Hellah
UFC Lightweight
A jak Nurkic nie da rady, to Sengun już na pewno po nim poprawiPrzecież to drewno Nurkic nam wpierdoli mocarne DD 20/20 i tyle będzie z tych mistrzostw.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A jak Nurkic nie da rady, to Sengun już na pewno po nim poprawiPrzecież to drewno Nurkic nam wpierdoli mocarne DD 20/20 i tyle będzie z tych mistrzostw.
![]()

jak nie ma? moze na hbo bedzie taniej? to ty pisales ze nba bedzie na hbo?Niby udostępniają League Pass'a, a nie ma opcji wykupić sezonowego dostępu, nikt tego nie kupi, bo to prawie 2x drożej wychodzi przy miesięcznych subach.
Żydy z Amazon myślą, że będą Polaków na hajs naciągać?![]()
Nie widzę tego jak się zalogowałem, to myślałem, że nie ma.jak nie ma? moze na hbo bedzie taniej? to ty pisales ze nba bedzie na hbo?
View attachment 129223

Ma być, bo WB wygrało jakiś proces i mają za free transmisję do 2034, czy jakoś tak i niby LP miało przez to nie być w Polsce, a w HBO 49zł z tym pakietem sport i NBA. Teraz chyba Eurosporty będą też pokazywać w otwartej telewizji jakieś mecze, tak jak C+ coś czasem dawało. Chuj wie co oni nakombinowali, trzeba poczekać do października i zobaczyć co działa, może się nic nie zmieni.moze na hbo bedzie taniej? to ty pisales ze nba bedzie na hbo?
Nie mam tego, jeszcze przez apke Prime Video patrzyłem i to samo. Pojebanenie mam żadnego, miałem kiedyś na 7 dni jak oglądałem boksy na pbc

Balcerowskiemu zabrać obywatelstwo w piździecTurcy na tablicach robili co chcieli.
Dobrze że trochę zmniejszyli rozmiary porażki na koniec.
Ponitka, Lloyd, Pluta, Sokół mogą ten wózek jeszcze ciągnąć, szkoda że zabrakło Sohana.
Ale środkowi to porażka,
albo musimy naturalizować jakiegoś amerykańskiego Murzyna na jedynkę albo szperać na innych rynkach po jakiegoś centra.

A co powiedział?Szacunek dla Ponitki za wywiad po meczu