No trafilem najwyrazniej, ale gosciu sam chcial blysnac, opisal mi taktykę, moje bledy...i mowi, ze pewnie ustawilem bardzo agresywnie i na moc w punchach...a ja mialem 10% na damage,90% na accuracy i counter na 90% i agression na 10%;) stay standing 100%...
Moze i mial ten TO wyzej, skoro ma powerful takedowns, co 1 raz widzę u kogos...
Przegral striker z grapplerem, trudno, ale jakos nie wyobrazam sobie, zeby ktorys z Nogueirow pokonal JDS'a :P
Radchenko wygral tytul, a teraz mi daja goscia 9 box,13 MT,10 zapasy i purple belt,ja 8 box,1 mt,12 zapasy i blue belt i zmierzam po purple'a...jako mistrz nie mam co odrzucac, ale mogę MIEĆ NADZIEJĘ, ze uda się obalic i obijac ciosami, moze i poddac, jesli osiagne purpurę, bo on to chyba na pozor ma ten pas, a ja sub defence 12 i subsy na 7. Nie chce kur...takich walk, jak maja sie wiazac z pasami to chyba przestane je chciec. Najlepsza organizacja w jakiej jestem to 120k+, przynajmniej nikogo starszego nie dostane, choc ten akurat tez by sie lapal pod to, nie jest o tyle starszy, ale jednak zdolal wypracowac przewage (chyba).