MMA Tycoon - gra online

No to nie jest problem, ale co dalej, bo troche metjeor to skomplikowałeś :P Mogę wrzucić Twoją koszulkę na sklep, to nie problem, możesz se ją też kupić jeśli o to pytałeś :P

Nie jestem w tym najlepszy, zwłaszcza, że teraz albo ci zbliżeni do mnie mają już walkę, a wolni są o niebo lepsi, albo ci, z którymi mogę walczyć są skazani na porażkę :s

pasowałby Ci taki opponent :

http://www.mmatycoon.com/fighterprofilepublic.php?FID=136989 ?

Jeśli wygrasz to hype Ci nieźle skoczy, jeśli od dziś byś zaczął trenować to masz duże szanse wygrać, bo ten typek jest średniakiem mimo dobrego rekordu.

Brown belt, def grappling/sub defence na 12, submissions na 12 poddany przez purple belta :D po parunastu probach, po 4 minutach, to koniec jego walk pod moimi skrzydlami, stworze sobie kogos albo free agenta wezme, najpierw head kick, teraz taki wstyd, jak to wogle mozliwe, ma jakies ukryte skillsy -100 do BJJ ;)?

A i przejebalem pas w Amsterdamie, z tyem, ktorego zniszczylem w 5 rundach wczesniej, teraz nagle mu wyszlo obalanie i do niedawna blue belt, teraz purple jak i moj fighter poddal mojego...ciosami...a ma granitowa szczeke.Wkurwilem sie normalnie, Krola wyrzucam, ale ze on tak polegnie to sie nie spodziewalem...

http://www.mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=342289

Odnośnie tej walki Króla, to ciekawi mnie, dzięki czemu przeciwnik tyle czasu utrzymał go na plecach. Czy to kwestia lepszego defensive grappling (u dość świeżego zawodnika 13 albo więcej?), czy raczej zbliżony defensive grappling, ale znacznie wyższe strenght i balance? A może miał ustawioną znacznie większą agresywność w parterze i dlatego wykonywał więcej akcji? W sumie to chyba się nie dowiemy :P

No mnie strasznie zawiódł Fedor...

W ogóle od ponad roku większość walk wieczoru na UFC czy SF idzie nie po mojej myśli, jeśli tylko kibicuję jednemu z zawodników (albo życzę porażki GSP :P ). Odkąd Lesnar wygrał z Carwinem, to z moich faworytów wygrał Velasquez i Overeem po beznadziejnej walce. A w plecy? Fedor x3, Faber, Machida, Koscheck, Shogun, Lil Nog. I to chyba nawet nie wszyscy :D

Nie mogę się zdecydować co do UFC 133, ale... chyba będzie można stawiać na Ortiza :P

A wracając do tematu, to zaczynam żałować, że nie mam żadnego zawodnika w Rio ani okolicach, a wszystkie sloty zajęte ;]

Hightower, jeśli dla Ciebie 30k to bogaty właściciel, to ja Cię proszę :D tzn, nie zrozumcie mnie źle, ale w organizacji takie kwoty wchodzą w gre, że głowa boli. Przykład tego co w weekend zarobiłem (po odliczeniu wszystkich kosztów i bonusów) :

Profit/Loss: $39,750

Profit/Loss: $36,800

bo dwie gale się odbyły. A takie zyski to i tak jest mało, bo w tych pieprzonych helsinkach, strasznie dużo trzeba płacić gościom, żeby byli zadowoleni i żeby w ogóle chcieli dołączać. Sethcab już gdzieś tak na 10 gali będzie miał taki raj finansowy, że tylko pozazdrościć :P

Żartowałem z tym mega-bogatym, bo widziałem u niektórych właścicieli organizacji jakieś kosmiczne sumy na koncie. Kurcze, może sobie własną otworzę? :P

Jak rozumiem Helsinki, Rio i Londyn zajęte. Jaką miejscówkę byście polecali? Może St. Petersburg albo Montreal? Mógłbym tam akurat wpakować swoich niedawno zrobionych zawodników :P

STP bardziej niż Montreal, zwróć uwagę na to gdzie ludzie najwięcej zawodników tworzą. Ale generalnie moim zdaniem jest tak :

z Brazolami i Amerykanami ciężko się dogadać,

Skandynawowie są spoko (dlatego też tam zrobiłem org)

Ruscy i kanadyjczycy też powinni być spoko

Popatrz gdzie przypada najwiecej zawodnikow na organizacje. Jak ostatnio patrzyłem to chyba było Hilo.

Nieźle wygląda jeszcze Amsterdam, zaczynam się chyba skłaniać ku tej opcji. No ale muszę to jeszcze na spokojnie przemyśleć, dzięki za rady :)

Dziękóweczka :) szacunek dla Ciebie, że nie możesz wziąść w nim udziału, hehe.

Hightower patrz na te statystyki bo to jest najważniejsze ;P

w9nNI.jpg

Im wiecej tym lepiej.

Niekoniecznie. W tych dwoch ostatnich czy trzech sa helsinki i hilo, a tam naprawde ciezko znalezc fighterow. Najlepiej patrz na to ile managerow jest gdzie zarejestrowanych, to gwarancja ze nowi beda przychodzic ;p

No to mam dzisiaj czarną niedzielę. Najpierw Fedor (mam nadzieję, że nie będę musiał więcej oglądac Jego porażek, bo to boli :-) ), potem przegrana mojego zawodnika (w 35 sek. z typem, z którym w poprzedniej walce wygrał w 43 sek).

walkap.jpg

i jeszcze w dodatku kontuzja na 7 dni.

MASAKRA PANOWIE, MASAKRA

@uefo

2 ostatnie to Hilo i Amsterdam, nad nimi Helsinki. W Hilo i Amsterdamie łączna liczba zawodników jest prawie identyczna, ale w Holandii rozkłada się na 2,5 raza więcej managerów. To znaczy, że pewnie więcej tam początkujących/mało zaangażowanych, ale nie wiem czy to dobry znak.

BTW - czy w podsumowaniu gali rubryka Disclosed Fighters Pay uwzględnia zarobki łącznie z bonusami za zwycięstwo? (tymi w kontrakcie)

@WasyldaGod

Rzeczywiście nie za dobrze to wyszło, zwłaszcza ta końcówka ze spoglądaniem na zegar. Może Twój zawodnik ma słabą wartość któregoś ukrytego atrybutu?

Hightower, a propos Btw - tak.

Ja robie tak, że świerzakom daje 1$ signing bonusu, przynajmniej nie trace na nich kasy jak stają się nieaktywni :)

no z tym zegarem to pojechał po bandzie. Morale miał na niecale 100%, a podobno szczęśliwi czasu nie liczą :) Ten widocznie ma inaczej :)

Back