NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

Znowu to samo? Teraz tylko czekać aż Durant się obrazi.
zobaczymy, czy wypadnie na cały sezon.

jeżeli tak, to może być różnie.
chociaż fred poszedł na rękę i zjechał z kasy.
kontrakt 25 + 25, ale drugi rok to opcja gracza, którą w tej sytuacji raczej podejmie.
do 15 grudnia nie można go wymienić.

2025 rok a świat sportu dalej się daje nabierać na murzynów z przebitymi numerami. Minie 5 lat i po chłopie nie będzie śladu.
W piłce był taki Freddy Adu, też czarował mając "14 lat" :)

leaguepassik wykupiony, bedzie jutro ogladane
1759308068828.png

24.5/rok i opcja drużyny w drugim sezonie, w sumie dobry deal dla Dubs, najwyżej go pogonią w lutym jak Kerr nie będzie chciał nim grać.

Do czasu okienka transferowego dadzą mu te piętnaście siedemnaście rzutów żeby się wykazał i do widzenia.

Stary chłop, rwa kulszowa go dopadła, nie będzie grał na początku sezonu i oni mają czelność mówić, że jak Lakers nie będą wygrywać, to James może poszukać innego miejsca do wygrywania:juanlaugh:

Pierdolony płaczek.

Dziwne że Jordan wrócił do Bullsów …

:DC:

brat giannisa- alex podpisał two way z bucks.
jest tam też thanasis, więc jest tam ich trzech!

trzech braci w jednej ekipie, to rekord nba.
pierwszy raz taka sytuacja ma miejsce.

brat giannisa- alex podpisał two way z bucks.
jest tam też thanasis, więc jest tam ich trzech!

trzech braci w jednej ekipie, to rekord nba.
pierwszy raz taka sytuacja ma miejsce.
jeden brat i dwie dostawki, które tylko zabierają miejsce młodym i bardziej utalentowanym zawodnikom.

szkoda.
szkoda, bo fajny, mądrze grający chłop.
przydałby się knicks na ławce.

A on nie ma dupy polki?

Edt. Dobrze pamiętałem

Pamiętałem, bo kiedyś przyjechał do Polski i trenował przed sezonem na jakieś hali. I wtedy sobie pomyślałem, jak on kurwa wynajął halę w środku tygodnia gdzie zawsze są ‘rezerwacje’ pod korek…

A on nie ma dupy polki?

Edt. Dobrze pamiętałem

Pamiętałem, bo kiedyś przyjechał do Polski i trenował przed sezonem na jakieś hali. I wtedy sobie pomyślałem, jak on kurwa wynajął halę w środku tygodnia gdzie zawsze są ‘rezerwacje’ pod korek…
jakieś plany były nawet żeby sobie pograł w kosza jako polak rodak.
mnie się kojarzy taki fakt.

Coś czuję że Sochan będzie pierwszy do wylotu w okienku transferowym. Znowu kontuzja, zapewne spadek w hierarchii rotacji a Spurs liczą na znaczny wzrost w tym sezonie. Na moje musiałby się stać cud żeby się teraz przebił i podpisał przedłużenie. Zwłaszcza że mieli obiecujący draft.

Coś czuję że Sochan będzie pierwszy do wylotu w okienku transferowym. Znowu kontuzja, zapewne spadek w hierarchii rotacji a Spurs liczą na znaczny wzrost w tym sezonie. Na moje musiałby się stać cud żeby się teraz przebił i podpisał przedłużenie. Zwłaszcza że mieli obiecujący draft.

Przecież to jakaś pierdoła z nadgarstkiem i chyba ma pauzować 1-2 mecze.

Spokojnie, dajmy mu jeszcze szansę.

:roberteyeblinking:

Przecież to jakaś pierdoła z nadgarstkiem i chyba ma pauzować 1-2 mecze.

Spokojnie, dajmy mu jeszcze szansę.

:roberteyeblinking:
Niestety ustawicznie przesuwa się w dół rotacji. Liczę że będzie inaczej ale większych nadziei nie widzę. Spurs idzie w górę i raczej będą się pozbywać zbędnych klocków.

Niestety ustawicznie przesuwa się w dół rotacji. Liczę że będzie inaczej ale większych nadziei nie widzę. Spurs idzie w górę i raczej będą się pozbywać zbędnych klocków.

Akurat Ostrogi to zawsze była organizacj która buduje graczy i tak łatwo nie odpuszcza więc liczę na to że jeszcze będzie miał szansę.

Back