NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

spencer dinwiddie po wykupieniu swojej umowy podpisał kontrakt z lakers.
to chłopak z okolic los angeles.
wedle nowej umowy zarobi tyle- 1.554.654 pieniędzy amerykańskich.

gdyby jednak niechcący lakers wygrali mistrzostwo pan spencer dodatkowo dostanie bonus w postaci 1 dolara usa.

Gra teraz na ograniczonych minutach, może jak wskoczy na granie po 39-40 minut to będzie quadruple double robił. Ciekawe jak się rozwinie, bo ma wszystko żeby zmienić grę, ale w historii nie takie kariery się rujnowały. Poza tym tak naprawdę prawdziwą weryfikacją graczy są playoffy, a to mu na razie nie grozi.

to pierwszy numer powieszony pod sufitem w hali magic.

penny, dennis scott, shaq.
piękny moment.

dobra ekipa, tylko coś granta nie widac
GGTrOE4WMAAbDVZ

• Like
Reactions: osk
Dyzma w formie.
:beczka:
trzeba przyznać, że tam się posypało Doc Dyzma, Beverley, rozjebanie rotacji i trzymanie drewniaka Thanasisa to były gwoździe do trumny, już mają 8,5 wygranych do Bostonu i dryfują w kierunku playinów.

trzeba przyznać, że tam się posypało Doc Dyzma, Beverley, rozjebanie rotacji i trzymanie drewniaka Thanasisa to były gwoździe do trumny, już mają 8,5 wygranych do Bostonu i dryfują w kierunku playinów.
W plejiny nie wierzę. Tego się nie da spiderdolić :joe:

Będę obserwował liczę, że w 1szsj rundzie trafią na Indianę, która ich rozkurwi jak gnój po polu. Albo potężny szef Jimmy Butler.
:antonio:

Szkoda Giannisa, ale jak on woli kolegów w szatni i klepanie po pleckach to niech łowi ryby już w lipcu.

Będę obserwował liczę, że w 1szsj rundzie trafią na Indianę, która ich rozkurwi jak gnój po polu. Albo potężny szef Jimmy Butler.
:antonio:

Szkoda Giannisa, ale jak on woli kolegów w szatni i klepanie po pleckach to niech łowi ryby już w lipcu.
Przecież to jest jawna prowokacja z Dyzma, czy Giannis może pójść po tym sezonie?

Przecież to jest jawna prowokacja z Dyzma, czy Giannis może pójść po tym sezonie?
jeżeli poprosi o wymianę to tak.
liga graczy.
nie wiem czy przedłużenie, które podpisał zawiera klauzulę o wetowaniu wymiany, a to ma spore znaczenie.

najlepsze jest to, że gdy zwolnili poprzedniego trenera, na rynku największym dostępnym nazwiskiem był... mike budenholzer, któremu podziękowali po sezonie.

jeżeli poprosi o wymianę to tak.
liga graczy.
nie wiem czy przedłużenie, które podpisał zawiera klauzulę o wetowaniu wymiany, a to ma spore znaczenie.
On podpisał 3-letnie extension za 186 baniek, tam są zasady jak przy supermaxie, więc po tym i kolejnym sezonie na pewno nigdzie nie odejdzie.

e:
Chyba dopiero po sezonie 2026/27 będzie mógł odejść, ale do sprawdzenia jeszcze, bo tak z pamięci to nie jestem pewien czy tam trzeba rozegrać pierwszy sezon czy wszystkie lata, które są zapisane bez opcji gracza.

Last edited:
w supermacie przez rok nie może odejść po podpisaniu.
To tak jak pisałem na początku, dwa najbliższe sezonu będzie grał dla Bucks, pierwszy rok jego extension wchodzi dopiero w sezonie 2025/26.

Ja bym i tak wszystkie lata wrzucił pod zakaz wymiany przy tych nowych kontraktach, chcą hajs, to niech się później kiszą jak coś nie pyknie, a nie przewijać się przez pół ligi :beczka:

To tak jak pisałem na początku, dwa najbliższe sezonu będzie grał dla Bucks, pierwszy rok jego extension wchodzi dopiero w sezonie 2025/26.

Ja bym i tak wszystkie lata wrzucił pod zakaz wymiany przy tych nowych kontraktach, chcą hajs, to niech się później kiszą jak coś nie pyknie, a nie przewijać się przez pół ligi :beczka:
czekaj, czekaj...
a lillard?
on podpisał przedłużenie z blazers w 2022, rok temu (2023) poleciał do bucks z tym kontraktem.
przedłużenie wchodzi w 25-26, a opcja gracza 24-25 jaką miał wykorzystano w ramach przedłużenia.

https://www.spotrac.com/nba/milwaukee-bucks/damian-lillard-10814/

edit:
giannis:
https://www.spotrac.com/nba/milwaukee-bucks/giannis-antetokounmpo-13328/

giannisem nie można handlować do 23 kwietnia 2024, czyli po tym sezonie już można.

czekaj, czekaj...
a lillard?
on podpisał przedłużenie z blazers w 2022, rok temu (2023) poleciał do bucks z tym kontraktem.
przedłużenie wchodzi w 25-26, a opcja gracza 24-25 jaką miał wykorzystano w ramach przedłużenia.

https://www.spotrac.com/nba/milwaukee-bucks/damian-lillard-10814/

edit:
giannis:
https://www.spotrac.com/nba/milwaukee-bucks/giannis-antetokounmpo-13328/

giannisem nie można handlować do 23 kwietnia 2024, czyli po tym sezonie już można.

To nie wiem, myślałem, że jak podpisujesz za 35% salary/rok, to ten pierwszy rok kiedy umowa wejdzie musisz rozegrać w drużynie od której dostałeś hajs, inaczej ta zasada jest dla mnie bez sensu, to każdy sobie może tak w chuja lecieć. Na ESPN też w sumie pokazuję, że po 22 kwietnia 2024 będzie dostępny do wymiany, to chyba masz rację.

To nie wiem, myślałem, że jak podpisujesz za 35% salary/rok, to ten pierwszy rok kiedy umowa wejdzie musisz rozegrać w drużynie od której dostałeś hajs, inaczej ta zasada jest dla mnie bez sensu, to każdy sobie może tak w chuja lecieć. Na ESPN też w sumie pokazuję, że po 22 kwietnia 2024 będzie dostępny do wymiany, to chyba masz rację.
ciężkie te przepisy, dużo tam różnych dziwnych zapisów.
handel kontraktami.

Back