Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mnie trochę oświeciło i przypomniałem sobie kto spowodował taki coraz mniej fatalny, ale jednak, kontrakt lavine'a!!!!!Spurs nic na tym nie stracili praktycznie, a mają dobry fit do Wembanyamy, oby tylko za bardzo nie przepłacili Foxa jak trzeba będzie mu dać nowy kontrakt za rok. Kings to jest stan umysłu, będzie kolejne 20 lat bez playoffów
Dużo takich nierzucających ludzi teraz w Spurs, Fox to raczej nie jest gość od trójki. Sochan poleci?![]()
Miałem takie pomysły po finale zachodu. Koszulka dołączyła by do koszulki O'Neala którą zakupiłem w ostatnim jego sezonie przed transferem do Miami.Kurde tej zimy sprawiłem sobie jersey który czekał na lato. Miał być drugi, lepszy, Nowicki w Dallas, a tu taki klops. Cuban zjebał sprzedając swoje udziały, on by w życiu na to nie pozwolił. Luka jaki by nie był, zaciągnął ich do finału w zeszłym roku. Takiego talentu się nie oddaje. View attachment 120508
CP3 jest łakomym kąskiem, teraz ma 10mln kontrakt, ale następny może być za minimum weterana 2-3mln. Może teraz jak wylądował Fox w Spurs, to będzie ruch który będzie następny.Trochę dziwi mnie że Chris Paul nie pójdzie gdzieś na minimalny kontrakt powalczyć o pierścień. Spodziewałem się takiego ruchu a w temacie cisza.
Koszulka O'Neala z Lakers to sztos. Może te 20 lat temu był mniejszy sztos, ale teraz, to na maksa.Miałem takie pomysły po finale zachodu. Koszulka dołączyła by do koszulki O'Neala którą zakupiłem w ostatnim jego sezonie przed transferem do Miami.
Stare logo Pistons i potężny Grant HillKiedyś kozackie te logo mieli, jak większość drużyn, a teraz to jebną piłkę, nazwę drużyny i zadowoleni.
![]()

Jeszcze Sonics w składzie Kemp, Payton i SchrempfStare logo Pistons i potężny Grant Hill
Vancouver Grizzlies - Shareef Abdur-Rahim![]()
coach george karl!!!!!!Jeszcze Sonics w składzie Kemp, Payton i Schrempf

bulls to jedyna ekipa z nieruszonym logiem od początku istnienia organizacji.Kiedyś kozackie te logo mieli, jak większość drużyn, a teraz to jebną piłkę, nazwę drużyny i zadowoleni.
bulls to jedyna ekipa z nieruszonym logiem od początku istnienia organizacji.
nieruszonym, nie było jak widać najlepszym określeniem...

Z tym pozorantem na ławce nawet w żartach to nie brzmi.Bucks po pas!
![]()

wybuchnie w najbliższych godzinach.
Dziadek, antytalent i gruby alkoholik.
LA leci po pierścienie. Tak z pięć pod rząd.oczywiście.Są tu fani lejkiers?![]()