JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
A co powiedział?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A co powiedział?
Sprawa jest oczywista ale firma krzak już upadła a myślę że Ballmer jest zbyt cwany żeby były jakieś twarde dowody.Czytaliście o tej akcji z Leonardem i Aspiration?
To, że Silver jest marionetką było wiadomo od dawna, ale barista Rysiewski przy nim to Pan Szef.
Długo nie będzie tak słabego komisarza wielkich lig w USA. Bardzo długo.
Myślę, że w porządku kontrakt. Byczki tak układają salary żeby ewentualnie móc po kogoś uderzyć, ale chyba nikt tam nie chce grać
za szybko zleciało, tylko 4 mecze do końca

Charakteru nie można kupić w sklepie.
![]()
Ponitka odpowiedział Gortatowi. "Próba ocieplenia wizerunku"
Marcin Gortat zaprosił Mateusza Ponitkę do wzięcia udziału w meczu charytatywnym. Teraz kapitan reprezentacji Polski koszykarzy dał znać, co o tym sądzi. Nie brał jeńców. W ostatnim czasie pojawiła się nadzieja na przełom w relacjach Marcina Gortata z Mateuszem Ponitką. Niedawno "Polish Hammer"...www.meczyki.pl
Ponitka ruska onuca według Gortata?Nie dziwię się że po tym co Gortat mówił o grze Mateusza w Petersburgu panowie nie znajdą wspólnego języka.
Ponitka nie wybacza.

To raz, a dwa że młotek za bardzo się do kadry nie przykładał.Nie dziwię się że po tym co Gortat mówił o grze Mateusza w Petersburgu panowie nie znajdą wspólnego języka.
Ponitka nie wybacza.
Generalnie jestem zdania że jeśli zawodnik nie chce zapierdalać w barwach narodowych to lepiej go nie powoływać. Wiadomo że młotek jak na polskie warunki coś tam powalczył w NBA... ale jego występy w kadrze to pasmo braku sukcesów i ciągle kwasy.To raz, a dwa że młotek za bardzo się do kadry nie przykładał.
A teraz pierwszy do moralizowania i jak ktoś zna kontekst to bawią w chuj jego ostatnie glupie wypowiedzi.
To śmieć jebany. Głupi razem.
miesiąc do startu, dwa tygodnie do szparingow a tu nic za bardzo nie wiadomo czy będą transmisje na leaguepassie, ktoś coś wie?

kiedyś to byl spoko program ale odkąd był tam ten pedryl kittebit to może i lepiej że nie będzieCo to za Liga bez basket office co czwartek.
![]()

Nie no tyle to nie. Profesjonalne studnio NBA oglądam od lat pomijając sojowych chłopców to idzie to słuchać.kiedyś to byl spoko program ale odkąd był tam ten pedryl kittebit to może i lepiej że nie będzie![]()

Post Prime jest spoko z polskich podcastów i nie wkurwiają jak te placki u kipdefiuta.Co to za Liga bez basket office co czwartek.
![]()
Będzie chyba normalnie. Na stronie NBA też nic nie ma, żeby LP był niedostępny od nowego sezonu dla nas. Info z sierpnia od supportu.miesiąc do startu, dwa tygodnie do szparingow a tu nic za bardzo nie wiadomo czy będą transmisje na leaguepassie, ktoś coś wie?
To purchase an NBA League Pass please click here. NBA League Pass is available globally except for the following regions: Belarus, China, Cuba, Iran, North Korea, Russia, Syria, Ukraine (Crimea, Donetsk People’s Republic, and Luhansk People’s Republic)
to jest najlepszy podcast, gruba lady na post prime, start o 22:30
Kurwa nigdy nie słyszałem tego post prime. Nie wiem co to gruba lejdi.Post Prime jest spoko z polskich podcastów i nie wkurwiają jak te placki u kipdefiuta.

Post prime spoko pod warunkiem że wooden hamuje swoje lewackie spierdolenie. Z minusów to częsta obecność młotka.Kurwa nigdy nie słyszałem tego post prime. Nie wiem co to gruba lejdi.
Gruba to na bramkę.
![]()
na postprime są dopiero od 2 odcinków, wcześniej nagrywali osobnoNie wiem co to gruba lejdi.

Post prime spoko pod warunkiem że wooden hamuje swoje lewackie spierdolenie. Z minusów to częsta obecność młotka.
na postprime są dopiero od 2 odcinków, wcześniej nagrywali osobno
jest jeszcze coś podobnego do grubej lejdi, trochę gorsze ale i tak zajebiste