Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rekord!oficjalnie wymiana po duranta powinna być zatwierdzona.
w całej operacji wzięło udział siedem drużyn!
siedem.
jest możliwe!Rekord!
;)
jest możliwe!
zobaczę dokładnie co, kto, gdzie i jak.
ale dopiero, gdy wrócę na kwadrat.
pewnie jakieś strony typu probasket, czy szósty podali kto i co.
Ciekawe jak to się skończyNuggets chyba nie będą mieć zmiennika dla Jokica, Jonas podobno robi buyout i idzie do Panaty. Jakaś moda na wykupy kontraktów w tym offseason.
Teraz walka o Horforda![]()

No tak, tu też ryzyko, że nie będzie wart tych pieniędzy. Mogli w OKC poczekać jeszcze jeden sezon i zobaczyć jak się rozwinie i czy zagra chociaż 3/4 sezonu w zdrowiu.
jeszcze williamsa można doliczyć.Oklahoma też wydaje siano w tym offseason.
właśnie czytam.Bradley Beal w Los Angeles Clippers
2 lata za 11 mln.
Zaczyna się nowy rozdział w lidze. Gwiazdeczki będą domagać się wykupu kontraktu.
![]()
Jak dla mnie te deale Aytona i Beala tworzą precedens co głupie czarnuchy będą wykorzystywać kosztem zespołów i całej ligi.właśnie czytam.
clips mają teraz całkiem ciekawy skład.
oczywiście wszystko zweryfikuje zdrowie!
w przypadku beala, to klauzula no trade była kulą u nogi.
bez niej oddaliby go znacznie łatwiej i w miejsce, które wybierze pani beal!
agent beala- mistrz świata.
panie morey!
pokaż pan, że masz jednak duże poczucie humoru!
#nbatrademachine
colin sexton + damski bokser + 2 drugie rundy.
![]()
on nie ma no trade, także nie jest to niemożliwe.Tym większy paradoks że Paul George można powiedzieć że wuja wygrał w tej lidze. Wysokiej klasy kultura wygrywania.

to jest kompromis, dwie strony muszą chcieć.Jak dla mnie te deale Aytona i Beala tworzą precedens co głupie czarnuchy będą wykorzystywać kosztem zespołów i całej ligi.
Pójdzie podpisze na 3 lata, a potem primadonna po sezonie będzie chciała wykupu i zmiany drużyny, bo "mu się nie podoba".
Niech liga nie idzie w tą stronę.
Jak dla mnie wykupienie kontraktu powinno być wyłącznie ze względów medycznych, a nie jak z tymi dwoma pizdami.on nie ma no trade, także nie jest to niemożliwe.
tylko taki ruch pachnie wykupieniem kontraktu.
to jest kompromis, dwie strony muszą chcieć.
dobrym zwyczajem jest zostawić część wynagrodzenia, które potem dostaje się w kolejnym klubie.
oczywiście właściciel może pociągnąć za spust, ale wtedy musi zapłacić co do centa.
takiemu lillardowi ruch bucks spadł, jak z nieba.
Tym niemniej Phoenix należy się pewna kara za ruchy w ostatnich latach.Jak dla mnie wykupienie kontraktu powinno być wyłącznie ze względów medycznych, a nie jak z tymi dwoma pizdami.
Za rok będzie to samo.
97 baniek mu jeszcze zapłacą.Tym niemniej Phoenix należy się pewna kara za ruchy w ostatnich latach.

tutaj się zgadzam.Jak dla mnie wykupienie kontraktu powinno być wyłącznie ze względów medycznych,