Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
oglądałem do początku czwartej kwarty.Zdrowy Leonard to jest król po obu stronach parkietu! Taki rzut, czucie piłki, ciężko znaleźć drugiego zawodnika, który obecnie tak pięknie rzuca do kosza. Clippers przełamali hca![]()
nie oglądałem, muszę skrót złapać.Thibs pięknie się splakał po meczu. Chciałbym żeby Detroit weszło do następnej rundy. To byłaby historia sezonu.
Ryczał o wolne ale Bronson miał tylko jednego mniej od Cunninghama. Nie wierzę że kibicuję Detroit. KAT niczym dziecko we mgle.nie oglądałem, muszę skrót złapać.
oglądałem den lac.
jutro wstanę na lal min i tym razem obejrzę cały!
mecz zapowiada się srogo.
Bez większej historii oba mecze, w pierwszym Socie siedziała trójka i odjechali z wynikiem, w drugim nikomu nie siedziała, ale Lakers sobie wypracowali szybko przewagę. Redick trochę ogarnął jak odciąć Wilki od tych podań z mida na czystą trójkę i sporo mniej oddali rzutów za trzy niż w pierwszym meczu, a jak już coś mieli to straszne cegły leciały. Ja tylko pierwszą kwartę obejrzałem w całości, później sporo przesuwałem, głównie patrzyłem posiadania Soty w ataku, ale cały czas Lakers utrzymywali 15-20 punktów przewagi.doncic dobry mecz.
poczekam na analizy internetów, bo mam wrażenie, że kilka razy gwizdek nie zadziałał, jak trzeba.
rotacyjni wolves szybko złapali faule i później trzeba było gonić.
lakers bezpiecznie dowieźli, ale się trochę spocili.
zobaczymy, co pograją po zmianie hali.
mecz nr 3 z pt na sb, a nr 4 niedziela 21.30.

ławka okc + shai pogoniłaby grizz!Morant może schować pistolety. OKC ich w tej serii tak potężnie przerucha.
![]()
reid i di vicenzo złapali za szybko dużo fauli i sprawa się mocno skomplikowała.Bez większej historii oba mecze, w pierwszym Socie siedziała trójka i odjechali z wynikiem, w drugim nikomu nie siedziała, ale Lakers sobie wypracowali szybko przewagę. Redick trochę ogarnął jak odciąć Wilki od tych podań z mida na czystą trójkę i sporo mniej oddali rzutów za trzy niż w pierwszym meczu, a jak już coś mieli to straszne cegły leciały. Ja tylko pierwszą kwartę obejrzałem w całości, później sporo przesuwałem, głównie patrzyłem posiadania Soty w ataku, ale cały czas Lakers utrzymywali 15-20 punktów przewagi.
James słabo wygląda w tych meczach, albo coś tam jeszcze boli po urazie pachwiny, albo po prostu nie chce zbyt agresywnie atakować kosza jak tam tyle wielkich chłopisk z Minnesoty![]()
Tylko mi się wydaje, że to wina jebanego Draymonda Greena? Tak to wyglądało. Green pchnął Thompsona, Thompson stracił równowagę i wleciał w nogi Butlerowi jak Jimmy był w powietrzuupadek butlera wyglądał ciężko.
na parkiet już dziś nie wróci, ale miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok i zagra w następnych.
e: podziemski też do szatni poszedł.
pchnął thompsona skutecznie, bo ten stracił równowagę.Tylko mi się wydaje, że to wina jebanego Draymonda Greena? Tak to wyglądało. Green pchnął Thompsona, Thompson stracił równowagę i wleciał w nogi Butlerowi jak Jimmy był w powietrzu
Bez Butlera pewnie będzie 4:1 dla Rockets, więc oby wrócił.
A ile porażek w finale ma cały zespół soty xDlebron - 183 mecze wygrane mecze w playoffs i 41 wygranych serii.
wszyscy gracze wolves razem- 181 wygrane w playoffs i 33 wygrane serie.
legracz...
![]()
realizator już nie był tak miły i nie podał.A ile porażek w finale ma cały zespół soty xD

Chyba Donte grał z Gianisem jak zdobywali mistrzostwo.realizator już nie był tak miły i nie podał.
ale tak patrzę w ich skład i w finałach nie grał nikt.
chyba, że kogoś pominąłem, a pamięć już coraz słabsza...
ChybaDonte grał z Gianisem jak zdobywali mistrzostwo.