Uważam że w tym sezonie nic ich nie uratuje. Trzy dziury w obronie (dwie naturalne i jedna ze starości) to zdecydowanie zbyt dużo na PO.terminarz drogi panie, terminarz.
dobry kalendarz jest sprzymierzeńcem ich dobrego wyniku.
trzeba poczekać do końca stycznia w ich przypadku, jak chyba mało w którym.
raz- mogą do tego czasu sobie pohandlować coś tam.
dwa- kalendarz.
będą w połowie trasy wyjazdowej i po niej lista meczów nie jest już taka fajna.
ciężko przewidywać co konkretnie się może wydarzyć, ale na dzisiejszą sytuację, to top 6 mają szansę zrobić.
wolves ich wyprzedzą raczej.
nie spodziewam się po nich wyżej niż drugiej rundy, ale jak będzie to czas pokaże.Uważam że w tym sezonie nic ich nie uratuje. Trzy dziury w obronie (dwie naturalne i jedna ze starości) to zdecydowanie zbyt dużo na PO.
Drużyna reszty świata bierze to w cuglach jeśli będą mieli choć trochę motywacji. W ciekawym kierunku zmierza układ sił w światowej koszykówce. Zmierzch największych gwiazd USA zapowiada ciekawą rywalizację na kolejnych igrzyskach.jokic
shai
luka
ant
sengun
maxey
jalen johnson
jalen brunson
jaylen brown
cade
moje piątki- zagłosowałem!
View attachment 136256
Trochę Thunder złapali zadyszkę na koniec roku, od Wolves też dostali, a Spurs teraz w gazie i mają bilans 10-1 w grudniu. Jeszcze będę grali w styczniu i lutym między sobą, to zobaczymy co Daigneault wymyśli. Wembanyama zjada w każdym meczu Holmgrena, najgorszy matchup dla Cheta, JDub po kontuzji wrócił i bez formy, GOAT Caruso też słabo gra ostatnio, a cała reszta Spurs może switchować na SGA i go męczyć. Niewygodny matchup dla Oklahomy, ale daleko mi od wyrokowania, że Spurs ich zjedzą w playoffach. Wiadomo, że to inne granie, nawet jakby było 4-0 w rs, 5-0 licząc z tym NBA CUP dla Spurs, to w PO może być na odwrót.Muszę obejrzeć te 3 recapy. Jak to jest możliwe, że SAS ograli TRZY RAZY drużynę która resztę ligi robi bez odrobiny przemocy?
![]()
Tylko te gwiazdy porozrzucane będą na IO, a USA dalej może mocny skład zebrać, za dwa lata to już raczej Durantów i Jamesów nie zabiorą, chybaDrużyna reszty świata bierze to w cuglach jeśli będą mieli choć trochę motywacji. W ciekawym kierunku zmierza układ sił w światowej koszykówce. Zmierzch największych gwiazd USA zapowiada ciekawą rywalizację na kolejnych igrzyskach.

Jalen Johnson się zrobił zawodnik w tym sezonie, Young kontuzja, dali mu piłkę w ręce i się okazało, że mocny gośćjalen johnson

w tamtym już było dobrze, w tym wystrzelił niesamowicie.Jalen Johnson się zrobił zawodnik w tym sezonie, Young kontuzja, dali mu piłkę w ręce i się okazało, że mocny gość![]()
oni grali dobre serie.Trochę Thunder złapali zadyszkę na koniec roku, od Wolves też dostali, a Spurs teraz w gazie i mają bilans 10-1 w grudniu. Jeszcze będę grali w styczniu i lutym między sobą, to zobaczymy co Daigneault wymyśli. Wembanyama zjada w każdym meczu Holmgrena, najgorszy matchup dla Cheta, JDub po kontuzji wrócił i bez formy, GOAT Caruso też słabo gra ostatnio, a cała reszta Spurs może switchować na SGA i go męczyć. Niewygodny matchup dla Oklahomy, ale daleko mi od wyrokowania, że Spurs ich zjedzą w playoffach. Wiadomo, że to inne granie, nawet jakby było 4-0 w rs, 5-0 licząc z tym NBA CUP dla Spurs, to w PO może być na odwrót.