MMA Tycoon - gra online

Z tego co wiem to jest takie cos jak diminishing returns, kazdy nastepny trening pod rzad jest slabszy i w koncu jestes w takim punkcie ze dwa treningi dadza ci mniej niz 1 + trening z coachem na secondaries. Z raz w tygodniu mozna dwa razy pod rzad ale wiecej bym raczej nei radzil, a po dokladniejsze info skocz na chata mmatycoon, ale jestem tego calkiem pewny :p

Czyli jak ktoś ustawia na 12 sesji 11 razy obrona obalen i 1 raz odpoczynek to robi zle? Przeciez tu wielokrotnie ktoś pisał, że w 3 tygodnie podniosl jakis skill z 3 na 11 i walil non stop ten sam trening? To ja juz w ogole nie wiem o co chodzi...

Semper, mowa jedynie o sparingach z jednej płaszczyzny, np 2x BJJ w jeden dzień, treningi z coachami można robić ile się chce.

No bez przesady z tymi sparami, ja to tak z raz w tygodniu mam może, że w jeden dzień dwa razy wrestling ma któryś;) czasem trzy pod rząd, jeśli akurat kolejny dzień się tym zacznie. Tak czy siak to morale zbytnio przez to nie spada jak zauważyłem, ba kiedyś mi dość wazna i wysoka statystyka podskoczyła mimo, że trenoiwałem mając 67-70% energii, więc trochę łamie te stereotypy;) No, ale wszystko dla ludzi, byle z głową...A skoro musze trenowac zapasy to mi nic nie da, że potrenuje daną sesję w inny sposób, jak to mi zupełnie niepotrzebne na zbliżający się pojedynek:)

Czuję, że jeśli Gorawski przegra lub nawet Pinheiro drugą walkę z tym samym to ich wywalę i stworze nowe prospecty z tymi doświadczeniami jakie już mam. gorawski to już wogle miałby z ostatnich 4 walk bilans (0-3-1),a Rico, trochę mnie wkurza, że słabo się rozwija, nawet jak na 26latka, a kilku takich mam. Szkoda mi tylko skinów, bo akurat Rico dobrze zrobiony, Goryl trochę zbyt skoksowany, ale też pasuje w miarę;)

@Semper - to o spary chodzi :P

No ta ale trenujesz wtedy TDD albo TO i tez leci cos do zapasów :P Niewiem wszedzie pisza ze im wiecej pod rzad sie naparza to potem jest ten efekt powracajacy i coraz mniej wskakuje :P

Nie skumałem, że mowa była o sparingach i nie potrzebnie płakałem do poduszki :(

Ja nie mam VIPa więc nie widzę tak szczegółowo jak Wy rozwoju swoich zawodników. Ale czasami mam wrażenie, że robienie non stop jednego treningu nie wpływa pozytywnie na zawodnika ( a może akurat na moich sesjach jest po 5-7 zawodników i dlatego nie robi takich postępów jak bym chciał). I tak szukam sobie złotego środku podpatrując Was.

Hmm no jak potrzebujesz Takedown Offense to naparzasz to 12 razy w tygodniu i powinno skakac pieknie ;P Jeszcze fast learner jest wazny, no i kazdy zawodnika ma inna krzywa uczenia ukryta ^^

Zrobiłem sobie nowego avatarka dla mojego Satosariego (ID: 113352) przed drugą już obroną pasa :P
http://img801.imageshack.us/img801/9792/satosari.png

@Uefo
I taka prośba jak by się dało wystawić w sklepie tylko z taką małą kombinacją:
ostatnio kupowałem 20 kompletów za 800 (20 za 1 część) a tym razem chciałbym kupić 20 kompletów za 4000 (100 za 1 część) ale 3000 wróciłoby do jednego z moich zawodników w postaci sponsora.
Jeśli to możliwe to daj znać a ja wyśle ci przez gre przygotowanego skina i linka gdzie wysłać sponsora.

Coraz lepsze kombinacje, Uefo ma lepszy łeb do tego :P Z resztą to on tworzył sklep w końcu,j jak wkraczałem w grę to myślałem ewentualnie o organizacji, nie gymie, nie sklepie z odzywkami czy ciuchami;)

Daro, gdzie , w czym Ty robisz te skiny?I skąd bierzesz "ciało"?Te tatuaże to dorabiane czy jak, bo nie kojarzę ich u fightera konkretnego.

