Czterech Murzynów niesie na lektyce szejka... Biegną przez dżungle... Nagle pada strzał, jeden z murzynów upada... Szejk schodzi z lektyki, patrzy na Murzyna i mówi:
-kur*a, to już czwarta opona w tym miesiącu...
W RPA białas śmiga swoim super nowym samochodem. Patrzy - przez przejście przechodzi murzyn to BACH - murzyn wpadł na szybę.
Wyrok - próba włamania.
Odsiedział swoje, wychodzi i znowu ten sam białas i znowu go chlast - murzyn wpadł przez przednią szybę i wyleciał tylną. Leży połamany, i myśli - teraz białasie się nie wywiniesz.
Murzyn dostał 5 lat za włamanie i próbę ucieczki.
Odsiedział myśląc jaki ten system niesprawiedliwy. Wychodzi i znowu ten sam białas - murzyn wleciał przednią, wyleciał tylną leży połamany. Białas się wkurzył wysiadł i mu jeszcze kosę w plecy.
Murzyn był szczęśliwy - musiał wygrać.
I dostał dożywocie - za włamanie, próbę ucieczki i nielegalne posiadanie broni.
Rozmawiają dwie koleżanki.
- Słuchaj skunksa sobie kupiłam
- A po co Ci skunks?
- Jak on wywija języczkiem a jak łapkami sobie pomaga, normalnie minetę strzela jak mistrz jest bossski!!!
- A smród?
- Na początku trochę rzygał potem się przyzwyczaił...
Jeden z południowych stanów USA, policja ogląda zwłoki zastrzelonego Murzyna. Trzy kule w głowę, pięć w klatkę piersiową, zwłoki totalnie zmasakrowane. Oglądający patrzy na to, ogląda, drapie się w głowę i mówi:
-dwadzieścia lat jestem tu szeryfem, i jeszcze nie widziałem tak brutalnego samobójstwa...
Obóz koncentracyjny, żydzi idą do komory gazowej, dziecko niesie na rączkach małego kotka. Podchodzi do niego z uśmiechem Niemiec:
- A di di, ty malutki morderco !
Grają sadysta z pedałem w karty i się umówili że który wygra, to z przegranym zrobi co zechce. Wygrał pedał. Sadysta mówi:
- To pewnie mnie przelecisz ?
- Pewnie tak - odpowiedział pedał i co powiedział to zrobił.
Ale grają dalej i następny raz wygrał sadysta. Wziął wkręcił pedałowi penisa w imadło i ostrzy brzytwę. Pedał ze strachem:
- Obetniesz mi ?
- Sam sobie obetniesz, jak tą budę podpalę !
Wchodzi facet do baru z krokodylem.
- Proszę wyjść ! On jest niebezpieczny !
- On jest bardzo miły, i nikomu nie zrobi krzywdy, mogę to udowodnić.
- Dobrze, jeżeli goście uznają, że nie ma zagrożenia, to może pan zostać.
Facet prowadzi krokodyla na środek, wali pięścią trzy razy w łeb krokodyla i mówi: - Otwórz gębę ! - Krokodyl otwiera, a facet zdejmuje gacie i wkłada przyrodzenie mu do pyska, następnie wali znowu trzy razy i mówi: - Zamknij gębę ! - Krokodyl zamyka, i wszyscy widzą jak jego wielkie zęby zatrzymują się centymetr od ważnych organów. Facet chowa interes i mówi:
- Może ktoś chce spróbować ?
Odzywa się kobiecy głos:
- Ja, ale niech pan nie bije mnie tak mocno w głowę.
Dzwonek do drzwi, otwiera kobieta, widzi faceta i dwie trumny.
- To pomyłka.
- Żadna pomyłka, dzieci z kolonii przywiozłem.
Wchodzi facet do domu i widzi, jak pakuje się jego dziewczyna.
- Co robisz kochanie?
- Odchodzę od ciebie.
- Ale dlaczego???
- Bo jesteś pedofilem!!
- Mocne słowa, jak na ośmiolatkę.
Podchodzi pedofil do małej dziewczynki...
P: - Dziewczynko, czy jak dam ci cukierka, to dasz się pogłaskać po rączce?
Dziewczynka na to:
- A pewnie, dam.
P: - A jak ci dam jeszcze jednego cukierka, to dasz się pogłaskać po buźce?
D: - No, dam.
P: - A jak ci dam całą torebkę cukierków, to dasz się pogłaskać po pupci?
D: - No tak, dam.
Następnego dnia dziewczynka siedzi z koleżankami w piaskownicy. Robią babki, rozmawiają... Dziewczynka opowiada koleżankom:
- Słuchajcie, poznałam faceta, fajny, taki starszy trochę, tylko k...a cukrzycy dostanę zanim mnie przeleci!
Do Etiopii poszły zegarki - przysłano list z podziękowaniami za paski.
Do Etiopii wysłano lekarstwa - odesłali bo było napisane "zażywać po jedzeniu".
Co to jest kod kreskowy? Zbiorowe zdjęcie wioski w Etiopii.
Wysłąli im żaluzje - podziękowali za łóżka piętrowe.
Wyslali do Etiopi slomki do coca coli - podziekowali za spiwory