Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie jestem pewien. Durant to taki gość, że woli zdobyć kolejne mistrzostwa niż umierać za kumpla. A Irving... no cóż mimo umiejętności to jednak wysoki kontrakt i wszyscy wiedzą jak uciążliwy potrafi być. Nie jest to moim zdaniem idealny zawodnik do pozyskania.Wydaje mi ze gdyby naprawdę chcieli wymienić Irvinga to po pierwsze primo, wkurwili by duranta a po drugie primo, ustawiła by się kolejka (oczywiście ze stanów gdzie nie obowiązuje te zjebane prawo).
Przeraża mnie ta wielkość ;)ależ to się czyta zajebiscie
View attachment 28917
Odkad wyszlo na polskim rynku to zastanawialem sie czy kupowac, ale teraz przyklepales te decyzje. Na swieta Mikolaj przyniesieależ to się czyta zajebiscie
View attachment 28917
Pozycja obowiązkowa dla każdego fana NBApotem dwa razy przeciwko suns.
No jak oglądałem skrót to zastanawiałem się jak duża różnica będzie na koniec. Memphis chyba też chciało wyśrubować jakiś fajny wynik.oklahoma city thunder zrobili naprawdę potężny thunder.
- 73 punkty!!!!!
przegrali mecz koszykówki mężczyzn zawodowej ligi 73 punktami.
... rekord.
To był chyba najgorszy mecz Stepha w NBA (4/21 z gry) i nie wierzę, że uda im się go zatrzymać drugi raz. Inna sprawa, że Słońca to obecnie najlepsza ekipa ligi, ale brak Bookera musi w końcu się na nich odbić.A dziś w nocy drugi mecz Suns - Warriors.
Ciekawe czy Curry znów da się schować do kieszeni.