Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Do legendy to im brakuje więcej niż sporo, ale spokojnie można ich umieścić w lidze dobrego grania.Właśnie to jest sedno sprawy. Gdyby ogłosili po prostu "tydzień thrashu" to nie miałbym z tym żadnego problemu. Zgadzam się, że jest to dobre granie, ale gdzie im do miana legendy?
No to teraz Testament oraz Anthrax i jestem ukontentowanyOverkill
![]()
Dlatego oczywiście się wybiorę na ich koncertDo legendy to im brakuje więcej niż sporo, ale spokojnie można ich umieścić w lidze dobrego grania.

Ja bym chyba jednak obstawiał Panterę, bo podchodzi pod ten gatunek, jest większa kalibrowo od Testamentu, a do tego 3/4 jej aktualnego składu jest już na miejscu. Bo spójrzmy, że jednak z każdym kolejnym dniem mamy coraz mocniejsze ogłoszenie. Testament wiadomo, że złoto. Tyle, że to jednak Anthrax należy do mitycznej Wielkiej Czwórki. Chyba, że ten Slayer...Anthrax
Czekamy na Testament.

Średnio mnie to jara. Megadeth daje dobre koncerty, ale byli headem w 2024, a wcześniej ich widziałem w 2023. Jednak, co by nie narzekać, nazwa na headlinera godna.Rudy na Mystic.
W sumie Megadeth kończy niby granie, więc rozumiem wybór. Kurwa, aż sobie dzisiaj po wielu latach Overkilla odpaliłem i zabanglał (znowu) potężnieŚrednio mnie to jara. Megadeth daje dobre koncerty, ale byli headem w 2024, a wcześniej ich widziałem w 2023. Jednak, co by nie narzekać, nazwa na headlinera godna.
Równolegle wjechał też Limp Bizkit na Impact. W związku z czym pula potencjalnych headów Mystica się mocno kurczy. W grze imo pozostają: Pantera, Def Leppard, Trivium, Sabaton, Powerwolf. Dupy to nie urywa. Patrząc na poprzednią edycję, wleci Trivium. Będę zaskoczony jeśli będzie to ktoś spoza tej grupy.

.Młody chłopina... No ale cóż rock n rollSam Rivers z Limp Bizkit nie żyje.![]()
Sam Rivers z Limp Bizkit nie żyje.![]()

na prawdę ich stare piosenki są bardziej jakieś takie tech-alternatywno-chuj wie jakie
no własnie te z pierwszych albumów nawet połowa utworów jakaś taka dziwna, od 1992 wzwyż to już totalne gówno. Rudy przekombinowywał zawsze imo. te kilka ostatnich już powrócili do siekiery na szczescieZależy jakie ,,stare” masz na myśli, przecież te naprawdę stare to esencja trashu.
no własnie te z pierwszych albumów nawet połowa utworów jakaś taka dziwna, od 1992 wzwyż to już totalne gówno. Rudy przekombinowywał zawsze imo. te kilka ostatnich już powrócili do siekiery na szczescie

Wszystko się zgadza, aczkolwiek nagłośnienie słabe - szczególnie na Testament...Był ktoś może na koncercie Testament, Obituary, Destruction i Nervosy we Wrocławiu? Słyszałem, że Obituary zniszczyło towarzystwo, Testament zaorał, a dziewuchy z Nervosy wypadły kapitalnie.![]()
Czyli 1/3 line-upu ogłoszona. BLS, cały zestaw thrashowy, Marduk, Blood Incantation, SepticFlesh, Bolzer, projekty Phila Anselmo, teraz jeszcze Static-X i Gaahls Wyrd. Nawet te metalcory nie są najgorsze. Szykuje się zajebiście dobra i zróżnicowana edycja.

To zabawne, bo jakbyś zerknął w komentarze na fejsie to płaczu nie ma końca.Czyli 1/3 line-upu ogłoszona. BLS, cały zestaw thrashowy, Marduk, Blood Incantation, SepticFlesh, Bolzer, projekty Phila Anselmo, teraz jeszcze Static-X i Gaahls Wyrd. Nawet te metalcory nie są najgorsze. Szykuje się zajebiście dobra i zróżnicowana edycja.![]()

Widziałem to. Tam jest incydent kałowy na poziomie całodobowego maratonu słuchania Gutalaxa.To zabawne, bo jakbyś zerknął w komentarze na fejsie to płaczu nie ma końca.![]()

To zabawne, bo jakbyś zerknął w komentarze na fejsie to płaczu nie ma końca.![]()
Widziałem to. Tam jest incydent kałowy na poziomie całodobowego maratonu słuchania Gutalaxa.![]()
Malkontenctwo to sport narodowy polskich kuców.Nic nowego, nie dogodzisz.

Szczególnie co jest true a co nieMalkontenctwo to sport narodowy polskich kuców.![]()

Ja pierdole, ta realizacja
Mam nadzieję, że wrzucą jeszcze kilka utworów. Kapitalny był to koncert. Zajebiście się cieszę, że zagrają w Gdańsku.

Kurwa ale rozjebią tych tru kuców w Gdańsku