Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Linkn park skończył się 20 lat temu.
To nowe co skręcili to nie jest Linkin Park.
Zdaję sobie z tego sprawę, ale i tak chcę tego posłuchać na żywo. Jakiś tam sentyment jest, a oryginalnego składu z Chesterem niestety nie miałem okazji zobaczyć.
To nowe co skręcili to nie jest Linkin Park.
Na Deftones niestety szanse praktycznie zerowe, 03.07 grają w Belgii, 04.07 we Francji, 06.07 w Danii. Slot na 05.07 na Openerze jest niemożliwy logistycznie. Ogromna szkoda, ale i tak ta edycja zapowiada się świetnie. Specjalnie sprzedalem karnet na Primavere w Barcelonie (po ogloszeniu chujowego lineupu) i zakupiłem na Opka - dziadersowa edycja w najlepszym wydaniu plus masa innych ciekawych rzeczy: FKA Twigs, JPEGMafia, Brutalismus 3000 czy nawet Justice.Widziałem. Chyba kupię bilet dwudniowy na Opener, bo w sobotę Linkin Park, do którego mam ogromny sentyment. Cena biletu zaboli potężnie, ale rzucić okiem wypada. Poczekam z resztą na inne ogłoszenia, bo obiło mi się o uszy, że termin Openera też może passować Iggy'emu Popowi, Deftones i Muse. Fajnie w sumie, że ta impreza znowu dostarcza kontent dla "dziadów". Z sentymentem patrzę na Opener 2018, gdzie zagrali m. in. Nick Cave, Dead Cross czy Depeche Mode.
Dżem.Ja się niestety nie orientuje za bardzo w skandynawskim blacku, kojarzy ktoś kapelę ?
View attachment 119760
Złośliwy Pomruk OdbytnicyJa się niestety nie orientuje za bardzo w skandynawskim blacku, kojarzy ktoś kapelę ?
View attachment 119760

Na wokalu niezła dupa?Złośliwy Pomruk Odbytnicy![]()
Grają z kanapy
Widać, żeś Pan sezonowiec.
Przecież to Nickelback
Słuchaj no gnojuWidać, żeś Pan sezonowiec.
Każdy true fan wie, że to jest Stachursky.
Słuchaj no gnoju

. Mniejsza, dla mnie gwiazda tego wieczoru była jedna: The Omnific. Dwa basy i perka, czysty instrumental. Otwierali wieczór, a mogliby spokojnie zamykać. Szkoda, że grali tylko półgodzinny set. Kawał progresywnego grania.Bardzo przyjemne to nowe Machine Head.

Pierwsza pula 249, regular 269, dzień koncertu 290.Machine Head zagra 4 sierpnia w Katowicach. Supporty: Fear Factory, Frayle. Ciekawe po ile będą bilety.
Dał radę jebaniec. Zajebiste wspomnienie na całe życie.
Muszę przesłuchać, bo IT to potężne granie.Imperial Triumphant - Goldstar. Jaka to jest wspaniała płyta![]()
Borland inspiruje nawet defmetalowców huehueView attachment 124218
Na zawsze w moim "metalowym" serduszku.