Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
w kategorii damski bokser- podbijam stawkę!za pobicie i duszenie dziewczyny

Z jego dynamiką to za 10 lat chłopa nie będzie. Maxey pobiegnie w prawo, a kolana zostaną w miejscuKolejny +200 milionowiec, no ale ten za 5 lat gry...
W ostatnim sezonie 25,9 PPG, 6,2 APG, 3,7 RPG, no ale w przeciwieństwie do George'a to jest 10 lat młodszy i może być jeszcze lepszy...
Grubo, salary dalej będzie rosło z roku na rok o 10% jak wjedzie nowa umowa z TV, za parę lat będą kontrakty po ~100 baniek za sezon.76 miliardów dolarów usa za 11 lat.
ja dobrze napisałem miliardów.
76 miliardów.
![]()
Ben Simmons lubi to.za parę lat będą kontrakty po ~100 baniek za sezon.

pamiętam pierwsze kontakty 100+ na 5+ lat, jaki wtedy był szok.za parę lat będą kontrakty po ~100 baniek za sezon.
Do "spejsingu Lejkiers" pasuje idealnie.7/31 FG, 0/15 3 pts, po czterech meczach ligi letniej. Bronny![]()

7/31 FG, 0/15 3 pts, po czterech meczach ligi letniej. Bronny![]()
Tylko Trae w College'u miał 27 punktów na mecz, a nie 4. Więc nie porównujmy ich.Jeszcze was dupki zapieką:) zresztą jaka tam musi być presja, skoro na #57 draftu patrzy 1000x więcej par oczu niż na #1 czy #2... Bogu ducha winny Bronny!!
Trae jest allstarem i zawodnikiem wokół którego buduje się zespół- lub było tak kilka sezonów temu, nie mówię że Bronny tak sie rozwinie i zrobi taką karierę (na pewno nie), ale hejt na typka bo jest synem Lebrona uważam za nieuzasadniony, a przynajmniej za przesadny:) liczę że utrze nosa hejterom i dostanie te 8-10mpg i utrzyma te swoje 4,8 pkt na mecz + solidna defensywę, wątpię że go do G-League ześlą, a jak zostanie w nba i będzie solidnie pracował to za 4 sezony widzę go robiącego solidne 10-5-2-2 i może nawet 6th man of the year, albo mip... tak czy inaczej ja śledzę i wy śledzicie :)Tylko Trae w College'u miał 27 punktów na mecz, a nie 4. Więc nie porównujmy ich.
View attachment 103803
Jesteś fanem Connora mak gregora :)Trae jest allstarem i zawodnikiem wokół którego buduje się zespół- lub było tak kilka sezonów temu, nie mówię że Bronny tak sie rozwinie i zrobi taką karierę (na pewno nie), ale hejt na typka bo jest synem Lebrona uważam za nieuzasadniony, a przynajmniej za przesadny:) liczę że utrze nosa hejterom i dostanie te 8-10mpg i utrzyma te swoje 4,8 pkt na mecz + solidna defensywę, wątpię że go do G-League ześlą, a jak zostanie w nba i będzie solidnie pracował to za 4 sezony widzę go robiącego solidne 10-5-2-2 i może nawet 6th man of the year, albo mip... tak czy inaczej ja śledzę i wy śledzicie :)
Hipek nie ma nawet 1,90 cm wzrostu, kogo on niby ma bronić? Jedna zasłona i zostaje z dużym...Trae jest allstarem i zawodnikiem wokół którego buduje się zespół- lub było tak kilka sezonów temu, nie mówię że Bronny tak sie rozwinie i zrobi taką karierę (na pewno nie), ale hejt na typka bo jest synem Lebrona uważam za nieuzasadniony, a przynajmniej za przesadny:) liczę że utrze nosa hejterom i dostanie te 8-10mpg i utrzyma te swoje 4,8 pkt na mecz + solidna defensywę, wątpię że go do G-League ześlą, a jak zostanie w nba i będzie solidnie pracował to za 4 sezony widzę go robiącego solidne 10-5-2-2 i może nawet 6th man of the year, albo mip... tak czy inaczej ja śledzę i wy śledzicie :)
Jesteś fanem Connora mak gregora :)
chyba Ty z Khabibem w wannie siedziałeśCzas pokaże, w sumie to mam wyjebane, ale no śmieszy mnie ten hejt dorosłych gości na 19latka bo jest bogaty i ma starego LeGoata... tudziez podkreślam przesadny hejt, zwlaszcza ze Brony na tle swoich rówieśników to bardzo rozsądny gość, a nie typowy bananowiec pozorant bez skruchy czy tam szacunku... Rajon Rondo ma 185cm wzrostu i jakoś wiele razy był ALL-DefensiveHipek nie ma nawet 1,90 cm wzrostu, kogo on niby ma bronić? Jedna zasłona i zostaje z dużym...