Mundial 2014 - komentarze do meczy

bo Lukaku to dzik!

teraz przerwa w meczach i o 00:00 szykuje sie fajne spotkanie. :)

Mi tam też nie, Szpaka zawsze świetnie się słucha a że błędy w wymowie nazwisk robi ? Co z tego ? Ale jak to nasi rodacy, zawsze się przyjebią o coś...

Szczerze? Dariusz zapewne nie ogląda meczów ligi angielskiej, francuskiej, hiszpańskiej. Jego znajomość nazwisk ogranicza się tylko do tych głośniejszych, które znają "niedzielni kibice" typu Messi, Ronaldo itp. Od komentatora SPECJALIZUJĄCEGO się w piłce nożnej powinno wymagać się czegoś więcej.

Nie słyszecie tego z jaką niepewnością on wymawia te nazwiska? Falieni, serio ? On nie zna 80% piłkarzy grających na mundialu. A jak odpadła Hiszpania to już pewnie 90%.

Bo Szpaku jest Januszem, niedzielnym kibicem, który nie nadaje się już do tej pracy i koniec kropka. Niech się zConcetrouje na czymś innym.

A który komentator w takim razie jest dobry ? Iwański niby młody a gada głupoty. Jego zdaniem ostatni mecz wygrany przez polakow na mundialu to ten z usa w 2002. I jeszcze marcin zewlakow to potwierdzil który pilka powinien sie interesowac :)

Laskowski, Jasina, Jońca, Kwiatkowski każdy z nich daleko w tyle zostawia Szpaka. Pod względem wiedzy i podkręcania emocji.

Co do ekspertów to bardzo lubię słuchać Kosowskiego, Żewłakowa i Strejlaua.

Ale już mniejsza z tym marszczerano czy słynne Ronald de Bur, brat Franka de Bera, o już nie wspomnę o dzisiejszym THE Brain xD

Tylko o foch Szpaka, przecież do tej pory lał na to co o nim pisano w internetach, a tu teraz sprawdza wymowę nazwisk piłkarzy w zależności od regionu, jednych będzie nazywał po flamandzku drugich po walońsku a jeszcze innych w języku Swahili. Widać troszku się nasz Darek obruszył tym całym zamieszaniem :-)

lubie Szpaka i wielki szacunek dla niego, ale to co gadał w Meczu Argentyny. Pierwszy raz w życiu przeszkadzał mi komentarz do meczu, bez kitu, no kurwa jak "Maszczerano" miał piłke to aż się gotowałem, bo to kalało moje uszy.

Prawda jak ktoś to napisał, "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść"

Uuuu! Korea się już chyba nie pozbiera.

Tak wogóle to nie zdziwię się jak Algieria wyjdzie z tej grupy z drugiego miejsca. Z Belgią jak na nich zagrali całkiem fajnie, a z Koreą wydaje mi się, że może się nie skończyć na 2:0. Bolszewiki są do pojechania.

Edit: no i 3:0 ;)

a ja sobie odpuscilem ich ogladanie, dobra demolka, ALGIERIA CZARNY KUŃ!!! :D #janusz

żeby tylko szkopy nie wygrały tego mundialu i bede happy, bo jak do tej pory bardzo dobre mecze. #holland&uruguayfan

Myślałem, że w tym meczu Korea będzie biła głową w mur i skończy sie na 0:0. A tu prosze, Algieria atakuje i dobrze im to wychodzi.

https://www.youtube.com/watch?v=97rPxcDKpJQ

tradycyjnie Szpak przed meczem konulstuje jak wymawiać nazwiska ...

agahahaha, co za czillllllll!!!

10492158_714869781907044_5021121293701463538_n.jpg

klops obroncy i Nani wbija bramke, dobrze, ze on! niech sie odblokuje chlopak.

tylko mi sie wiesza sport.tvp? :(

Back