MMA Tycoon - gra online

Panowie, melduję się na posterunku. W zeszłym tygodniu ktoś podjebał kable od linii telefonicznych i przez to nie miałem internetu.

Wszyscy ludzie, którzy mają do mnie jakąś sprawę niech piszą tu, albo na profil menadżera (nawet lepsza opcja). Proszę mnie męczyć i spamować, bo teraz będę miał pełne ręcę roboty i mogę o czymś zapomnieć.

I chuj, moj najlepszy, Nawrocki przegral, przez TKO w 4 rundzie. 13 w TO, lepsze zapasy, brazowy pas, przeciw jego purple'owi mimo,ze ciagle walczy stojac...mialem jedna szanse,w 2 rundzie,dwa obalenia(choc po jednym sedzia podniosl mimo,ze tak kurewsko duzo wladowalem w agresje i finish!). Nie sądze by zmeczenie to zagralo wazna role i tak nie szlo, a powinno wedlug mnie. Wiecej niezrozumienia i się pożegnam z tym zamiast wkurwiać i to w taki dzien.

http://www.mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=350373

I teraz mam tylko jednego niepokonanego, Rucinskiego(no i obecnie to moj najlepszy fighter...), ale pewnie do jutrzejszej nocy heh, jebany nowy silnik.

Walczac z zapasnikiem zawodnikiem stojkowym co stosowac?

wiecej kicks czy punches, damage czy accuracy, single shots czy combos...

Zalezy od TD i TD waszego, roznicy zapasow, damage to na KO czyli jak nie widzisz szans utrzymania stojki, jak widzisz to moze decyzja z wiecej accuracy. Ja stawiam na ciose, jesli nogi to high kicki, bo nizsze kopniecia wedlug mnie latwiej przechwycic i obalic, ale cos kiedys Sethcab mowil,ze inaczej ;) no i combosy jesli masz sporo lepszy boks, to moze skumulejsz jakos fajnie ciosy.

Zapasy mamy te same, jego TO nie wiem ile moje TD 12lvl. Na pewno mam duzo duzo lepsza stojke. Myslalem wlasnie ze low kicki ciezej skontrowac.

Ja tam już nic nie wiem w tej grze...dla Navrao powrót po pas też si średnio zapowiada, jak widze id 110K i sporo lepszy odemnie, jak tu się mierzyc z kims takim :-/ jak przegralem z kims kto jednak parter mial slabszy, zapasy o 1 czy 2, lub prawie 2, bomam prawie 10;] i moj brazowy pas na dobrych secocndaries przy jego purple, tylko dla pozoru pewnie, bo walczy w stojce...

Za to o 265funtowy pas tej organizacjimoj stojkowicz,z zapasami 9,wyzszymi niz ten, TD na 12,prawie 13 lezal po chwili, gdy tamten mial takedowns na 100%...wysiadam, myslalem, ze to gra pod grapplerow, teraz juz wiem, ze nie umiem w to grać chyba;]

Rico Pinheiro wygrał :D Jego boks6, rywala 8, jgo zapasy 12, rywala 11, jego BJJ blue(blisko purple'a), rywal purple...1 walka przegrana bardzo nudną decyzją dzieki aktywnosci rywala, a nic faktycznie nie robieniu, a teraz to ja cos robilem, bylem bardziej agresywny i sie oplacilo w tej "strategicznej walce". Rico pozostaje pod moimi skrzydlami wciaz. Pojawilo sie tez u niego w opisie "Knockout power" i "brawler" :) dobrze, bo to w końcu Hector Lombard style ma byc ;) Widac, ze typek sie bardziej staral niz w 1 walce, bo mu napisalem, ze nic mi nie zrobil, a jakos ugral decyzję...

