muzyka metalowa.

:vomitnew:
To nowe co skręcili to nie jest Linkin Park.
Zdaję sobie z tego sprawę, ale i tak chcę tego posłuchać na żywo. Jakiś tam sentyment jest, a oryginalnego składu z Chesterem niestety nie miałem okazji zobaczyć.

Widziałem. Chyba kupię bilet dwudniowy na Opener, bo w sobotę Linkin Park, do którego mam ogromny sentyment. Cena biletu zaboli potężnie, ale rzucić okiem wypada. Poczekam z resztą na inne ogłoszenia, bo obiło mi się o uszy, że termin Openera też może passować Iggy'emu Popowi, Deftones i Muse. Fajnie w sumie, że ta impreza znowu dostarcza kontent dla "dziadów". Z sentymentem patrzę na Opener 2018, gdzie zagrali m. in. Nick Cave, Dead Cross czy Depeche Mode.
Na Deftones niestety szanse praktycznie zerowe, 03.07 grają w Belgii, 04.07 we Francji, 06.07 w Danii. Slot na 05.07 na Openerze jest niemożliwy logistycznie. Ogromna szkoda, ale i tak ta edycja zapowiada się świetnie. Specjalnie sprzedalem karnet na Primavere w Barcelonie (po ogloszeniu chujowego lineupu) i zakupiłem na Opka - dziadersowa edycja w najlepszym wydaniu plus masa innych ciekawych rzeczy: FKA Twigs, JPEGMafia, Brutalismus 3000 czy nawet Justice.
A nawet nie mamy za sobą połowy ogłoszeń

Ja się niestety nie orientuje za bardzo w skandynawskim blacku, kojarzy ktoś kapelę ?
pobrany plik.jpeg

Wczoraj byłem na koncercie Tesseract w B90. Na szczęście miałem darmową wejściówkę, bo ich występ był kurwa tragiczny :korwinlaugh:. Mniejsza, dla mnie gwiazda tego wieczoru była jedna: The Omnific. Dwa basy i perka, czysty instrumental. Otwierali wieczór, a mogliby spokojnie zamykać. Szkoda, że grali tylko półgodzinny set. Kawał progresywnego grania.

Back