NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

Czyli jednak można grać; Kuminga, Green, Butler po 35-38 minut i wygrywać mecze. Kerr chyba dostał zjebe od zarządu.
tego się dowiemy z kolejnymi meczami.
jak się ułoży rotacja.
jestem ciekawy horforda, bo on gwarantuje ciekawe rozwiązania w ofensywie.

natomiast co wiemy o panu kuminga.
kontrakt ma fajny.
dwa lata, a drugi rok to opcja klubu.
jest chwila żeby zobaczyć co z tego wyjdzie i czy wyjdzie.
przedłużyć mogą go w tym sezonie, mogą wejść w drugi rok kontraktu.
jest też druga strona- mogą go próbować wymienić.
żeby dobrze wymienić murzyn musi grać.
warriors muszą to dobrze rozegrać, bo nie zostało dużo czasu curremu i kolegom.
po nich trzeba się będzie przebudować i murzyn kuminga może być potrzebny.
trener chyba też na spadającym, to może mocno chcieć.

fajny skład zebrali warriors, ale zachód wygląda bardzo mocno.
jak skończą w pierwszej szóstce będzie spoko.

w takim idealnym świecie, bez kontuzji itd. to oklahoma i denver wydają się być mocniejsi od reszty.
potem cała trójka z teksasu i wolves, dwie drużyny z la.
razem z warriors to 9 drużyn!
:lesnarhappy:
memphis, portland, nowy orlean, sacramento
suns, utah.

Last edited:
Oglądam nets-spurs
W przerwie z 20-30 starych bab tańczy na środku parkietu świetnie się bawiąc. Wiem jebać stare baby. Ale marketingowo to mistrzostwo świata, to czyjaś matka/ciotka/siostra, przecież ona przed takim występem to sprzeda/karze kupić ;) rodzinie czy znajomym min. 30-50 biletów…
Zaprosi, zrobi gołąbki z ziemniaczkami i grzecznie przy niej kupisz 5 biletów hehe ;)

Btw. Brakuje spurs sochana, nie potrzebują takich ‚kołków’ jaki biyombo. Chcą grać szybko i jeden wolny Wemby im wystarczy

Wembi sobie zepsuł dzisiaj statystyki, tylko 1 blok zrobił. Po trzech meczach miał 18 bloków, więcej od niego mieli tylko Pistons jako cała drużyna :crazy:
Gość musiał dobrze zacząć sezon, bo dosłownie z lodówki mi wyskakują jego akcje.

Oby go nie połamali i nie dawali dawek przypominających na koronę to będziemy mieli z niego pociechę.

San Antonio i OKC bilans 4-0
Życzę spurs jak najlepiej ale play-in to będzie sukces. Myślę ze z takim dobrym początkiem mogą zaskoczyć na ‚turnieju’ ale trudy sezonu wyczerpią ich przed playoff. Wemby jeszcze musi mięsa zjeść ;)

NBA na Metro. Bucks 47 punktów w I kwarcie z Kings. Pamiętam czasy jak kluby NBA nie miały 40 pkt. do przerwy :crazy:

ncaa na dazn:bayan:
IMG_3184.png

Back