Polecam poczytac;) http://mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=358444

Odpaliłem VIPa na 7 dni:)

Jeśli mam 9 i 2 plusiki to wskoczy mi zaraz na 10? a jak bede miał 10 i 2 minusy to po jakim czasie wskoczy mi na 11? (o 4 oczka- tak w przyblizeniu 2 tygodnie? miesiąc? Jeśli będę non stop pracowałem nad tym skilem i sparingi)

Wszystko kwestia zawodnika, danego trenera i ilosci osob na sesji...U mnie niektorzy przyprawiali mnie o bol glowy majac dwa plusy i nie chcac wbic kolejnego punktu;/ Czas od 2 minusow do wskoczenia to juz wogle ciezko przewidziec wedlug mnie:)

Ja tylko sie dzis za glowe zlapalem jak zobaczylem typka z id 125k+ i box 14,MT 9,zapasy 14 i purple belt...jak to kur...mozliwe :-/

Czemu tak długo nie odpisywałeś:)

A jak mam punch na 12 i defensywe na 11 to jak wskoczy na 13 i 12 to dostaje za to gwiazdkę czy różnie z tym bywa?

Musze zrobić 5 plusików i teraz nie wiem czy olać zabawę i robić co innego bo do walki nie dam rady:(

Jaki jest najlepszy sposób na "zwiększanie masy"? Same suple, czy do tego jakiś konkretny rodzaj treningu?

po-pierwsze-zwieksz-mase.jpg

Ale ten VIP jest zajebisty. Nie dziwie się, że robicie takie postępy:)

Czy twórca gry pisał jak przekłada się ilość osób na treningu u elitarnego trenera?

a) 1osoba = 100%, 2 osoby = 50%, 4osoby=25%

b) 1 osoba= 100%, 2 osoby= 100%, 3 osoby = 100%.....5 osób= 75%

3 i jeden plus.

Semper ja nie wiem, aż tak staram się nie wnikać, może nie uczyni ze mnie to najlepszego menadżera, ale trudno, liczę na Waszą pomoc :)

Bez kitu wystarczy rozdać tylko 3-4 pkt by mieć niebieski pas ? myślałem, że z 20 przynajmniej z rok temu z tyle było

Jakie 12 ?

Ja tworze nowego zawodnika 122 pkt do rozdania w BJJ, MT, Boks i zapasy.

Dając 20 pkt mam biały pas...

Więc ile rozdać by mieć niebieski pas ?

Semper, to że nie rozkminiam nie znaczy, że nie kieruje się rozumem ;) Wybieram sesję tego co chce trenować wtedy, gdy jest tam jak najmniej fighterów. W zasadzie żaden z moich nie ma w żadnej sesji powyżej 5 osob, a zwykle 2-3...chyba,ze sparingi, to juz bywa wiecej, ale staram sie by lepsi byli odemnie, przynajmniej w polowie z calosci.

No i 12 masz jak dasz max w jedno = 120pkt

PS: ale żeś rozłożył punkty, nie czytałeś ani tematu, ani tutoriala:P

Ja tam też nigdy nie wnikałem co ile daje szczerze mówiąc, pakuje się tam gdzie jest najmniej i tyle ^^

Yay za 40 minut drugi mistrz będzie w mojej organizacji :-) Sam niewiem czy dobrze zrobiłem z tą walką, chyba mogłem sie wstrzymać troche z rozdawaniem tytułów (no poza HW bo tam był turniej) - teraz jak zacząłem to przewiduje że się będą bili o title shoty... Obym sie mylił.

Born2kill ale ja żartuje, wiesz zdecydowanie więcej niż ja na bank. Tylko myślałem, że kiedys próbowaliście rozpracować czy 1na 1 z trenerem jest lepsze niż 3na 1. Bo domyślał się, że 5 to już sporo.

Adib1698 Twój awatar do Ciebie pasuje:P Stworzyłeś Marcina Najmana:)

@Adib 1968 - Bo Twój zawodnik w niczym nie jest dobry. Poza tym, gdybyś w jedną z umiejętności dał maxa (czyli 110), to dużo szybciej byś dociągnął całą resztę do poziomu 30-40 niż teraz wbił którykolwiek skill na 110.

Aha, parę razy było o tym mówione, ale widzę, że zdarzają się pomyłki - 12 (Wonderful) zaczyna się od 110 punktów i to jest chyba max ile można dać na początku. 120 punktów to już 13--

EDIT: O treningu (m.in. o tym jak liczebność grupy wpływa na trening i sparing) można poczytać tutaj: http://www.mmatycoon.info/index.php?title=Training_Changes_2011

Back