Hellah
UFC Lightweight
To widziałem, oglądałem mecz z Nets.Aaa z zamkniętej grupy
To tylko Emib lecący z blokiem laądujący na ryju![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To widziałem, oglądałem mecz z Nets.Aaa z zamkniętej grupy
To tylko Emib lecący z blokiem laądujący na ryju![]()

KAT utyka, ledwo z parkietu schodzi, a Thibs go później jeszcze wpuszcza do gry, przy -20, na ostatnie trzy minuty, chyba żeby rozbiegał

Ciekawe jakby ten mecz wyglądał gdyby wysokie chłopy z Dallas były zdrowe, bo dzisiaj to ich Redick rozjebał jak wyszedł w 4Q z LBJ na piątce, a dziadek wszystkie piłki pod dziurą łapał i skakał im nad głowami.
16 punktów 7/9 z gry i 5 zbiórek w czwartej kwarcie
Szkoda, że mecz nie był w Dallas. Najlepiej jakby się w playoffach spotkali, ale nie wiem czy Mavs wejdą do POLuka sobie jebnął tripla, ale się napinał chyba faktycznie zaszli mu za skórę tą wymianą.

zdrowie zadecyduje, gdzie zakończą regularny.Szkoda, że mecz nie był w Dallas. Najlepiej jakby się w playoffach spotkali, ale nie wiem czy Mavs wejdą do PO![]()
ostatni raz siedem z rzędu pistons wygrali 10 lat temu, o czym oczywiście wszyscy pamiętają.
pistons po przewagę parkietu!
jb coach roku!

chłop odżył wyraźnie, przychodzi do pracy uśmiechnięty.Harris ~18 punktów średnio w tych 8 meczach, +/- na +142 i 66 TS%. Tobi![]()

celtics- cavs 8.00celtics- cavs 1.30
lakers- clipps 4.00
![]()

celtics- cavs 8.00
lakers- clipps 8.00
Youtube @TheGametimeHighlights
![]()

po 25-3 zanosiło się na dramat, ale opłacało się zostać.Ale się Boston pięknie zesrał.
![]()
Przecież to LA są przegranymi tego trejdu. Wzięli nietrenowalnego zapijaczonego grubasa w zamian za pewne mistrzostwo dla Dallas w ciągu trzech lat. Tak było.Irving out.
Dallas na ryby. Zajebią tego Niko na ulicy no nie ma bata.
![]()
Mi śmierdzi ta wymiana coraz bardziej.Przecież to LA są przegranymi tego trejdu. Wzięli nietrenowalnego zapijaczonego grubasa w zamian za pewne mistrzostwo dla Dallas w ciągu trzech lat. Tak było.
Coś czuję że te spekulacje o zebraniu klubu z Dallas mogą mieć jakieś uzasadnienie. Do tego drugą podwyżka cen biletów w ciągu roku. Robią wszystko żeby wkurwić ludzi.Mi śmierdzi ta wymiana coraz bardziej.
Za damski chuj oddali top3 gracza do KURWA LEJKIERS.
Zadośćuczynienie po zablokowanej wymianie CP3. Stern się w grobie przewraca.