MMA Tycoon - gra online

8vGTO.png

W zakładce spoiler/news masz na dole ostatnie walki swoich zawodników. Jak tylko jakaś się pojawi, to można puścić sobie "relację" linijka po linijce klikając w pbp.

Gratulacje, dobrze, że Twój zawodnik nie dał się za bardzo trafić, tamten miał Heavy Handed ;)

W nocy jeden z moich zawodników też wygrał przez TKO, po bardzo jednostronnej walce, a za jakieś pół godziny [ EDIT: znaczy się za półtorej godziny, coś mi się popitoliło :P ] w Londynie walczy dwóch kolejnych. Link do tej walki wcześniejszej:

http://www.mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=335708

W sumie ta organizacja słabiutko wygląda, tylko 18 zakontraktowanych i 4 walki na pierwszej gali...

Jak wolisz outcast, ja pierwszego tygodnia miałem 45 fajterow i prawie dwie gale skompletowane tydzień po otworzeniu organizacji i kolejna tydzień po poprzedniej....

Jakbyś otwierał organizacje to trzymaj sie zdala od Helsinek i Rio! :D

Z tego co pamiętam to jeżeli nie otworzysz organizacji masz +10% do długości VIPa :-)

sethcab, kontrakty w Rio są generalnie niskie, sam mówiłeś. W Anglii nie dość, że zawodnicy są wybredni to jeszcze tych którzy mają zaznaczone "need contract" jest po prostu mało.

Nie umniejszam Twojej smykałki do prowadzenia organizacji, ale Londyn to naprawdę trudne miasto.

@sethcab

Organizacji raczej nie otworzę, bo wydaje mi się, że sporo czasu trzeba żeby to ogarnąć. Myślałem o clothing company, ale tu chyba szału nie ma jeśli chodzi o pieniądze ;)

No właśnie coś pisał na ten temat, a trzeba wziąć pod uwagę, że on ma jedną z najlepszych w grze.

Siemanko wam. Za namową pewnego Metjeora zaciekawiłem się tematem i zrobiłem fightera w Helsinkach... Prosiłbym o inva do organizacji, nick stwora: Leon Mendez. Pozdro

@Hightower - jeżeli znasz angielski to można ładnie sie dorobić na previewach/reviewach gali. Kilka razy mi już proponowano, wychodzi w okolicach 5k za jedna gale :p

Dzięki za info, muszę o tym pomyśleć :)

Moi zawodnicy wygrali swoje walki i w sumie mam teraz bilans 6-1. Trochę się martwiłem o tego pierwszego, bo miał przeciwnika z ID dużo niższym, ale chyba dobrze wypatrzyłem, że do tej pory w klinczu przyjmował na twarz wszystko co się dało ;)

http://www.mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=334609

http://www.mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=334614

BTW - dziwna sprawa z tą walką, którą linkowałem wcześniej. Mój zawodnik nie przyjął żadnego ciosu i zasypał przeciwnika, głównie low-kickami. Ma kontuzję na 9 dni, a rywal - po TKO - tylko na 2. Chyba te low-kicki to były takie w stylu Pudzian vs Sylvia ;D

metjeor - nie :P Kupuję projekty albo znajomi robią za darmo, jeden design kosztuje w granicach 500-2000 $. Zyski są znikome z samych koszulek, chyba że masz masę znajomych którzy kupują u Ciebie w sklepie. Ja dorabiam się na tym, że ktoś u mnie kupi skiny, wypierze pieniądze lub inne sprawy nie do końca związane ze sprzedażą. Ale generalnie taki sklep się przydaje :)

Uefo- skoro robie Tobie plakaty na galę, to moze pozwolisz mi tez jakies ciuchy zaprojektować? Fajnie by było spróbowac swoich sił. Musiałbym tylko wiedziec w jaki sposób to zrobić. Moi zawodnicy mają ciuchy z Gilop-a zakupione. A pan Paweł Ufcowski obiecal mi sponsoring zawodnika wczoraj i tyle go widzieli :)