Ciało z neta ale nie są to zdjęcia tylko postacie zawodników z gier dzięki temu lepiej pasują do łba. Ten wyżej wrzucony to akurat Schaub, tatuaż na ręce jest oryginalny a napis na klacie dorabiany. Niżej oryginał.
http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/108/1080034/ufc-undisputed-2010-images-20100326115607739.jpg
Całość robie w corelu, wiele razy pisałem że jak ktoś ma ochote to mogę zrobić bez problemu.

11--

http://www.mmatycoon.info/index.php?title=BJJ_Belts

Edit: UWAGA!

Potrzebuje średniego ktory by zawalczyl w niedziele w Rio, płace za lot!

Mam walke jutro a zostało mi 2 dni do wyleczenia kontuzji, czy kontuzja drasrtcznie wpływa na to jak zawalczy mój zawodnik? Na wiki jest napisane o spadku mobilności i cardio. Walczył ktoś fighterem z kontuzją i może cos się podzielić doświadczeniami? To moj zajlepszy zawodnik więc troche mi zależy.

No szybciej sie wypompuje wiec najlepiej jakbys skonczyl w 1 rundzie.

Btw - kolejne perełki od gościa piszącego przeglady dla mojej organizacji :D

I am K-Rad and I am going to give you a run down of the upcoming event and as always I will make some predictions about who will win so you can bet on the other dude and make a fortune as my record is even worse than Avril Lavigne's latest disasterpiece.

Before I get into an analysis of this fight I would just like to draw attention to "Double B's" face. Have you seen it? Look at that nose! Might as well paint a bloody big red target in the middle of the face. If he leans too far forward he is going to overbalance, fall and KO himself.

A ja ponownie zaczynam doceniać trening z coachami. Gorawski zrobił zapasy na 10, Petkovic już lada chwila wbija na 8, a zaczynałem od 5, TO od 1 a już zaraz będzie 7. Ufcowski jr zrobil na 11, tylko Navao wciaz 9 i dwa plusy, ale odpoczywa, bo dziś walka o pas. Ciekawy weekend, dziś Pinheiro rewanż, pewnie polegnie i go zwolnię, bo przestaje mnie on bawić, Navrao jak pisalem broni pasa, a Rucinski nastepnej nocy zechce pas zdobyc, tak wiec moich dwoch najlepszych tego weekendu ma swoje 8 walki (Navrao 7-0, Rucinski, 6-0-1), a Pinheiro (4-2).

B2k, zobacz tam bo Uefo zamula :P dałem 4.5 na pranie z zawodnika Michael Saverin zanim go zwolnilem i chcialbym to z powrotem na fajtera Jake Desire

Wolisz do ręki na menadżera i sam mu dasz ?(3,5% prowizji za przelew odemnie od Ciebie pobiera gra;]) czy przez sponsoring na niego?Mał hype ma, ale chyba jednego przeżyjemy;) 3 dni minęło i nic nie piszesz:P

EDIT: Udało się, bez tej sumy, hmmm ciekawe...przelałem 4400, ta stówa to zarobek firmy, nieduży;P w sumie trzeba myśleć, bo zamówienie produktów samo w sobie też kosztuje:>

Na menadżera. Pisałem do Uefo na gadu i w grze ale on cos chyba problemy ma z netem zapomnialem o tym :p

Ok dzieki.

Kursy na IFC 9 juz sa, jak ktos walczy u mnie na tej gali to nie krepujcie sie i stawiajcie :D

http://mmatycoon.com/bookmakerpublic.php?bid=5847

@sethcab
Ty masz własną org, tak?
A przyjmujesz słabych zawodników?
Takich jak np on: http://mmatycoon.com/fighterprofilemanager.php?FID=152576
bo on http://mmatycoon.com/fighterprofilemanager.php?FID=54119 to juz chyba do tych najsłabszych nie należy :-)

Jeszcze pare pytań przy okazji.
Można jakoś zmienić Base zawodnikowi?
Macie jakieś wskazówki co do treningów i suplementacji dla nowego gracza?

http://mmatycoon.com/map.php

Obydwu moglbym wziac, ale Pinochet ma juz podpisany kontrakt. 1szy dostał oferte.

Narazie obaj mają kontrakt, ale Pinocho mogę odejść z tamtej org, ale nie wiem czy by mi się opłacało. Wiesz fajnie było by być pod skrzydłami rodaka, ale UTV: Kings of Rio to niby najlepsza org w mieście.

A faktycznie, ten pierwszy tez ma kontrakt.

Siedź w UTV, wieksza kase tam zgarniesz i bardziej rownych przeciwnikow ;p

Back