Jeff
UFC Featherweight
I dwóch Wariatów z Cohones w tym gronieElitarne 4,2 mln ludzi oglądających to na tym streamie!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I dwóch Wariatów z Cohones w tym gronieElitarne 4,2 mln ludzi oglądających to na tym streamie!![]()
Jeszcze się poznasz na tym głosie, spokojnieOkrutnicy nie powtarzajcie Axla![]()
Aż takim SMAKOŁYSZEM muzyki nie jestem, żeby przetrawić tę padakęJeszcze się poznasz na tym głosie, spokojnie![]()
Już zaraz padakę, proszę nie dymićAż takim SMAKOŁYSZEM muzyki nie jestem, żeby przetrawić tę padakę
Myślę, że H.P. Baxxter ze Scootera by to lepiej zapiewał![]()
No dobra, piszczenie po wdychaniu helu.Już zaraz padakę, proszę nie dymić![]()
Ostatni taniec...Już tylko minuty nas dzielą od GIGANTÓW!!!!!![]()
![]()
![]()
Coś wspaniałego, póki co nie jestem w stanie więcej napisać.Butler jak śmiga na basie, o jezusie... Iommi w gazie, Ward cudo... Ozzy na 100%...
![]()
Tyler też duże cpunisko, jest w tym samym wieku co Ozzy, a brzmi i rusza się jak w latach 90. Aerosmith to był potwór, płyty napchane hitami i dekady wielkiej kariery.Dam szansę Aerosmith. Po tym epickim występie Tylera posłucham ich z płyt
Wydaje mi się, że nadal można wykupić na stronce wydarzenia, bo dostęp do niego ma być jeszcze przez kilkadziesiąt godzin. Inną opcją jest szukanie fragmentów w necie, bo sporo osób to nagrywało.Ja przez cały weekend byłem w buszu więc nie oglądałem niestety. Można jakoś powtórkę ogarnąć?
Ja przez cały weekend byłem w buszu więc nie oglądałem niestety. Można jakoś powtórkę ogarnąć?
Wydaje mi się, że nadal można wykupić na stronce wydarzenia, bo dostęp do niego ma być jeszcze przez kilkadziesiąt godzin. Inną opcją jest szukanie fragmentów w necie, bo sporo osób to nagrywało.
SlayerJa przez cały weekend byłem w buszu więc nie oglądałem niestety. Można jakoś powtórkę ogarnąć?
Tak jakby ktoś miał wątpliwości co do pożegnania. Potem jeszcze Ozzy dostał tort od Butlera.
Tak. Na streamie, o ironio, koncertowo spartolili tę końcówkę. Co do malkontentów, niech sobie pierdolą. Prawda jest taka, że Black Sabbath i Ozzy zakończyli swoje kariery na własnych zasadach. Tak jak oni chcieli i z ludźmi, którzy chcieli, a do tego u siebie w domu. Dostali kapitalny support i cały rockowo-metalowy świat się skupił w jednym momencie na Birmingham. Czego chcieć więcej?Właśnie to był, jak dla mnie największy minus streamu. Wyłączyli go jak ledwo ucichły dźwięki Paranoid. Nie chciałem wierzyć, że to jest wszystko. Gdzieś jeszcze głęboko miałem nadzieję, że może Tommy i Gezer, podniosą Ozziego z fotela, bo każdy z nas widział, jak bardzo chciał postać nawet chwilę na scenie, a nie mówiąc już o jakiś bieganiu czy innych szaleństwach. Tak czy inaczej pożegnanie piękne, balasy na fb piszą, że ululula na ostatnim koncercie Kata to była energia, a tutaj to chujnia i szopa. Nawet nie ma co wchodzić z nimi w dyskusję, bo będzie zaraz, że Kata szkalujo. Liczę, że zostanie to wydane w jakimś zestawie DVD plus CD.