Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szok!!!
![]()
Szok!!!
![]()
opcja gracza na 26/27, kontakt z prawami birda i 15% trade kicker.A Luka juz się witał z supermaxem...
Chciałbym się odnieść do tego co napisałeś, ale jestem laikiem i nic nie rozumiemopcja gracza na 26/27, kontakt z prawami birda i 15% trade kicker.
kontakt luki.
Myślę, że podczas leczenia urazu Luka wziął do ręki gazetę w której pisało : Ogromny pożar w Los Angeles, życie Amerykanów zagrożone.Chciałbym się odnieść do tego co napisałeś, ale jestem laikiem i nic nie rozumiem
Wiem tylko, że miał otrzymać tego lata pięcioletni kontrakt o wartości 345 milionów dolarów.
w skrócie będzie to do zrobienia w najbliższych sezonach.Chciałbym się odnieść do tego co napisałeś, ale jestem laikiem i nic nie rozumiem
Wiem tylko, że miał otrzymać tego lata pięcioletni kontrakt o wartości 345 milionów dolarów.

jednak nie dostanie tyle od lakers.miał otrzymać tego lata pięcioletni kontrakt o wartości 345 milionów dolarów.
Akurat AD teraz meczów nie odpuszcza od dłuższego czasu. Przestawią go w Dallas na 4kę i będzie kręcił lepsze staty niż na centrze w lejkiers.LA znowu to zrobili. Od strony sportowej będzie chudo i nisko pod koszem ewentualnie wysoko i bez talentu.
Jak oni chcą zgodzić wszmocnego po za boiskiem LeBrona z Luką który ma też ego wyjebane w kosmos? LBJ koniec po tym sezonie i dlatego wzięli kolejną wielką gwiazdę jak już robili w przeszłości?
Nie rozumiem też ruchu Mavs. Jakieś wewnętrzne tarcia? Zamienili największą mlodą gwiazdę za starzejącego się i wiecznie kontuzjowanego AD. Coś czuję że Luka w tym otoczeniu będzie się jeszcze gorzej prowadził niż w Dallas.
Kyrie znowu pierwszą opcją? To już było z wiadomo jakim skutkiem.
Chroniczna kontuzja stopy. Przerwa w listopadzie i w tej chwili także.Akurat AD teraz meczów nie odpuszcza od dłuższego czasu. Przestawią go w Dallas na 4kę i będzie kręcił lepsze staty niż na centrze w lejkiers.
Lejkiers mają chroniczna kontuzję mózgu właścicieli także wszystko na miejscuChroniczna kontuzja stopy. Przerwa w listopadzie i w tej chwili także.
Wg mnie to kontynuacja cyrku. LeBron się kończy i mimo że robi cuda jak na dziadka ale nie jest w stanie dowozić w każdym meczu. Luka to nie ruch na tu i teraz tylko zabezpieczenie wartości marketingowej na następne 10 lat. Możliwe że uda się kogoś dodać w przyszłości i zdobyć choć jeden pierścionek. Tyle że nie w tym składzie. Dopiero po zakończeniu kariery przez ojca i syna.Lejkiers mają chroniczna kontuzję mózgu właścicieli także wszystko na miejscu
Za chuj nie rozumiem tej wymiany.
Chciałbym się odnieść do tego co napisałeś, ale jestem laikiem i nic nie rozumiem
Bo to jest tak, że tego super maxa za 35% salary możesz dostać tylko od klubu w którym grasz i nie byłeś wymieniony, oprócz pierwszych 4 lat kariery. Teraz jak poszła wymiana, to chyba tylko tego z 30% salary może dostać od Lakers. Dokładnie nie pamiętam.jednak nie dostanie tyle od lakers.
czytam, że lakers mogą dać trochę mniej, ale zapewne zwróci mu się to w przyszłości.
W lejkiers licza się tylko zielone pieniążki także jak ta wymiana poszła to wiadomo, że Lembron jeszcze sezon góra dwa dogra i arrivederci.Wg mnie to kontynuacja cyrku. LeBron się kończy i mimo że robi cuda jak na dziadka ale nie jest w stanie dowozić w każdym meczu. Luka to nie ruch na tu i teraz tylko zabezpieczenie wartości marketingowej na następne 10 lat. Możliwe że uda się kogoś dodać w przyszłości i zdobyć choć jeden pierścionek. Tyle że nie w tym składzie. Dopiero po zakończeniu kariery przez ojca i syna.
Gdyby była taka możliwość to Luka, Reeves i ten pierwszoroczniak a resztę zaorać łącznie z tym czarnym Japończykiem.
Jest też prawdopodobne że Luka wsiąknie w Hollywood, spasie się jeszcze bardziej i kolanko znowu odmówi posłuszeństwa.
Ale to 100% nie jest skończony plan, Lakers na bank jeszcze jakieś ruchy do czwartku zrobią, a Reaves to raczej jest pierwszy do odstrzału teraz. Tych Dallas też nie wiadomo, w sumie AD tam sobie będzie teraz na PF'ie grał i nie będzie płaczu, że go wielkie chłopiska kod koszem obijają.Wg mnie to kontynuacja cyrku. LeBron się kończy i mimo że robi cuda jak na dziadka ale nie jest w stanie dowozić w każdym meczu. Luka to nie ruch na tu i teraz tylko zabezpieczenie wartości marketingowej na następne 10 lat. Możliwe że uda się kogoś dodać w przyszłości i zdobyć choć jeden pierścionek. Tyle że nie w tym składzie. Dopiero po zakończeniu kariery przez ojca i syna.
Gdyby była taka możliwość to Luka, Reeves i ten pierwszoroczniak a resztę zaorać łącznie z tym czarnym Japończykiem.
Jest też prawdopodobne że Luka wsiąknie w Hollywood, spasie się jeszcze bardziej i kolanko znowu odmówi posłuszeństwa.
Będzie Nurkić, mówię wamWieść niesie ze Lakers szukają teraz jakiegoś żelaznego skurwiela pod kosz. Nr jeden na liście Pelinki jest DeAndre " Twardy skurwysyn" Ayton![]()

