NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

Spurs nic na tym nie stracili praktycznie, a mają dobry fit do Wembanyamy, oby tylko za bardzo nie przepłacili Foxa jak trzeba będzie mu dać nowy kontrakt za rok. Kings to jest stan umysłu, będzie kolejne 20 lat bez playoffów :beczka:

Dużo takich nierzucających ludzi teraz w Spurs, Fox to raczej nie jest gość od trójki. Sochan poleci? :corn:
mnie trochę oświeciło i przypomniałem sobie kto spowodował taki coraz mniej fatalny, ale jednak, kontrakt lavine'a!!!!!
nikt inny tylko sacramento kings.
oni dali ofertę, lavine ją przyjął, a bulls wyrównali kontrakt, bo był zastrzeżony.
to było jeszcze przed czasami, kiedy często trzeba było mierzyć temperaturę.

ciekawe, czy derozan się z tego nie wypisze.
fox był tym gościem, który był magnesem.
teraz go nie ma, a jest lavine, z którym w czasach wspólnej gry w chicago przyjaciółmi nie zostali.

spurs poszli grubo.
fox z wembayama mogą dobrze wyglądać.
fox dużo i szybko biega, sochan podobnie.
został chris paul.
nie oddali najcenniejszych młodych graczy.

wybory które oddali, to przyszłoroczny bulls (trafił do bulls), a pick charlotte jest chroniony w loterii i potem rozmienia się na dwie drugie rundy.
w przyszłorocznym drafcie spurs mają swój wybór i wybór hawks- niezastrzeżony!!!!!!
oddali także swój wybór 2027, w drafcie którym będą mieli jeszcze wybór atlanty, oczywiście niezastrzeżony.
oddali również wybór 2031 od minnesoty i to chyba jedyny wybór do którego można się przyczepić.

może powinni jeszcze ruszyć po jakieś wielkie chłopisko na ławkę i będzie dobrze.
tutaj rośnie drużyna na duże i długie granie.
konferencja zachodnia może niedługo być mistrzostwami teksasu.

a czy sochan zostanie, czy nie?
to zależy kogo spurs mogliby pozyskać.
jeżeli jakiegoś gracza, który jest wyżej w "łańcuchu pokarmowym" niż jeremi, to tak- handel kontraktami.

Trochę dziwi mnie że Chris Paul nie pójdzie gdzieś na minimalny kontrakt powalczyć o pierścień. Spodziewałem się takiego ruchu a w temacie cisza.

Kurde tej zimy sprawiłem sobie jersey który czekał na lato. Miał być drugi, lepszy, Nowicki w Dallas, a tu taki klops. Cuban zjebał sprzedając swoje udziały, on by w życiu na to nie pozwolił. Luka jaki by nie był, zaciągnął ich do finału w zeszłym roku. Takiego talentu się nie oddaje.
1000050937.jpg

Kurde tej zimy sprawiłem sobie jersey który czekał na lato. Miał być drugi, lepszy, Nowicki w Dallas, a tu taki klops. Cuban zjebał sprzedając swoje udziały, on by w życiu na to nie pozwolił. Luka jaki by nie był, zaciągnął ich do finału w zeszłym roku. Takiego talentu się nie oddaje. View attachment 120508
Miałem takie pomysły po finale zachodu. Koszulka dołączyła by do koszulki O'Neala którą zakupiłem w ostatnim jego sezonie przed transferem do Miami.

Trochę dziwi mnie że Chris Paul nie pójdzie gdzieś na minimalny kontrakt powalczyć o pierścień. Spodziewałem się takiego ruchu a w temacie cisza.
CP3 jest łakomym kąskiem, teraz ma 10mln kontrakt, ale następny może być za minimum weterana 2-3mln. Może teraz jak wylądował Fox w Spurs, to będzie ruch który będzie następny.

Miałem takie pomysły po finale zachodu. Koszulka dołączyła by do koszulki O'Neala którą zakupiłem w ostatnim jego sezonie przed transferem do Miami.
Koszulka O'Neala z Lakers to sztos. Może te 20 lat temu był mniejszy sztos, ale teraz, to na maksa.
Ja w tym roku jeszcze muszę sobie sprawić Raptorsów z logo tylko na ten rok. Jak po prawej. Tylko znalazłem tylko takie brzydkie czarne. A chciałbym biała albo fiolet i musi być Carter. Uczcili Cartera, a nie robią tych jerseyów z jego nazwiskiem. Więc pewnie co zrobię, wezmę customer gdzie można dać swoje nazwisko. Zrobiłem tak z jerseyem Brooklyn i mam na plecach AK 47
1000051000.jpg

gramy na nowego młodego od lakersów.
grimes spadający kontrakt, trzeba byłoby zapłacić.
caleb strzelec na oba narożniki z długim kontraktem.
gadają w jutubie, że davis zrezygnował z 15% trade kickera, aby salary nie urosło dallas za mocno i mogli coś podziałać dalej.
dallas po pas!

kj martin plus dwie drugie rundy 2027( od bucks) i 2031 (od mavs).
taki zestaw 76ers wysyłają do detroit, w zamian za... nic.

76ers pozbywają się obciążenia salary, detroit mają 14 mln wolnego salary, a dwie drugie rundy dostają za pomocw sprawie.

celtics wysyłają do rockets jerry jadena springera plus druga runda 2030.
w zamian nie biorą nikogo.

zabieg podobny, jak w 76ers- oszczędności.

khris został wymieniony coś na wzór siebie, tylko bardziej kolorowy i koszykarsko surowy.
za to 4 lata młodszy i na bardzo przyjemnym kontrakcie.

trochę szkoda pana khrisa, bo mimo, że wyraz twarzy tego nie pokazuje, to bardzo inteligentny gracz.
gość jako trzecia opcja w drużynie, to skarb.
zdrowia zabrakło.

takie są zasady gry w tej lidze- handel kontraktami.
tutaj dobrze zarobi.
teraz ponad 30, a na następny sezon ma opcję gracza.
myślę, że bucks mogą coś jeszcze knuć na rynku.

coś czuję w kościach, że :bomb: wybuchnie w najbliższych godzinach.
na wchodzie: paul?
na zachodzie: kevin?
:lol:

w hali euforia.
oczywiście nie dla wszystkich- gm nets i jego współpracownicy mogli pomyśleć:
o nie, niechcący wygraliśmy.
znowu.
:lol:

Back