Papieżak
UFC Welterweight
Testament i Obituary to jest złomowanie na żywo. Kurewsko dobre zespoły do odbioru spod sceny.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Testament i Obituary to jest złomowanie na żywo. Kurewsko dobre zespoły do odbioru spod sceny.

Testament zajebisty był na Woodstocku, a Obituary mam na liście do odbębnienia na żywo.Testament i Obituary to jest złomowanie na żywo. Kurewsko dobre zespoły do odbioru spod sceny.![]()
Ależ to był rozpierdol... i ta solówka Skolnicka po "Into The Pit". Potężne zaskoczenie, na zawsze w sercu mi to zostanie.Testament zajebisty był na Woodstocku, a Obituary mam na liście do odbębnienia na żywo.![]()
Jeszcze nie wiem.Równo trzy tygodnie do Mystic Festival. Kto wpada, a jeśli tak, to na które dni?![]()
Finansowo nie udźwignę niestetyRówno trzy tygodnie do Mystic Festival. Kto wpada, a jeśli tak, to na które dni?![]()
Gdzieś z tyłu głowy mam nadzieję, że chociaż na jeden dzień wpaść, ale to jest tak pewne jak ufc w górkach noteckich.Równo trzy tygodnie do Mystic Festival. Kto wpada, a jeśli tak, to na które dni?![]()
Jeszcze nie wiem.
Finansowo nie udźwignę niestetyGdzieś z tyłu głowy mam nadzieję, że chociaż na jeden dzień wpaść, ale to jest tak pewne jak ufc w górkach noteckich.
W razie czego dajcie znać @Olo @Jeff. Jeśli wpadniecie, obowiązkowo trzeba zbić chociaż pionę!Nie w tym roku.

Dla mnie błędem jest pierwszy singiel i sam tytuł albumu. Lvciferaeon byłby o niebo lepszy na start. Zajebisty utwór.Nowy Behemoth mile zaskoczył. Naprawdę solidna płyta.
Racja Byku, jak usłyszałem singiel, to byłem zasmucony. A teraz, jak już mamy całą płytę, to świetnie się zazębia z pozostałymi kawałkami.Dla mnie błędem jest pierwszy singiel i sam tytuł albumu. Lvciferaeon byłby o niebo lepszy na start. Zajebisty utwór.
Nowe Full of Hell, co to jest za zajebisty album![]()
Eh gdyby Full of Hell trzymało kierunek powerviolence z 3 pierwszych albumów (kooperacja z Merzbow top) to wciąż pewnie byłby to dla mnie jeden z najważniejszych bandów.
To ich wejście w deathgrind od Trumpeting Ecstasy jest mi już bardzo obojętne, szkoda.
A tutaj zespół za którym strasznie tęsknię:
Byłem w Krakowie, co tu dużo pisać, petardaJa jadę na 100%. Ukochany zespół i najbardziej żałuję, że w Krakowie na hali ich nie widziałem tylko 3x w studni narodowej.

Trybuny na Śląskim powinny dać radę. W końcu to nie "Studnia Narodowa".Ja 820. Chciałem na płytę, ale już 3x byłem na Mecie na płycie i chyba już jednak za stary jestem na to, więc tym razem trybuny. Chociaż kusi Snake pit jak sie ponownie coś pojawi xD
Odpuszczam.
Nie udźwignę finansowo wyjazdu niestety

Odpuszczam.
Szkoda. Dawajcie znać jak będziecie gdzieś śmigać na koncerty. Ja regularnie jeżdżę po Polsce i bywam na koncertach w Warszawie, Wrocławiu czy na Śląsku, więc powinniśmy się na którymś przeciąć.Nie udźwignę finansowo wyjazdu niestety![]()