Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niezły burdel do sprzątania. Durant out 100%, ciekawe czy uda się wydalić Beala. Zostaną z Bookerem który w żaden sposób nie powinien być pierwszą opcją i masą szrotu. Ciekawe ile wyhandlują za Kevina.suns bez trenera.
zwolnili bud'a.
rok temu podpisał 5- letni kontrakt na 50 mln pieniędzy usa.
to ma teraz 4 lata wolnego za 10 mln rocznie.
jenkins/ malone/ brown?
kto teraz tam pójdzie?
e: coś podają, że trener pelicans jest na radarze kiedy zrobi się wolny.
sprawa wyglada tak:Niezły burdel do sprzątania. Durant out 100%, ciekawe czy uda się wydalić Beala. Zostaną z Bookerem który w żaden sposób nie powinien być pierwszą opcją i masą szrotu. Ciekawe ile wyhandlują za Kevina.

Green dziś robił mega robote, statystyki nie oddają jak ważnym punktem zespołu był dzisiaj.green w obronie
22 lata temu ostatni mecz w karierze zagrał wiadomo kto.

Po przerwie zrobiło się meczycho jak Miśki podgoniły wynik. Curry mimo tych 37 punktów nie miał łatwo, młody Pippen dobry plaster, będą z niego ludzi. Niestety w crunch, 2x to samo i Stefan dwie trójki po zasłonach od Draymonda. Jeszcze 5 sec violoation odjebać, nie dali sobie Grizzlies wielkich szans w decydujących momentach.memphis 20/23
golden state 28/34
butler 12/18
curry 13/13
green w obronie, quinten post po obu stronach.
![]()

młody pip bardzo fajnie się rozwija.Po przerwie zrobiło się meczycho jak Miśki podgoniły wynik. Curry mimo tych 37 punktów nie miał łatwo, młody Pippen dobry plaster, będą z niego ludzi. Niestety w crunch, 2x to samo i Stefan dwie trójki po zasłonach od Draymonda. Jeszcze 5 sec violoation odjebać, nie dali sobie Grizzlies wielkich szans w decydujących momentach.
Butler chyba jeszcze ma coś w baku na jakiś playoffowy run, oby tylko nagle nie zaczęli się łamać. Teraz czekamy na serię Rockets - Dubs![]()
faworyt to boston, ale mam nadzieję, że potknął się już w konferencji.To kto mistrzem bracia i dlaczego luka?!!
dobrą nauką byłoby mieć podsłuch na greena w czasie meczu.Green dziś robił mega robote, statystyki nie oddają jak ważnym punktem zespołu był dzisiaj.
Nom, Post też dobry chłop, o głowę niższy od Edeya, ale bardziej zwrotny i lepiej wygląda. Edey strasznie flegmatyczny, GSW albo go wyciągali z pomalowanego, albo łatwo objeżdżali, jak zobaczyłem Box Score i Edey był na plusie, to się trochę zdziwiłem, ale mogło mi coś umknąć. Taki Edey na dzisiejszą enbiej, jest jednak zbyt wielkim chłopiskiem, jeszcze jakby coś offensywnie dawał, ale on fatalny w ataku. Zresztą była nawet jedna taka śmieszna akcja jak się zbierał do rzutu, i chyba Payton co był ze 3 metry za nim, zdążył podbiec i zabrać mu piłkęmłody pip bardzo fajnie się rozwija.
bez gwiazdorzenia, robi robotę dla drużyny i to za minimum krajowe!
2,2 mln, 2,4 mln i 2,7 w opcji drużyny.
bane też krwi napsuł wojownikom.
bardzo dobre minuty w rotacji daje ten chłop z niderlandów- post.
fajnie kerr go wprowadza.

