MUNDIAL 2022

• Thread starter Mariusz Max Kolonko
  • Start date
Ja akurat na LM nie grałem długoterminówek poza Napoli 1-3 w grupie po @1.40 chyba było wtedy. Są ryzykowne, ale czy bardzo? Na tych 10 typów co podałem wydaje mi się ze max 1-2 nie wejdą, ale liczę na komplet. Naprawdę nie wiem kto by mógł tu popsuć.
Moim zdaniem wszystkie wejdą i też już mam kilka kuponów puszczonych. W ogóle niektóre kursy na tych ms to prezenty dla grających

Ja akurat na LM nie grałem długoterminówek poza Napoli 1-3 w grupie po @1.40 chyba było wtedy. Są ryzykowne, ale czy bardzo? Na tych 10 typów co podałem wydaje mi się ze max 1-2 nie wejdą, ale liczę na komplet. Naprawdę nie wiem kto by mógł tu popsuć.
Nigdy nie wiadomo kto zawiedzie i gdzie będzie niespodzianka dlatego podczas stawiania powstaje złudzenie że wszystko musi wejść. W lidze mistrzów także nikt nie spodziewał się że Club Brugge wyjdzie z grupy kosztem Atletico czy Benfica kosztem Juventusu. Tak czy siak życzę stu procent.

Ułożyłeś te typy względem stopnia prawdopodobieństwa czy losowo?

photo_2022-11-15_19-19-26.jpgphoto_2022-11-15_19-19-33.jpg

To może zamiast izydorów Ja zapytam, kto waszym zdaniem ma szansę być czarnym koniem/underdogiem imprezy?

Bo obstawianie samych faworytów rzeczywiście mija się z celem, przypomnę tylko cuda jak Niemcy - Korea Południowa albo Anglia - Islandia.

To może zamiast izydorów Ja zapytam, kto waszym zdaniem ma szansę być czarnym koniem/underdogiem imprezy?

Bo obstawianie samych faworytów rzeczywiście mija się z celem, przypomnę tylko cuda jak Niemcy - Korea Południowa albo Anglia - Islandia.
Wydaje mi się, że Dunczycy namieszają i Serbowie. Grają solidnie i są w stanie pokazać coś więcej na mundialu.

klasycznie jebane żabojady, choć ich nie cierpię

USA, Meksyk, Maroko 1-3 w grupie, Dania, Brazylia 1-2, Holandia wygrywa grupę @3.50 :bleed:

Kupon na pierwszą kolejkę spotkań:

Anglia - Iran 1 @1.35
Senegal - Holandia 2 @1.60
Dania - Tunezja 1 @1.48
Francja - Australia 1 @1.24
Belgia - Kanada 1 @1.48
+ bonus 1.14
x0.88
@5.88

Pierwszy kupon gram już dzisiaj, ponieważ na fortunie jest promocja happy hours, z której chciałem skorzystać. Zagrane typy to na papierze sami faworyci, czas i boisko zweryfikuje kto sobie poradzi z teoretycznie słabszym przeciwnikiem.

Kupon na pierwszą kolejkę spotkań:

Anglia - Iran 1 @1.35
Senegal - Holandia 2 @1.60
Dania - Tunezja 1 @1.48
Francja - Australia 1 @1.24
Belgia - Kanada 1 @1.48
+ bonus 1.14
x0.88
@5.88

Pierwszy kupon gram już dzisiaj, ponieważ na fortunie jest promocja happy hours, z której chciałem skorzystać. Zagrane typy to na papierze sami faworyci, czas i boisko zweryfikuje kto sobie poradzi z teoretycznie słabszym przeciwnikiem.
Iran gra solidna piłkę pierwszy mecz nie zdziwi mnie remis
Senegal też nie jest do bicia jest w stanie ugrać z Holandia punkt.
A Kanada z Davisem kto wie

Urugwaj i Dania to mogą być największe czarne konie, chociaż Urugwaj ma bardzo ciężką drabinkę

IMG_20221117_132620.jpg

Pierwszy z dwóch, może trzech rekreacyjnych kuponików pod lepsze oglądanie mundialu. AKO ułożone, informacje dotyczące poniektórych drużyn zdobywałem na przestrzeni ostatnich miesięcy
A teraz czekamy co sie wyebie :corn:

Co sądzicie? chce postawić 2x 1000

Attachments

• 3E95AA4F-F0AB-41F9-AE8C-A2370EA3BBDF.jpeg
    3E95AA4F-F0AB-41F9-AE8C-A2370EA3BBDF.jpeg
    214.5 KB · Views: 91
Co sądzicie? chce postawić 2x 1000
Mnie się podoba i życzę powodzenia. Jakbyś kilka tygodni temu wstawiał taki kupon z Ligi Mistrzów i dałbyś w miejsce Urugwaju czy Dani Juventus miejsca 1-2 to też każdy by myślał, że to na miękko pyknie.

Mnie się podoba i życzę powodzenia. Jakbyś kilka tygodni temu wstawiał taki kupon z Ligi Mistrzów i dałbyś w miejsce Urugwaju czy Dani Juventus miejsca 1-2 to też każdy by myślał, że to na miękko pyknie.
Nie gram piłki nożnej, ale na ten mundial zrobie wyjątek. Zresztą juventus to żadna drużyna :D

Ciekaw jestem meczu Kataru z Ekwadorem, bo dużo źródeł potwierdza o przekupieniu zawodników Ekwadoru przez szlachtę Kataru. Ogólnie to pod względem organizacyjnym jeden z gorszych mundiali.

Nie sledze pilki, a telewizor wlaczylem pierwszy raz od jakiegos miesiaca i wywiad taki lecial akurat :juanlaugh:

Ja od X lat nie śledzę piłki na bieżąco, jedynie gdy przychodzi mundial albo ME to oglądam całość i mi styka na kolejne 2 lata, choć jest duża szansa że ten mundial będzie ostatnim, nie dość że zjebany termin to jeszcze w kolejnym ma brać udział 48 drużyn.

A co do tych reprezentantów, to w sumie bez różnicy czy to najemnicy czy nie, nikt trzeźwo myślący raczej nie bierze pod uwagę awansu z grupy i postacie jak Lewandowski nic tu nie zdziałają, jaki niby autorytet dla takiego Lewego ma mieć jakiś patałach-wuefista wyciągnięty z osranego dna Europy które obok zawodowej piłki nożnej nie stało, zwanego Polską Ekstraklasą. :olewam:

Co myślicie o
Francja -Australia (handicap 1.5 na francje)
Holandia - Qatar (win holandia)
Anglia - iran (win anglia)
Kurs sie robi 3 a jest bezpiecznie.

Back