mateusz19191010
UFC Featherweight
Emerycie z Lakers w formie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Budowali zespół na krótką chwilę, ale jeszcze ich nie skreślam.Emerycie z Lakers w formie
Wilki z Minesoty w tym sezonie pozytywnie zaskoczą, tak czujeMają całkowicie przebudowany skład. Jeżeli nie pokona ich metryka zawodników (kontuzje) to w sezonie się dotrą i będą groźni. Podobnie Nets zaliczają mały falstart, bo co prawda wygrali z Philą, ale wcale nie zachwycali. Zadaniem tych zespołów jest awansować do PO, wypracować schematy, zgrać się w sezonie i nie połapać kontuzji. A potem ogień na tłoki. To dopiero początek sezonu. Póki co w czubie tabel są takie zespoły jak Waszyngton czy Minnesota.
Możliwe, ale początek sezonu to jedna wielka niewiadoma i nie ma co się sugerować pierwszymi wynikami gdzie zespoły łapią ryte i no. Buck wygrali z Neta 20 punktami by dwa dni później przegrać z Miami 40, które następnego dnia przegrywa z Indianą, która wcześniej przegrywa dwa mecze. No jeden wielki bigos. W tamtym sezonie Suns mieli na początku bilans 10-8 by na koniec sezonu być dwójką na zachodzie.Wilki z Minesoty w tym sezonie pozytywnie zaskoczą, tak czuje
Ja jestem ciekaw jak u nich będzie z obroną potencjal ofensywny mają ogromnyJa jestem ciekaw Byków, bo w końcu spróbowali zrobić coś konkretnego i póki co na początku fajnie się ich ogląda
Ja tam kiedyś zajaralem się Miami, bo Miami Hie Hie ;)Jakiemu albo jakim klubom kibicujecie?
Ja to jeszcze nie mam takiego jednego ulubionego, bardziej zawodników obserwuję.
Od zawsze kibicuję Phoenix Suns. Powód dość prozaiczny. Jak byłem w podstawówce to bardzo modne były czapki dżokejki. Jaralem się każdym sportem, a najlepszy byłem właśnie w kosza. To były czasy ostatnich lat Jordana w Bulla. Kiedy poszedłem na targowisko ( tak, wtedy wszyscy ubierali się w takich miejscach ) nie było żadnej czapki z Chicago, ale była fajna fioletowo pomarańczowa z Suns. Tak zostałem fanem. Tak zaczęła się w ogóle moja przygoda ze sportami walki bo kiedy chcieli mi skroić czapkę za szkołą udało mi się obronić, i z podniecenia od razu pierdolnalem kilka filmów " na video" z van Damme'em a w następnym tygodniu już byłem na pierwszych lekcjach karate. Piękne, zamierzchłe czasyJakiemu albo jakim klubom kibicujecie?
Ja to jeszcze nie mam takiego jednego ulubionego, bardziej zawodników obserwuję.
od 92 orlando magic a później temu zespołowi u których grał shaqJakiemu albo jakim klubom kibicujecie?
Waga super ciężkaod 92 orlando magic a później temu zespołowi u których grał shaq
Seattle SupersonicsJakiemu albo jakim klubom kibicujecie?
Bulls ze względu na Jordana i Lakers (Shaq i Kobe).Jakiemu albo jakim klubom kibicujecie?
JanuszekOd maja dopiero się interesuję i na ten moment to w sumie mogę 4 drużyny podać, które mnie najbardziej interesuję(głównie dla widowiskowych zawodników):
GSW, Charlotte Hornets, Memphis Grizzlies, Chicago Bulls(ze względu na ciekawą drużynę w tym sezonie)
Dodatkowo ze względu na zawodników obserwuję:
Brooklyn(Harden), Atlanta(Trae Young), Suns(CP3, Booker), Denver(Jokić), Timberwolves(Anthony Edwards), Pelicans(Zion), Pistons(Cunningham, aczkolwiek póki co kontuzja).
To ile ty masz lat ? 11?Od maja dopiero się interesuję
w NBA takJanuszek
no offence, of course ;)
Nie interesowałem się wcześniej NBA, bo ogólnie to nie lubię koszykówki, ale po The Last Dance zajawka przyszły.To ile ty masz lat ? 11?
Co tak późno?
Tylko pamiętaj, jak oglądasz KRS i UFC jednego wieczora to nie liczymy podwójniePs. Tak 11lat z czego 12 interesuję się mma
Do wczoraj Hornets byli 3-0, ostatnio taki start mieli ... nigdybulls są 4-0 na starcie sezonu.
ostatnio taki start miał miejsce, gdy z emerytury wrócił wiadomo kto…
nie musisz czekać.Ja czekam na jakąś poważniejszy test dla Byków, bo póki co to ograli raczej przeciętniaków i słabeusza.
nie może grać w meczach rozgrywanych w nowym jorku i san francisco.Irving nie będzie gral póki się nie zaszczepi?
To jest poyebane że on nie może, a nieszczepiony Bradley Beal sobie grał z Netsnie może grać w meczach rozgrywanych w nowym jorku i san francisco.
czyli traci 41 spotkań we własnej hali.
wyjazd za miedzę do knicks też go nie obowiązuje, do san francisco podobnie.
Prawo stanoweTo jest poyebane że on nie może, a nieszczepiony Bradley Beal sobie grał z Nets
Prawo z pizdy, musisz przyznać, że jest to gwałt na logice.Prawo stanowe
To mówisz o plandemii która jest gwałtem na logice.Prawo z pizdy, musisz przyznać, że jest to gwałt na logice.
Zamieszkały niezaszczepiony w stanie NJ zaraża, ale zamieszkały niezaszczepiony w DC już nie
W końcu to STANY Zjednoczone Ameryki. Cały urok w tym że każdy ze stanów ma swoje prawo i takie obowiązuje w jego granicach. Czy to dobrze czy nie? Ja nie oceniam, ale taki Irving wie jakie jest prawo. Ma wybór, wybrał by się nie szczepić, zarządzający Nets wybrali że taki zawódnik jest im niepotrzebny. Ponoć sondują opcje wymiany Irvinga.Prawo z pizdy, musisz przyznać, że jest to gwałt na logice.
Zamieszkały niezaszczepiony w stanie NJ zaraża, ale zamieszkały niezaszczepiony w DC już nie