Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ile Giannisowi kontraktu zostało?Bucks można wypisać z walki o tytuł. Rivers może co najwyżej poprawić rekordy spierdolonych serii w playoffs. To będzie kolejna piękna katastrofa![]()
Dużo, on w lato dopiero podpisał z Bucks 3-letnie extension, które wchodzi od sezonu 2025/26, nie odejdzie.Ile Giannisowi kontraktu zostało?
![]()
27/28, opcja gracza w ostatnim.Ile Giannisowi kontraktu zostało?
27/28, opcja gracza w ostatnim.
Mi się zdaje że za 2-3 lata mogą być w finałach bo na razie brak im doświadczenia, ale papiery mają dojebaneOKC odzyskała zasłużone pierwsze miejsce w konferencji. Pisałam przed sezonem, że oni będą czarnym koniem, ale to już nie czarny koń tylko prawdziwy contender, trzeba tylko zbiórkę poprawić i wolałbym na nich nie trafiać w playoffach.
SGA, Holmgren, Williams, rodzi się nowe Big 3, z papierami na dynastię
Zobaczymy jak zagrają w PO, bo z tego składu co liznął playoffów za czasów CP3, zostali jedynie Shai i Dort. Żeby tylko żadnych kontuzji nie było.
Ja bym na ich miejscu wyrzucił parę z tych 2137 picków i poszedł po jakiegoś kozaka.OKC odzyskała zasłużone pierwsze miejsce w konferencji. Pisałam przed sezonem, że oni będą czarnym koniem, ale to już nie czarny koń tylko prawdziwy contender, trzeba tylko zbiórkę poprawić i wolałbym na nich nie trafiać w playoffach.
SGA, Holmgren, Williams, rodzi się nowe Big 3, z papierami na dynastię
Zobaczymy jak zagrają w PO, bo z tego składu co liznął playoffów za czasów CP3, zostali jedynie Shai i Dort. Żeby tylko żadnych kontuzji nie było.
65 jużLuka 41 punktów po pierwszej połowie z Hawks.
Chyba idzie na rekord z Embiidem.
żyje, ale tak trochę.Pierwszy mecz od Listopada. On żyje!
zabraknie mu spotkań, do tych magicznych 65 w tym sezonie.Zaraz będzie po sezonie, jak na rezonansie wyjdzie coś poważnego.