Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Linkn park skończył się 20 lat temu.
To nowe co skręcili to nie jest Linkin Park.
Zdaję sobie z tego sprawę, ale i tak chcę tego posłuchać na żywo. Jakiś tam sentyment jest, a oryginalnego składu z Chesterem niestety nie miałem okazji zobaczyć.
To nowe co skręcili to nie jest Linkin Park.
Na Deftones niestety szanse praktycznie zerowe, 03.07 grają w Belgii, 04.07 we Francji, 06.07 w Danii. Slot na 05.07 na Openerze jest niemożliwy logistycznie. Ogromna szkoda, ale i tak ta edycja zapowiada się świetnie. Specjalnie sprzedalem karnet na Primavere w Barcelonie (po ogloszeniu chujowego lineupu) i zakupiłem na Opka - dziadersowa edycja w najlepszym wydaniu plus masa innych ciekawych rzeczy: FKA Twigs, JPEGMafia, Brutalismus 3000 czy nawet Justice.Widziałem. Chyba kupię bilet dwudniowy na Opener, bo w sobotę Linkin Park, do którego mam ogromny sentyment. Cena biletu zaboli potężnie, ale rzucić okiem wypada. Poczekam z resztą na inne ogłoszenia, bo obiło mi się o uszy, że termin Openera też może passować Iggy'emu Popowi, Deftones i Muse. Fajnie w sumie, że ta impreza znowu dostarcza kontent dla "dziadów". Z sentymentem patrzę na Opener 2018, gdzie zagrali m. in. Nick Cave, Dead Cross czy Depeche Mode.
Dżem.Ja się niestety nie orientuje za bardzo w skandynawskim blacku, kojarzy ktoś kapelę ?
View attachment 119760
Złośliwy Pomruk OdbytnicyJa się niestety nie orientuje za bardzo w skandynawskim blacku, kojarzy ktoś kapelę ?
View attachment 119760
Na wokalu niezła dupa?Złośliwy Pomruk Odbytnicy![]()
Grają z kanapy
Widać, żeś Pan sezonowiec.
Przecież to Nickelback
Słuchaj no gnojuWidać, żeś Pan sezonowiec.
Każdy true fan wie, że to jest Stachursky.
Słuchaj no gnoju
Bardzo przyjemne to nowe Machine Head.
Pierwsza pula 249, regular 269, dzień koncertu 290.Machine Head zagra 4 sierpnia w Katowicach. Supporty: Fear Factory, Frayle. Ciekawe po ile będą bilety.