Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja będę od piatku, mozna sie sprobowac na jakiegos browca (pewnie w sobote) w wiosce piwnej ugadać :D
Akurat w sobotę w ciągu dnia będę zwijał swoją wioskę jakoś w południe, co by zdążyć na doświadczenie potężnego Ich Troje przed Fear Factory.Ja będę od piatku, mozna sie sprobowac na jakiegos browca (pewnie w sobote) w wiosce piwnej ugadać :D

Wiem jak jest, dlatego spróbować to słowo kluczowe xDAkurat w sobotę w ciągu dnia będę zwijał swoją wioskę jakoś w południe, co by zdążyć na doświadczenie potężnego Ich Troje przed Fear Factory.
Generalnie jestem niepijący, więc z tym to u mnie średnio, ale złapać się pod sceną np. przed Paradise Lost w sumie by można. Gorzej jeśli znowu będzie lipa z zasięgiem, to gówno wyjdzie z potężnego spotkania.![]()
Patrząc na realia tej imprezy, rzeczywiście bym próbował się łapać przed Lostami pod samą sceną. Będę na 100% na Wolfmother. Wybierze się jakąś charakterystyczną tabliczkę lub baner i tam się złapie. Paradoksalnie na te nocne koncerty jest bardzo łatwo się wbić pod samą barierę. Jedynie polskie nazwiska robią tam potężną frekwencję.Wiem jak jest, dlatego spróbować to słowo kluczowe xD
W sumie można zrobić PW w trzy osoby jeszcze z @Kraszer, jeśli jest taka możliwość. Jak się łapać, to w trójkę, skoro tam już jedziemySiema. Będę od czwartku późne popołudnie/wieczór i w sobotę rano zawijam. Można się spiknąć, jakoś w czwartek o Hanabie albo między Dope i Static X.
@Dzihados zrób PW z Papieżakiem![]()

Static-X był wielki, wspaniały i przecudowny. Wayne jest na pewno dumny z Edsela i reszty. Więcej napiszę po powrocieMam nadzieję że dobrze się bawicie chłopaki, Paradise chyba dał dzisiaj radę
![]()
Ciekawe jest to, że większość popularnych muzyków rockowych/metalowych z lat 90/2000, którzy się zawinęli to wokaliści....Static-X był wielki, wspaniały i przecudowny. Wayne jest na pewno dumny z Edsela i reszty. Więcej napiszę po powrocie
Wokalista zawsze jest twarzą zespołu. Im większa popularność tym większa szansa na stworzenie wokół siebie kultu ludzi, którzy będą sprowadzać cię na złą drogę i im więcej ich będzie tym bardziej będziesz samotny kiedy wytrzeźwiejesz i zostaniesz sam z demonami, które można zagłuszyć tylko jeszcze większą ilością używek. W trakcie trasy koncertowej i afterku jesteś bożkiem, który potem zostaje sam ze swoimi nałogami i samotnością. Mówi o tym masa frontmenów którzy ogarnęli się w porę żeby nie wyjebać kopyt do przodu przed czasem albo po prostu mieli szczęście, choćby obecny zastępca Wayne'a w Static czyli Edsel Dope.Ciekawe jest to, że większość popularnych muzyków rockowych/metalowych z lat 90/2000, którzy się zawinęli to wokaliści....
. Bawiłem się zajebiście, fajnie się też oglądało tłumy ludzi zbiegające się pod scenę, gdy ruszyli. Mam nadzieję, że Dope wróci jeszcze nie raz do Polski.

ja podobnie.Ja wybrałem dziadków w Iron Maiden

Co do FF muszę przyznać, że Dino Cazares ściągnął zajebistego perkusistę. Słuchałem go na woodzie na żywo już drugi raz i jestem pod ogromnym wrażeniem. Gość jest pierdoloną maszyną na bębnach. Co do wokalu podzielam zdanie.@Papieżak wszystko podsumował pięknie, nic więcej do dodania poza tym że Michał Bajor to król, a ja dzięki Dope i Static X spełniłem swoje nastoletnie marzenia i jeszcze marzenia mojej obecnej partnerki, która także jest fanem tych zespołów. Na Static była na fali i była zachwycona. O ile nie rozjebie mnie leczenie to jedziemy do Bochum na koncert klubowy chłopaków. I to była nasza wspólna decyzja .
Dzisiaj byłem na Machine Head.
Jako pierwsze grał jakiś zespół który miał nachujowszą perkusję jaką w życiu słyszałem.
Fear Factory instrumentalnie petarda ale wokal kompletnie mi nie leży.
Machine Head jak zawsze fantastyczny koncert. Flynn owija publikę wokół siebie, a Vogg to mistrz gitary.
O Panie Kochany, jakież to będzie krejzi szoł, przecież tutaj kondyszyn, też musi być krejziPogadałem gdzieniegdzie i wiele wskazuje na to, że Slipknot zagra w 2026 na Mystic.![]()

Na razie to jeszcze nic pewnego, ale będzie w tym roku ciśnienie na ten zespół. Trzeba zmazać plamę za 2025. Dowiedziałem się, że rok temu Rock Am Ring ich podpierdolił Mysticowi podbijając dwukrotnie stawkę naszych. Stąd np. In Flames jako headliner czwartku.O Panie Kochany, jakież to będzie krejzi szoł, przecież tutaj kondyszyn, też musi być krejzi![]()
Co jak co, nasi są chujowi w organizacji koncertów. Ps. Też bym chciał żeby było inaczej, ale tak było zawsze i już przywykłem że na festiwale do Czech się jeździNa razie to jeszcze nic pewnego, ale będzie w tym roku ciśnienie na ten zespół. Trzeba zmazać plamę za 2025. Dowiedziałem się, że rok temu Rock Am Ring ich podpierdolił Mysticowi podbijając dwukrotnie stawkę naszych. Stąd np. In Flames jako headliner czwartku.
Co jak co, nasi są uparci przy organizacji. Uparli się w tym roku na Suicidal, to ich wywlekli w środku trasy po Stanach na jeden koncert. Mając to na uwadze stawiam, że tym razem się rzeczywiście uda ze Slipknotem.

Zrozumiałe. Przyznam, że gdybym nie miał Mystica niemal pod domem, to bym też pewnie śmigał na Brutala.Co jak co, nasi są chujowi w organizacji koncertów. Ps. Też bym chciał żeby było inaczej, ale tak było zawsze i już przywykłem że na festiwale do Czech się jeździ![]()
Kirk świetny człowiek. Zawsze po swoim koncercie wpadał na strefę z merchem i można było z nim słówko zamienić. Oby wrócił do zdrowia!Sypią nam się chłopaki.. cieszę się, że widziałem ich w tamtym roku.View attachment 128277