Siwy25_1
UFC Middleweight
Mówcie co chcecie Pan przyprawa to jest gość, który zmienił grę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem, ale mamy tutaj wielu fanów talentu Doktora Riversa. Uleczy każdy zespół, z marzeń o pierścieniuCzy są tu jacyś fani Bucks?
![]()
On ma jakieś kody, prawda?
przez niego magic stali sie moją ulubioną drużyną, goat
to pierwszy numer powieszony pod sufitem w hali magic.
penny, dennis scott, shaq.
piękny moment.
Dyzma w formie.przegrać z memphis b, którzy byli w b2b, to dość duży wyczyn.
brawo bucks.
trzeba przyznać, że tam się posypało Doc Dyzma, Beverley, rozjebanie rotacji i trzymanie drewniaka Thanasisa to były gwoździe do trumny, już mają 8,5 wygranych do Bostonu i dryfują w kierunku playinów.Dyzma w formie.
![]()
W plejiny nie wierzę. Tego się nie da spiderdolićtrzeba przyznać, że tam się posypało Doc Dyzma, Beverley, rozjebanie rotacji i trzymanie drewniaka Thanasisa to były gwoździe do trumny, już mają 8,5 wygranych do Bostonu i dryfują w kierunku playinów.
Będę obserwował liczę, że w 1szsj rundzie trafią na Indianę, która ich rozkurwi jak gnój po polu. Albo potężny szef Jimmy Butler.trzeba przyznać, że tam się posypało Doc Dyzma, Beverley, rozjebanie rotacji i trzymanie drewniaka Thanasisa to były gwoździe do trumny, już mają 8,5 wygranych do Bostonu i dryfują w kierunku playinów.
Przecież to jest jawna prowokacja z Dyzma, czy Giannis może pójść po tym sezonie?Będę obserwował liczę, że w 1szsj rundzie trafią na Indianę, która ich rozkurwi jak gnój po polu. Albo potężny szef Jimmy Butler.
Szkoda Giannisa, ale jak on woli kolegów w szatni i klepanie po pleckach to niech łowi ryby już w lipcu.
jeżeli poprosi o wymianę to tak.Przecież to jest jawna prowokacja z Dyzma, czy Giannis może pójść po tym sezonie?
Przecież to jest jawna prowokacja z Dyzma, czy Giannis może pójść po tym sezonie?
On podpisał 3-letnie extension za 186 baniek, tam są zasady jak przy supermaxie, więc po tym i kolejnym sezonie na pewno nigdzie nie odejdzie.jeżeli poprosi o wymianę to tak.
liga graczy.
nie wiem czy przedłużenie, które podpisał zawiera klauzulę o wetowaniu wymiany, a to ma spore znaczenie.
No to ryby szybko będą lowione, Rivers to największa cipa trenerskaOn podpisał 3-letnie extension za 186 baniek, tam są zasady jak przy supermaxie, więc po tym i kolejnym sezonie na pewno nigdzie nie odejdzie.
w supermacie przez rok nie może odejść po podpisaniu.tam są zasady jak przy supermaxie
To tak jak pisałem na początku, dwa najbliższe sezonu będzie grał dla Bucks, pierwszy rok jego extension wchodzi dopiero w sezonie 2025/26.w supermacie przez rok nie może odejść po podpisaniu.
Cipa to eufemizm w przypadku tego głąba. Tyle lat się wiezie na mistrzostwie, które sam mu zrobił wielki Rajon Rondo.No to ryby szybko będą lowione, Rivers to największa cipa trenerska
Rondo co za gracz to był heheCipa to eufemizm w przypadku tego głąba. Tyle lat się wiezie na mistrzostwie, które sam mu zrobił wielki Rajon Rondo.
czekaj, czekaj...To tak jak pisałem na początku, dwa najbliższe sezonu będzie grał dla Bucks, pierwszy rok jego extension wchodzi dopiero w sezonie 2025/26.
Ja bym i tak wszystkie lata wrzucił pod zakaz wymiany przy tych nowych kontraktach, chcą hajs, to niech się później kiszą jak coś nie pyknie, a nie przewijać się przez pół ligi![]()
czekaj, czekaj...
a lillard?
on podpisał przedłużenie z blazers w 2022, rok temu (2023) poleciał do bucks z tym kontraktem.
przedłużenie wchodzi w 25-26, a opcja gracza 24-25 jaką miał wykorzystano w ramach przedłużenia.
https://www.spotrac.com/nba/milwaukee-bucks/damian-lillard-10814/
edit:
giannis:
https://www.spotrac.com/nba/milwaukee-bucks/giannis-antetokounmpo-13328/
giannisem nie można handlować do 23 kwietnia 2024, czyli po tym sezonie już można.
ciężkie te przepisy, dużo tam różnych dziwnych zapisów.To nie wiem, myślałem, że jak podpisujesz za 35% salary/rok, to ten pierwszy rok kiedy umowa wejdzie musisz rozegrać w drużynie od której dostałeś hajs, inaczej ta zasada jest dla mnie bez sensu, to każdy sobie może tak w chuja lecieć. Na ESPN też w sumie pokazuję, że po 22 kwietnia 2024 będzie dostępny do wymiany, to chyba masz rację.