Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

boston zebrał 22 piłki więcej niż miami.
21 zbiórek w ataku.
mecz przegrany 26 punktami.
jimmy:
gabe:
patrzysz w staty po meczu, zastanawiasz się, czy wyniku nie wpisali odwrotnie.Spóźniłem się.
To jest nie do wiary ! Prawda Joe?![]()

Wszystko wskazuje, że będziemy mieli finał Heat vs Nuggets. Nie wiem komu kibicować, ale czuję, że będzie 4-1 dla Jokera.Mazzulla będzie szybko wypierdolony tak czy inaczej. Facet dostał tę fuchę tylko ze względu na wiadome okoliczności.
Ciekawszy jest przypadek Butlera, a raczej w Sixers pewnie myślą dlaczego u nas tak się z nim nie udało. Finał Nuggets vs Heat to jednak może być klasyczny Game 7 thriller (o ile nie będzie kluczowej kontuzji).
To tylko pokazuje, jak kozackim klubem jest Miami Heat i trener Spolestra.81 punktów dla miami we wczorajszym meczu zdobyli gracze, których nie wybrano w drafcie.
to rekord w playoffs.
poprzedni rekord to 74 pkt.
ustanowili go gracze… miami heat.
taką ciekawostkę znalazłem.

Denver obsra zbroje po pierwszej czy drugiej porażce?![]()
Póki co przez duże Ggwizdek dla gospodarzy.
lebronowi wpada wszystko.
niesamowita połowa.
Jimmy Buckets ma inne zdanieJoker na mistrza, nikt tego nie zatrzyma.

Lakers w 9Lakers in 7![]()

Możliwe, że mój typ bardziej realny.Lakers in 2024
A Jokić znowu z triple double (już najwięcej w jednym playoffs w historii), no ale media wiedzą lepiej. I paradoksalnie takie podejście ignorowania Nuggets sprawi, że pewnie wywiną numer jak Raptors w 2019. Ale inaczej, niż tamci nie rozpadną się zaraz po zdobyciu tytułu.Może sobie mieć, bez przesady z tym Butlerem, jest topowym graczem, ale to nie jest poziom Jokica, a Denver, to nie takie obsrańce żeby się nagle wyjebać w finałach, tam wszystko klika. Miami będzie miała ciężko, nie mają centymentrów w swoim składzie żeby zatrzymać atak Nuggets.Jimmy Buckets ma inne zdanie![]()
zobaczymyMoże sobie mieć, bez przesady z tym Butlerem, jest topowym graczem, ale to nie jest poziom Jokica, a Denver, to nie takie obsrańce żeby się nagle wyjebać w finałach, tam wszystko klika. Miami będzie miała ciężko, nie mają centymentrów w swoim składzie żeby zatrzymać atak Nuggets.
Heat najpierw niech CF zamkną, żeby im Boston nagle nie spierdolił jak nie domkną sweepem u siebie.