M
Mariusz Max Kolonko
Guest
Został miesiąc, przyda się osobny temat, zapraszam do gorących dyskusji i oceny szans na wyjście z grupy naszej potężnej reprezentacji 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Strzelimy 5 bramek na Mundialu, kolega widzę wielki optymista, to byłby lepszy wynik niż dwa poprzednie razem wzięte.Polska vs Argentina 1:3
Polska vs Saudi Arabia 3:0
Polska vs Mexico 1:2
Przegrają "po walce"Strzelimy 5 bramek na Mundialu, kolega widzę wielki optymista, to byłby lepszy wynik niż dwa poprzednie razem wzięte.
Bo włoskie to tylko lody kręcone nad morzem przez młode erazmuski.nie ma afryki także Polska wyjdzie a jak wyjdzie to wygra![]()
Normalnie.Wlochy nie graja ? jak to kurwa mozliwe ???????????
Z ostatniej chwili - woda jest mokra! Więcej informacji jutro o 9 rano!Nie wyjdziemy.
Jak nie wyjdziemy ? Czesio zrzucil 20 kg. Nowe zeby se zrobil. To po co ? Zeby odpasc i byc jebanym ?! Nawet do Piechniczka byl prosic o rade ( hehehehhe serio) a w tym tygodniu bedzie jeszcze uwaga u GMOCHA. Ja pierdole. Sufit mu sie chyba na leb spierdolil.Nie wyjdziemy.
żadnej nadzieiPolska vs Meksyk 0:1
Polska vs Arabia 1:1
Polska vs Argentyna 0:2
Tylko, że Neymar i Vinicius grają na tej samej pozycji.Normalnie stawiałbym na Anglie i Francje bo kadrowo wyglądają najmocniej ale po tym jak tragicznie prezentowały sie te drużyny w lidze narodów to sam już nie wiem. Może Brazylia jeśli Neymar i Vinicius nadal będą w takim gazie jak od początku sezonu
Moim zdaniem w końcu ameryka południowa się przebudzi Brazylia/Argentyna, z europy największe szanse daje niemcom Flicka.w ogóle myślicie kto wygra? I czemu nie ma Włoch
HiszpaniaMoim zdaniem w końcu ameryka południowa się przebudzi Brazylia/Argentyna, z europy największe szanse daje niemcom Flicka.
Zgadzam się z typami i dodałbym jeszcze Chorwacja 1-2 w grupie @1.50, wg mnie lekko i kurs się jeszcze trzyma.Wydają się to być izydory według mnie, które będę grał na tym Mundialu a są to:
Polska lepsza od Arabii @1.20
Dania 1-2 w grupie D @1.30
Dania lepsza od Tunezji @1.20
Serbia lepsza niż Kamerun @1.38
Urugwaj 1-2 w grupie H @1.40
Holandia wygra grupe A @1.40
Argentyna wygra z Arabią @1.18
Belgia wygra z Kanadą @1.32
Hiszpania wygra z Kostaryką @1.22
Holandia wygra z Katarem @1.30
Można łączyć z jakimś MMA czy jak kto woli. Wydają się to być mocne typy z małymi kursami co prawda, ale raczej bez niespodzianek.
Wlochy nie graja ? jak to kurwa mozliwe ???????????
Nie lekceważ naszychLokata?
![]()
No nie wiem, te zakłady na miejsca w grupie są mimo wszystko bardzo ryzykowne. Zobacz ilu ludzi stawiało długoterminówki na LM i nikt się widzę nie chwali wygranymiWydają się to być izydory według mnie, które będę grał na tym Mundialu a są to:
Polska lepsza od Arabii @1.20
Dania 1-2 w grupie D @1.30
Dania lepsza od Tunezji @1.20
Serbia lepsza niż Kamerun @1.38
Urugwaj 1-2 w grupie H @1.40
Holandia wygra grupe A @1.40
Argentyna wygra z Arabią @1.18
Belgia wygra z Kanadą @1.32
Hiszpania wygra z Kostaryką @1.22
Holandia wygra z Katarem @1.30
Można łączyć z jakimś MMA czy jak kto woli. Wydają się to być mocne typy z małymi kursami co prawda, ale raczej bez niespodzianek.
Ja akurat na LM nie grałem długoterminówek poza Napoli 1-3 w grupie po @1.40 chyba było wtedy. Są ryzykowne, ale czy bardzo? Na tych 10 typów co podałem wydaje mi się ze max 1-2 nie wejdą, ale liczę na komplet. Naprawdę nie wiem kto by mógł tu popsuć.No nie wiem, te zakłady na miejsca w grupie są mimo wszystko bardzo ryzykowne. Zobacz ilu ludzi stawiało długoterminówki na LM i nikt się widzę nie chwali wygranymiNa turniejach się zawsze cuda dzieją.