racja, racja.Bo to jest tak, że tego super maxa za 35% salary możesz dostać tylko od klubu w którym grasz i nie byłeś wymieniony, oprócz pierwszych 4 lat kariery. Teraz jak poszła wymiana, to chyba tylko tego z 30% salary może dostać od Lakers. Dokładnie nie pamiętam.
Ogólnie szok ta wymiana, ja obstawiałem, że pierwszą gwiazdą, która będzie spierdalać ze swojego klubu do Lakers, to jednak będzie Edwards.

Najważniejszym rekordem będzie zakończenie karier ojca i syna w jednym momencie.jeszcze o ojcu, synu i magii liczb.
to, że można zostać wybranym z 41 nr drugiej rundy i wejść na szczyt ligowych parkietów, to wiemy.
nikola jokic od kilku lat nam to pokazuje.
niecały tydzień temu inny gracz wybrany z tym numerem zapisał się na kartach historii.
41 wybór ubiegłorocznego draftu to adem bona z 76ers.
ten bardzo sympatyczny, pigmentododatni, 21- letni młodzieniec, urodzony w nigerii, a reprezentujący turcję- w meczu przeciwko lakers dokonał czynu niebywałego.
otóż pan bona w pierwszej połowie meczu zablokował samego lebrona jamesa.
nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że w drugiej połowie zgasił blokiem jamesa, ale bronny'ego!
jeżeli nie przeoczyłem takiego incydentu wcześniej, to adem bona jest pierwszym zawodnikiem w historii nba, który zablokował w meczu koszykówki ojca i syna!
i to wszystko w niecałe 20 minut!
![]()