G.O.A.T
BAMMA Lightweight
Pojebało
40 dużych baniek dla Ingrama, będzie miał za co kupować najlepszy towar, dealer juz sobie kupil nowe auto

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pojebało
To już od dawna akurat. Mam tylko nadzieję, że nie będą w Filadelfii gonić za postseason na siłę, lepiej tank wrzucić. Na zachodzie oprócz Pels i Jazz każdy chce wygrywać, nawet PTB mają lepszy bilans o trzy mecze, a na wschodzie zaraz Nets ich dogonią, jutro chyba nawet grają między sobą na Brooklynie, oby 76ers przejebali. Szansa na dobry pick dla Sixers ciągle jest. Latem tylko jeszcze pogonić fraudbiida za czopke śliwek.Lepszy mają bilans niż 76ers
![]()
To już od dawna akurat. Mam tylko nadzieję, że nie będą w Filadelfii gonić za postseason na siłę, lepiej tank wrzucić. Na zachodzie oprócz Pels i Jazz każdy chce wygrywać, nawet PTB mają lepszy bilans o trzy mecze, a na wschodzie zaraz Nets ich dogonią, jutro chyba nawet grają między sobą na Brooklynie, oby 76ers przejebali. Szansa na dobry pick dla Sixers ciągle jest. Latem tylko jeszcze pogonić fraudbiida za czopke śliwek.
Jebnął sobie piłką w głowę
Dobra potężne LEJKIERS wjebało z Utah.
wieść niesie, że to dallas dzwonili.ja dalej nie mogę uwierzyć jak ten trade doszedł do skutku.
za: szósty gracz.pierwsze 17 meczów: 17.8 punktów, 42/33/80%
kolejne 15 meczów: 20.3 punktów, 45/42/90%
ostatnie 16 meczów: 25.1 punktów, 53/38/93%
To już od dawna akurat. Mam tylko nadzieję, że nie będą w Filadelfii gonić za postseason na siłę, lepiej tank wrzucić. Na zachodzie oprócz Pels i Jazz każdy chce wygrywać, nawet PTB mają lepszy bilans o trzy mecze, a na wschodzie zaraz Nets ich dogonią, jutro chyba nawet grają między sobą na Brooklynie, oby 76ers przejebali. Szansa na dobry pick dla Sixers ciągle jest. Latem tylko jeszcze pogonić fraudbiida za czopke śliwek.
Jebnął sobie piłką w głowę
George w chuja przyciął, grał dobrze w poprzednim sezonie i był zdrowy, najzdrowszy sezon od czasów OKC, 74 mecze zagrał, szło o nowy kontrakt, później wzięli pieniądze i wyjebane, chodzić nie potrafią i grają co drugi mecz.to jest niepojęte, co się z hansem z kamerunu stało.
przed olimpiadą ten gość był warty worek picków i zawodników, a dziś jego wartość jest niewielka.
paul george jest wart jeszcze mniej.
najgorsze, co mogłoby spotkać 76ers, to maxey z żądaniem wymiany.
pytanie kto poleci po tym sezonie: trener nurse, czy morey?
a może obaj.
Nadrobiłem. To drewno z Byków to chyba po znajomości znalazło się w konkursie. McClung ciekawe pomysły i dobre wykonanie. Szkoda że to prawdopodobnie jego ostatnie chwile w NBA. Nigdy nie widziałem ją gra ale jest naprawdę tak słaby że nikt nie da mu szansy? Młodszy się na robi.Tak chujowego SDC dawno nie było.
Jakby nie McClung to do wyjebania.
szkoda że on się do niczego oprócz tych wsadów nie nadaje XDAle chujowy konkurs, matko. Na plus biały chlopak co pokazał murzynynom w ich własnym sporcie gdzie raki zimują.
McClung, wygrał 3 raz z rzędu. Kot.
szkoda że on się do niczego oprócz tych wsadów nie nadaje XD
View attachment 121442
Cały AllStart week do zapomnienia, zjedli i wypluli własny ogon. Zamiast święta koszykówki to festiwal krindżu. Już nawet zawodnicy mają to całkowicie w pompie. Lebron, Durant, Giannis, Lillard, Edwards to zlali kompletnie. Nikogo już to nie obchodzi, a kombinowanie co roku z inną formułą nic tu nie pomaga a nawet szkodzi.
Mam nadzieje, że jeszcze w przyszłym sezonie będzie grał bo w przyszłym roku będziemy w stanach i fajnie byłoby zobaczyć Go na żywo w akcji.Dziadek Lembron musi rzucać 40, żeby mięczaki z ELEJ wygrały z Portland.
The champ is here!
![]()
Aaa z zamkniętej grupy