Yaas
KSW Light Heavyweight
źle napisałem, mój błąd!Teraz im zostało 5.7 bańki MLE, ściągną jakiegoś Capele i tyle z tego będzie.
finney- smith odrzucił, powiedział- nie.
będzie szukał lub podpisze nowy, kontrakt ma prawa birda.
jeżeli odpuszczą dfs to salary lakers spadnie poniżej podatku, a wtedy mle wzrośnie do 14,1 mln.
oczywiście, że kleber, vincent, vanderbilt, hachimura, to nie są gracze top ligi.Ale to są bolki, Kleber i Vincent cały czas połamani, nie skleci się z tego paczki po dobrego gracza, a jak się dorzuci Reaves'a to znowu nie będzie kim grać. Nawet jakby pchnąć: Hachimura, Kleber i Knecht, dorzucić pick to kogo oni tym skuszą? James już wie, że chuja w tym Lakers ugra, wiec tylko chce się jeszcze nachapać ile wlezie. Dobrze napisał, pierwsza runda i elo, za mocny się zachód robi, będzie to samo co w tym roku.
mają jednak świetne kontrakty, które kończą się po sezonie.
jasne, nie jest tajemnicą, że trzeba tutaj poświęcić swoją przyszłość, nawet tą daleką (draft, bronny) i dopłacić do tych kontraktów.
reaves to duży kapitał, a reaves w sign and trade jeszcze większy.
wszystko w rękach sztabu i gm-a.
start za parę godzin!
tak z ciekawości spojrzałem sobie w kontrakty graczy, którzy zarabiają tyle co powyższa czwórka graczy lakers.
czyli 11- 18,25 mln.
nie wiem czy indiana pacers, to dobra próba, ale:
mathurin jest nawet ponizej- 9 mln
mcconnell- 10,2 mln
nesmith- 11 mln
toppin- 14 mln
nembhard- 18,1 mln
wielkie chłopiska w przedziale 10-20 za sezon:
robinson z knicks- 13 mln
allen z cavs- 20 mln
gafford- 14 mln (podpisał już przedłużenie)
williams III - 13 mln
takie pierwsze z brzegu.
ja osobiście nie jestem fanem lakers czasów jamesa i nie miałbym problemu gdyby skończyli sezon 32-50, odpadli w play in lub dostali sweepa w pierwszej rundzie od rockets.
jednak jest to wielki rynek, miasto które przyciąga graczy i chętni do gry się znajdą.
dobranie rotacji to duża sztuka, a powyższy przykład pacers, czy drugiego finalisty pokazuje, że to długi proces.
na ten lakers mają czas, natomiast nie ma go lebron james.
coś zrobić muszą, bo konkurencja jest mocna.
mistrz będzie dobry, cały teksas będzie grał lepiej, sąsiad z miasta nie będzie próżnował, blazers pójdą krok dalej.
start free agency za chwilę, już zaraz

. Nikola lubi to