MMA Tycoon - gra online

haha ale mnie oszukali. Zabukowalem walke w QFC ale w momencie oczekwiania podpisalem kontrakt. Walka była cały czas ważna aż do dnia walki znikneła. Pomyslalem "no tak bo kontrakt" a teraz patrze ze walka sie odbyla ale ze ja oczywiscie nie ustawilem zadnej taktyki to przegralem. kur...

O, da sie kupowac vipa bez weryfikacji konta. Jeśli ktoś chciałby żeby mu vipa zakupić może podbijać do mnie. Nie biorę prowizji

PIK ŁAN :

http://www.mmatycoon.com/fighterprofilepublic.php?FID=144793

http://www.mmatycoon.com/fighterprofilepublic.php?FID=55964

http://www.mmatycoon.com/fighterprofilepublic.php?FID=138779

Na nastepnej gali chcesz walczyc?

Powiem Ci, ze kto by nie wygral i tak bede sie cieszyl, bo ta walka jest w moim interesie bardzo :P Ale oczywisice trzymam za Ciebie kciuki.

Hmm wiecie co sie dowiedziałem. Gość u którego walczy mój jeden fajter mówi że skille zaczna spadać dopiero gdy zielony pasek będzie się kurczył, a jak pomarańczowy dojedzie do zielonego to nic sie nie stanie po prostu sie tam zatrzyma. Interesujące :D

A mi się zdaje, że tn zielony to jest poziom wytrenowania ogólnego a ten pomarańczowy jak dojdzie do końca zielonego to spada skill.

No Piotrek ameryki to tu nie odkryłeś bo od początku tak wszyscy myślimy :P Ale właśnie ten gość mi napisał że nawet jak dojdzie do końca to nie spadnie, dopiero aż zielony zacznie sie kurczyć.

Nie jest, bo na wyższych skillach bedzie sie kurczył zielony i rósł pomarańczowy równocześnie, przynajmniej tak ten typ twierdzi.

Witam

Jako że gram w to od niedawna mam dwa pytania (proszę o wyrozumiałość):

Jak należy interpretować kolory tych pasków na zdjęciu poniżej.

pyt2.jpg

Wg mnie po "napełnieniu" się paska kolorem pomarańczowym wzrasta skill zawodnika. Ale czy na pewno?

Podczas ustalania treningu mozna zaznaczyć opcję "Vending". O co w tym chodzi? Trening bedzie ustawiany automatycznie?

Dzięki wielkie za pomoc.

Wasyl, zupelnie odwrotnie.

Pomaranczowy rosnie w tych skillach, plasczyznach, w ktorych nie trenujesz. Potrenuj np BJJ sparring i bedziesz mial pasek caly zielony od nowa...

Vending w gymach to korzystanie z odzywek w razie potrzeby, w jakis sposob, nie wiem, bo mi mowili, ze moi zawodnicy nic nie pobieraja, choc maja zaznaczone, moze nie mozna miec zadnych odzywek w possesions.

Ciekawe z tym kurczeniem, ale troche to bez sensu, chyba, ze pomaranczowy dojdzie do konca i caly pasek sie zacznie kurczyc od razu, to na jedno wychodzi, ze nie mozna na to pozwolic, ja staram sie trenowac prekrojowo poki co na wszelki wypadek, choc pewnie cos wkrotce pojdzie, w koncu musze sie pod rywali konkretnych gotowac, a wkrotce bardzo ciezkie walki...

Piotrek, w St.Petersburgu?No, rewanz o pas, pierwszy w ciagu 5 rund, rating 100% i remis 46:46 u wszystkich ;/ oby sie udalo, ale sadze, ze on ma latwiej teraz niz ja, na podstawie pierwszej walki opracowac plan.

Mistrz Bellum z kolei, z LA przeniosl się do Las Vegas, przez podroz dwugodzinna stracilem 500 dolcow, bo nie odszedlem z gymu w pore i pobrali kase, a i nowy przy przyjeciu;) wiec ponad 900 poszlo, 2k na przeprowadzke, a jeszcze mi sprzatneli dwa gymy, na ktore sie czailem po przelocie i musialem dobic do innego, niezly, a przynajmniej nie 600$, tylko 400, a jest w czym i z kim trenowac.

U mnie teraz te wszystkie paski zmieniły się z zielonego na szary, tylko jeden brązowy pas bjj ma ciągle zielony, ale tylko przy bjj. Znowu coś pozmieniali? "Grey = skill cannot decline" czyli mi skill nie spadnie?

No nie wiem co tam zrobili. No to 3m-ajcie się, wracam 27 lipca i zycze powodzenia i wygranych :D Narazicho :D

Bron2kill, mam prośbę, zajarzałbyś na moje konto i zobaczył o co tam biega jak mnie nie bedzie?, podam ci dane na gg lub na coś. Liczę na uczciwość.

No i wygląda na to że te szare nie spadają, wprowadzili to bo były właśnie wątpliwości.

Plakat dla Bellum 13 :P Srednio mi sie podobaja czcionki musze pobrac troche nowych

Edit: Dodałem plakat dla NFC: 23

XgZzZ.png
2jflpx3.png

Wpłacasz mi 30 zł na konto bankowe - ja kupuje Ci Vipa. Od momentu gdy pieniadze pojawia sie na moim koncie, konto vip zostaje aktywowane w ciagu 12 godzin.

Back