Portugalia @1.73
Pewka na weekend do każdego kuponu![]()
Trzymasz się tam ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Portugalia @1.73
Pewka na weekend do każdego kuponu![]()
Hej, masz świetną passę,Trzymasz się tam ?

na tym etapie to już czysty hazard ale ja coś zagram, szkoda że kurs 3 a nie 2 to łatwiej by coś wybrać a tak nie bardzoGramy coś na podwójna dokładkę?![]()
Myślałem o jakieś składance np.na tym etapie to już czysty hazard ale ja coś zagram, szkoda że kurs 3 a nie 2 to łatwiej by coś wybrać a tak nie bardzo
Edit: nawet -1,5 gola nie ma takiego kursu skandal trochę
handi -1 Arg też nie, szukam dalej (handi w stronę Chorwacji nie ma sensu, jak oni to wezmą to jedną bramką)
1 połowa też z dupy kursy, specjalnie to tak ustawili czy jaki chuj by się nie dało zagrać?
Podeślij linkamoże takie coś @MrRoshi
View attachment 51752
No właśnie stawianie tu Argentyny, w ogóle zwycięzcy mi się nie podoba. Zapowiada się kolejny niskobramkowy mecz dzięki Chorwacji.
Stąd nie pokuszę się o typ na zwycięstwo. Raczej takie wymysły j/w.

może takie coś @MrRoshi
View attachment 51752
No właśnie stawianie tu Argentyny, w ogóle zwycięzcy mi się nie podoba. Zapowiada się kolejny niskobramkowy mecz dzięki Chorwacji.
Stąd nie pokuszę się o typ na zwycięstwo. Raczej takie wymysły j/w.

No właśnie stawianie tu Argentyny, w ogóle zwycięzcy mi się nie podoba.

ty się zajmij lepiej pudzianxxx swoją grupą, bo ludzie odchodzą jak wściekli, a niedługo z widłami przyjdą po piniondze i wpierdol
Widać z daleka że expert piłkarski

Ciapatuchy zza Morza Srodziemnego - IZYDOR!Francja to już musi![]()

Przyszly dom KolonkoNie ma szans, limit spierdolenia już wczoraj się wyczerpał jak Argentyna wykonała swoją robotę.
Zarcik sytuacyjny... nikomu zle nie zyczeCzyli to prawda co o Tobie mówią na mieście![]()

Za późno, kości zostały rzucone.Zarcik sytuacyjny... nikomu zle nie zycze![]()
Juz jeden chuj na mnie klatwe rzucil, wystarczyZa późno, kości zostały rzucone.

Argentyna nie jest katolicka?

Juz jeden chuj na mnie klatwe rzucil, wystarczy![]()

Prawidłowo, jechać z nimZa późno, kości zostały rzucone.

Sprobujemy sie odkuc

Jak postawiłeś na Maroko, to Francja 10:0 wygraSprobujemy sie odkuc![]()

Leci kontraJak postawiłeś na Maroko, to Francja 10:0 wygra![]()