Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
demar derozan w dwóch kolejnych meczach.
w starym i już w nowym roku.
facet gra niesamowity sezon.
nie sądziłem, że tak odpali w bulls.
demar derozan w dwóch kolejnych meczach.
w starym i już w nowym roku.
facet gra niesamowity sezon.
nie sądziłem, że tak odpali w bulls.
Ja im tego życzę.Warriors jak będą zdrowi to zjedzą i wysrają całą ligę w playoffach.
Ja to nigdy nic do KD nie miałem i GSW lubiłem ze względu na Kurę i Kleja. Natomiast w tym sezonie bardzo im życzę tych pierścieni, nic się nie zapowiadało na takie dobre wyniki, bo wyglądało na to, że nie ma tu już drużyny, a jednak niespodzianka.Ja im tego życzę.
To śmieszne jak bardzo im nie kibicowałem w czas Duranta. Może to o tego zawodnika chodziło? A może o to jak dominowali i chciałem, żeby ktoś to przerwał.
kurde, nie ogladam juz NBA, jak kiedys ale mecze Grizzlies chyba zaczne. Gosciu ma dynamit w nogach. Godny nastepca Geralda Greena, ktorym sie jaralem. Do tego ma tylko 191cm z 10 mniej od Greena. Jebany wyglada jakby go z katapulty jakies wystrzeliwali
(swipe)
"kiss the rim" jak niegdys Gerald
troche do GG mu brakuje ale jest potencjal no i gosciu duzo nizszy
Tutaj ten blok, ktorego smialo mozna zaliczyc do jednego z bardziej epickich w historii calej koszykowki, ever. Z innego ujecia (swipe)
zaproponuję koledze jeszcze anthonego edwardsa z minnesoty timberwolves.Mysle, ze moge znowu zainteresowac sie nieco liga ze wzgledu na niego.
shawn kemp 69Młodzi szaleją z dunkami Ja Morant 99, Anthony Edwards 01, LaMelo 01, Zion Williamson 00
Najważniejsze, że ustał ;)
no ba- grał w kosmicznym meczu.Pamięta ktoś jeszcze Shawna?