Yaas
KSW Light Heavyweight
teraz dopiszę- w całym poprzednim regular okc zagrali jedną dogrywkę w 82 meczach.oklahoma 2 mecze- 4 dogrywki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
teraz dopiszę- w całym poprzednim regular okc zagrali jedną dogrywkę w 82 meczach.oklahoma 2 mecze- 4 dogrywki
tego się dowiemy z kolejnymi meczami.Czyli jednak można grać; Kuminga, Green, Butler po 35-38 minut i wygrywać mecze. Kerr chyba dostał zjebe od zarządu.

Ty nie jesteś szczery bo faworyzujesz nisko-rosłychKocham gościa.
CURRY > LBJ i ssijcie kija fani lembrona
![]()

Wembi sobie zepsuł dzisiaj statystyki, tylko 1 blok zrobił. Po trzech meczach miał 18 bloków, więcej od niego mieli tylko Pistons jako cała drużynaSan Antonio i OKC bilans 4-0

Gość musiał dobrze zacząć sezon, bo dosłownie z lodówki mi wyskakują jego akcje.Wembi sobie zepsuł dzisiaj statystyki, tylko 1 blok zrobił. Po trzech meczach miał 18 bloków, więcej od niego mieli tylko Pistons jako cała drużyna![]()
Życzę spurs jak najlepiej ale play-in to będzie sukces. Myślę ze z takim dobrym początkiem mogą zaskoczyć na ‚turnieju’ ale trudy sezonu wyczerpią ich przed playoff. Wemby jeszcze musi mięsa zjeść ;)San Antonio i OKC bilans 4-0
W zeszłym roku rudy twierdził że Jokic nie pobije westbrooka w ilości triple double.Pan Nicola Jokic triple double w każdym meczu od początku sezonu.
![]()

A mi brakuje basket office. Jak wracam w czwartki z roboty wieczorem do domu to nie mam co odpalić na poprawę humoru.W zeszłym roku rudy twierdził że Jokic nie pobije westbrooka w ilości triple double.![]()

Rudy gay?W zeszłym roku rudy twierdził że Jokic nie pobije westbrooka w ilości triple double.![]()
Oceniasz po swetrze?Rudy gay?
Rudy gay w rudym swetrze ?Oceniasz po swetrze?

Oby wyleczyli. 20 lat ma bidok, jak nie kolana rozwalone, to rak jąder