NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

Taką miałem w 98. Oczywiście 91
95-96
96-97
07-08
12-13

w tych sezonach grali bulls.
trzeci komplet strojów.

oczywiście największe woow było kiedy pojawiły się pierwszym razem, wraz z rodmanem w składzie.

Wierzycie, że to serio kontuzja? Już raz go Spurs chyba na jakieś mecze kadry nie chcieli puścić z tego co pamiętam. Jebie mi to ściemą.

4 tytuły
bilans 533-194
102 wygrane w playoffs.

przez te 9 sezonów, w których prowadził lakers (pierwszy nie od początku), jego zespół nigdy nie spadł poniżej 50 zwycięstw w regular!

kozackie dzis meczyki plus o 17:30 finlandia-polska
1755776226400.png

Słabe to z Sochanem, po ciul tak deklaruje że zagra że koszkadra ważna etc. Dałby znać, że chce się skupić na walce o miejsce w Spurs (bo tam już są lepsze koty) i tyle. Zwykły konflikt interesów, on chce być zdrowy i z formą... na październik.

Słabe to z Sochanem, po ciul tak deklaruje że zagra że koszkadra ważna etc. Dałby znać, że chce się skupić na walce o miejsce w Spurs (bo tam już są lepsze koty) i tyle. Zwykły konflikt interesów, on chce być zdrowy i z formą... na październik.
"for money"- jak powiedział kiedyś pan leo w reklamie.
dlatego kadra to ważny rozdział w karierze sochana.
w cv można wpisać- reprezentant kraju.
napój w żabce można będzie sobie kupić w koszulce polska na etykiecie.
po to są tego typu zabiegi.

dwa: kontrakt.
i teraz kluczowy termin- zastrzeżony wolny agent.
sochan gra o kontrakt, a każdy uraz, który może go wyeliminować na jakiś czas obniży jego wartość w negocjacjach.

trzy: potencjalna wymiana.
w nba handlujesz kontraktami.
jeżeli gm spurs uzna, że możemy się pójść krok do przodu i pozyskać kogoś lepszego, to warto mieć takiego sochana w "dobrym stanie".

ja tak to odbieram.

Trochę w końcówce zmarnowali dobrych okazji, ten błąd kroków ale ważne że wygrali pierwszą połowę …

:matt:

Back