Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wpierdol od Belforta zmienił go z pewnością, rzekłbym Vitor wbił mu się do głowy.Bisping? Hmm, jak dla mnie jego zwycięskie wpierole na razie nie dają powodów by sądzic, ze go zastopowały, zmienily go trwale.
" zawodników, którzy zebrali w walce tak potężny wpierdol od kogoś, że już nigdy nie byli potem tacy sami. Nigdy już tak nie wymiatali. Walczyli w kratkę. Coś w nich pękło właśnie po tej jednej walce, gdzie dostali wjeb. Słynny wpierdol, który zabrał im duszę. "
Bisping po wpierdolu od Silvy wyszedł mocniejszy i zdobył pas. Poczekajmy na to co będzie po wpierdolu od Hendo - wtedy będziemy mogli oceniac
Anderson Silva vs Forest Griffin to co przyszło mi pierwsze do głowy. Nie wiem czy to żarty czy nie ale podobno Forest jak wie, że Anderson jest gdzieś w pobliżu to się chowa. Strasznie go ośmieszył
No i Sakuraba zaliczył sporo mocnych wpierdolów. Jeden z moich ulubionych fajterów. Ale co on w tym ringu zebrał. Tutaj niech sie lepiej @Olos wypowie.
Taka ciekawostka - Maynard jeszcze sam się znokautował w swoim debiucie w UFC, ale przeciwnik też nie był w stanie kontynuować walki i wyszło z tego No ContestPrócz już wymienionych to Gray Maynard przychodzi mi na myśl. Po daniu świetnej, emocjonującej i obfitej w zwroty akcji walki z Edgarem, ówczesnym mistrzem (remis), w natychmiastowym rewanżu dostał od niego potężne KO. Była to jego pierwsza zawodowa porażka. Porażka która wyssała z niego duszę. Z niepokonanego zawodnika ze ścisłego topu dywizji stał się bumem - mocno dyskusyjnie wygrał z Guidą, a później przegrał jak leci 4 kolejne walki. Dopiero ostatnio jedną wygrał z jakimś no-name.
Johnny Hendricks po dwóch walkach z Lawlerem nie prezentuje się już tak świetnie, jak dawniej.
Lawler pasuje im idealnie jako przykład fightera, który na stałe zmienia swoich rywali :)
Czy Cebula zniszczył Kondraciuka? Fizycznie jak najbardziej. Wydaje mi się jednak, że Cebul pokazał mu tylko miejsce w szeregu.
Tam jest chyba jakis powazniejszy roblem z okiem dodatkowo. Kondraciuk się dzielnie bronił, a tam trzeba było po prostu przerwac wcześniej, albo przez narożnik labo przez samego sędziego. Szkoda zdrowia.
Ale czego? Przez 9 minut Conor obrywał, ale nie odebrało mu to serca do walki, a nawet potem udało mu się zdobyć pasConor vs Mendes to chyba też dobry przykład.
Jestem ciekaw najbliższego występu Weidmana, bo uważam, że wcale nie będzie miał łatwej przeprawy z Romero.W sumie całkiem porządny wpierdol dostał Weidman od Rockholda. Ta 3 runda (jeśli się nie mylę) była strasznie jednostronna od momentu nieudanej obrotówki. Nie wiem czy to kwestia tego, że oglądałem na żywo i wywarło na mnie mocne wrażenie, ale ogólnie patrząc to największy wpierdol w karierze Chrisa.
Fakt, ogladalem wersje z 76 jak bylem gowniarzem. Spory wpierdol mi ten film spuscil.Omen
Obejrzyj tę walkęGówno prawda. TO ANDREI trafił kilka lucky punchów pod rząd!
Tak samo Velasquez, a nawet jeszcze bardziej lucky punche i losowe skurcze!
Eeee... Yyyy.... Boo... Ty śmieszny jesteś dzisiaj co?