Dubs mają: Currego, Butlera, Greena + GP2 też sprawdzony, a Rockets: FVV, Adamsa i Brooksa, więc ta suma doświadczonego talentu jest mocno po stronie GSW. Jedyni i drudzy dobrze bronią, jak będą bliskie mecze, to stawiałbym jednak na cwaniactwo GSW, młodym z Houston może ręka zadrżeć w decydujących momentach. Gdyby Dubs mieli przewagę parkietu to raczej ez dla nich, bez HCA też widzę ich w drugiej rudzie, ale zobaczymy jak Rockets wejdą w playoffy. Ogólnie na Zachodzie, jedynym zaskoczeniem w pierwszej rundzie może być tylko odpadnięcie OKC, cała reszta bardzo wyrównana.ciekawa seria może być przeciwko rockets i nie mam tutaj jakiegoś wyraźnego faworyta.
faworyt to boston, ale mam nadzieję, że potknął się już w konferencji.
Ja nie wierzę w mistrza dla okc bo za dużo tam przygłupów w drużynie!! Oprócz Sheia i Holmgrena!!Nom, Post też dobry chłop, o głowę niższy od Edeya, ale bardziej zwrotny i lepiej wygląda. Edey strasznie flegmatyczny, GSW albo go wyciągali z pomalowanego, albo łatwo objeżdżali, jak zobaczyłem Box Score i Edey był na plusie, to się trochę zdziwiłem, ale mogło mi coś umknąć. Taki Edey na dzisiejszą enbiej, jest jednak zbyt wielkim chłopiskiem, jeszcze jakby coś offensywnie dawał, ale on fatalny w ataku. Zresztą była nawet jedna taka śmieszna akcja jak się zbierał do rzutu, i chyba Payton co był ze 3 metry za nim, zdążył podbiec i zabrać mu piłkę
Dubs mają: Currego, Butlera, Greena + GP2 też sprawdzony, a Rockets: FVV, Adamsa i Brooksa, więc ta suma doświadczonego talentu jest mocno po stronie GSW. Jedyni i drudzy dobrze bronią, jak będą bliskie mecze, to stawiałbym jednak na cwaniactwo GSW, młodym z Houston może ręka zadrżeć w decydujących momentach. Gdyby Dubs mieli przewagę parkietu to raczej ez dla nich, bez HCA też widzę ich w drugiej rudzie, ale zobaczymy jak Rockets wejdą w playoffy. Ogólnie na Zachodzie, jedynym zaskoczeniem w pierwszej rundzie może być tylko odpadnięcie OKC, cała reszta bardzo wyrównana.
Buki z USA stawiają minimalnie na OKC.
![]()
Ale Ty głupoty pierdoliszJa nie wierzę w mistrza dla okc bo za dużo tam przygłupów w drużynie!! Oprócz Sheia i Holmgrena!!

powiem tobie, że w czasie meczu, tak po 7-8 minutach wydawało mi się, że to ostatnie sekundy edeya na parkiecie.Nom, Post też dobry chłop, o głowę niższy od Edeya, ale bardziej zwrotny i lepiej wygląda. Edey strasznie flegmatyczny, GSW albo go wyciągali z pomalowanego, albo łatwo objeżdżali, jak zobaczyłem Box Score i Edey był na plusie, to się trochę zdziwiłem, ale mogło mi coś umknąć. Taki Edey na dzisiejszą enbiej, jest jednak zbyt wielkim chłopiskiem, jeszcze jakby coś offensywnie dawał, ale on fatalny w ataku. Zresztą była nawet jedna taka śmieszna akcja jak się zbierał do rzutu, i chyba Payton co był ze 3 metry za nim, zdążył podbiec i zabrać mu piłkę![]()
są ku temu podstawy, skład mają bardzo mocny, mają długą ławkę.Buki z USA stawiają minimalnie na OKC.
No dobrze , może jeszcze Caruso i Niemiec !!! Fakty!!!Ale Ty głupoty pierdolisz![]()
jeżeli grecki bóg będzie musiał grać w pojedynkę, tak jak w przed chwilą, to może na konsoli.chyba na konsoli.
![]()

Na tym polega strategia jak masz jednego dobrego gracza w drużynie. Niech sobie rzuca, a obrona dojedzie resztę.jeżeli grecki bóg będzie musiał grać w pojedynkę, tak jak w przed chwilą, to może na konsoli.
jak przyjdzie reszta, to już niekoniecznie.
teraz nikt nie trafia oprócz greka.
najlepszy pomysł to wysyłać greka na linię, bo nie mają na niego nikogo.
rozstrzela, z taką skutecznością.Na tym polega strategia jak masz jednego dobrego gracza w drużynie. Niech sobie rzuca, a obrona dojedzie resztę.
Wyłączyłem ten mecz w połowie 2 kwarty. Indiana ich zabiega.