To się zgadza :) Uefo zalozyl Gilop i w zasadzie on zajmuje się wszystkim, ja jestem figurantem, tak by się Zus nie czepial i inne ustrojstwa:D
Niewiele zrobilem, graficznych umiejetnosci nie mam, jakie by sie przydaly,a szkoda, bo fajne byloby to zajecie, sponsoringi moglbym slac, ale pewnie bysmy zbankrutowali, Uefo jest mniej rozrzutny, ale to i dobrze. Ja moze z 5 sponsoringow poslalem, ale to glownie z braku czasu, bo chociaz Polakom bym ostatnio zapodal offkę. Jednak dodaje, ze nasze sponsoringi nie sa zbyt wysokie, takze jak chcecie wyciagnac full kasy, to lepiej probowac u innych, w koncu ilosc ofert sponsorskich ograniczona jest... :)
PS: Dziś dwie walki w Amsterdamie, jedna młodego Króla (1-2, najgorszy bilans z nadzieją na poprawę, zmierzy się z bardzo podobnym zawodnikiem, tyle, że rywal ma purpurę, a Król brąz) i Van Der Hook broni pasa przeciw mistrzowi lżejszej kategorii, którego w ostatniej ich walce zdominował i obił przemocno w ciągu 5 rund, ale dali mu szansę rewanżu...
A w nocy o 3 mój fighter z LA, wygrał 3 pojedynek, 3 decyzją, choć chciałem skończyć, no ale po paru sesjach będzie purpura zamiast tego niebieskiego pasa, więc powinno być łatwiej, tym bardziej, że subsy już na 12 wbite. Walka 30:26 tu http://mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=333182 Ponadto ten zapaśnik pozostaje bez kontraktu ( 4 walkowy zakończony bilansem 3-1), ciekawe jak długo...