Wasyl - bo dużo osób pisze o ten sponsoring i nam się mieszają te maile potem, bo UFCowski ich nie przyznaje, on w tej firmie tylko figuruje jako wlasciciel. Jak chcesz sponsoring to wypisz ID od swoich zawodnikow i ich rekord, wg tego przyznajemy sponsoring, ale wiadomo ze dla Ciebie cos wiecej hajsu sie sypnie. Co do koszulek, jasne. Z tego co mi wiadomo to goscie biorą koszulki z roszerzeniem .png bo takie najlatwiej sie przerabia, ale nie jestem pewien wiec najlepiej na wlasna reke sie dowiedz jak to sie robi. Dzięki za plakat :)

ID mojego zawodnika to <font color="#AD0808" size="+1">147463. Rekord 1-0-0. Jutro toczy kolejną walkę ( ciekawostka jest fakt, że z tym samym typem co stoczył pierwszą. Z tym ze teraz juz w organizacji, a nie w QFC)

Z tym rozszerzeniem .png to po to żeby tła nie było potem na zdjeciu. Chodzi mi o to czy projektujac koszulke masz jakiś szablon, lub chociaz jakie powinien miec wymiary taki projekt?

Z plakatem nie ma problemu. Mam pomysł na kolejny- tylko czasu jakby mało :)

sponsorujemy polaków i ludzi z amsterdamu, albo stałych klientów.

Wasyl :

http://www.mmatycoon.info/index.php?title=Clothing_companies_%28manager%29

To się zgadza :) Uefo zalozyl Gilop i w zasadzie on zajmuje się wszystkim, ja jestem figurantem, tak by się Zus nie czepial i inne ustrojstwa:D

Niewiele zrobilem, graficznych umiejetnosci nie mam, jakie by sie przydaly,a szkoda, bo fajne byloby to zajecie, sponsoringi moglbym slac, ale pewnie bysmy zbankrutowali, Uefo jest mniej rozrzutny, ale to i dobrze. Ja moze z 5 sponsoringow poslalem, ale to glownie z braku czasu, bo chociaz Polakom bym ostatnio zapodal offkę. Jednak dodaje, ze nasze sponsoringi nie sa zbyt wysokie, takze jak chcecie wyciagnac full kasy, to lepiej probowac u innych, w koncu ilosc ofert sponsorskich ograniczona jest... :)

PS: Dziś dwie walki w Amsterdamie, jedna młodego Króla (1-2, najgorszy bilans z nadzieją na poprawę, zmierzy się z bardzo podobnym zawodnikiem, tyle, że rywal ma purpurę, a Król brąz) i Van Der Hook broni pasa przeciw mistrzowi lżejszej kategorii, którego w ostatniej ich walce zdominował i obił przemocno w ciągu 5 rund, ale dali mu szansę rewanżu...

A w nocy o 3 mój fighter z LA, wygrał 3 pojedynek, 3 decyzją, choć chciałem skończyć, no ale po paru sesjach będzie purpura zamiast tego niebieskiego pasa, więc powinno być łatwiej, tym bardziej, że subsy już na 12 wbite. Walka 30:26 tu http://mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=333182 Ponadto ten zapaśnik pozostaje bez kontraktu ( 4 walkowy zakończony bilansem 3-1), ciekawe jak długo...

Uefo, możemy zrobić tak, że ja dam ci projekt, ty go tam wprowadzisz w obieg za tą kwotę, dajmy na to 1000$ po czym wystawisz ją do sklepu na sprzedaż za cenę designu, a ja ją kupię?

@Born2Kill - właśnie miałem Ci pisać, że ostatnio nam nieźle idzie finansowo, dlatego możemy troche większe sponsoringi sadzić.

@metjeor - nie kapuje do końca. Projekt koszulki ? I jak wprowadzić w obieg?

Back