D
Deleted member 4340
Guest
Mitrione albo Barnett 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

po caleej juz konferencji rozpierdolil hotelowy pokoj, wkreca, ze 'celebrowal' w ten sposob zwyciestwo, a potem pomylil snapchata z instagramem i wszystko wyladowalo na insta. teraz czeka czy hotel wysle mu rachunek za te rzeczy czy nie, rozjebal lodowke, cos tam zrobil z lozkiem, pare rzeczy tez ulegly zniszczeniu. twittowal rowniez do Ariela jakiegos pijackie teksty, haha. trenerzy zrobili mu 'house arrest', zabronili mu wychodzic z pokoju.
stara sie byc matadorem, ale w walentynki mu nie poszlo - Ray Longo byl jego walentynka, robil padwork wtedy. od piatku do niedzieli zapierdalaja w gymie, kiedy inni odpoczywaja - oni pracuja. bedac na turnieju NAGA w Philly zauwazyl troche zmiane podejscia niektorych do niego, walka z Lauzonem pokazala jego potencjal. w no-gi poszlo mu nawet dobrze, ale w gi zostal zmasakrowany. nigdy nie trenuje w gi wiec byl skazany troche na porazke. traktowal to wszystko jak trening, chcial dobrze spedzic czas, dobrze jest czasem cos nowego wrzucic w rezim treningowy.
ludzie krzyczeli cos na twitterze o walke z Rosjaninem (nie okresla tutaj konkretu o kim mowa, Olejnik? Magomedov?), ale Matt walczyl juz z kims nienotowanym (walka z Dereckiem Lewisem) wiec teraz chce kogos z topu. sam Arlovski wypowiadal sie, ze jesli UFC bedzie chcialo zestawienia go z Mitrione to ten nie bedzie mial z tym problemu - jak widac troche oszukiwal, dostal duzo ofert o walke z MM.
Mitrione ma 36lat, nie chce czekac juz na walki, po prostu chce wejsc do oktagonu i sie napierdalac, chce byc w 'cugu', ale niestety jest tylko 11 gosci notowanych wyzej niz on. po walce z Gonzaga trenowal juz 3dni po walce. jak przejdzie na emeryture chce byc zapamietany jako czlowiek ktory 'always bring it, win or loose'. Mitrione czuje, ze w tym momencie ma najlepsza forme w zyciu, pracowal duzo nad grapplingiem oraz wrestlingiem. po nastepnej walce bedzie renogocjowal kontrakt z UFC - moze wziac walke z totalnym randomem i po prostu ogarnac mega streak ktory pozwoli mu na zdobycie lepszego hajsu w kontrakcie.
chcial bardzo walki z nim, wierzy, ze jest to swietny matchup, obaj maja bardzo dobra stojke - nie ma innego planu, ale jesli musialby cos ogarniac to chce walczyc z kimkolwiek z top10. planem awaryjnym bedzie kariera w 'tv' i przejecie programu MMA Hour. 
Identycznie wypowiadał się na ten temat Demetrious Johnson. Musi coś w tym być. Matt, z tego co pamiętam, za często kontuzji nie łapał w swojej karierze - nie przetrenowywał się.duzo osob mysli, ze jak dojebie niesamowicie ciezkie treningi to bedzie mialo jeszcze wieksze efekty - Mitrione uwaza przeciwnie, nalezy sluchac swojego ciala i robic tyle na ile pozwala organizm
pamietajmy, ze to byly zawodnik NFL i nie bylbym taki pewien, ze jest czysciutki... :) Blackzilians bejbi!!!Identycznie wypowiadał się na ten temat Demetrious Johnson. Musi coś w tym być. Matt, z tego co pamiętam, za często kontuzji nie łapał w swojej karierze - nie przetrenowywał się.
Mógłby rozpieprzyć jakiś pokój hotelowy, to by zdobył więcej fanów. ;)Mitrione nie cieszy sie chyba popularnoscia na cohones...![]()
Ariel chyba nie lubi Andrzejka. Albo gość jest nudnym rozmówcą :(

Grubym Nelsonem?wywiad z Nelsonem jeden z gorszych jakie w zyciu slyszalem.

). Jon zachowuje sie czasem jak wlasnie Ci idioci dlatego powinien troche zmienic niektorych ludzi z towarzystwa. uwielbia byc trenerem Jonesa, gdy prowadza trening czuje sie troche jak w grze - poprosi JBJ'a o cos, a ten to robi. ocenia Rumble'a jako groznego przeciwnika (zreszta jak kazdego z ktorym zmierzyl sie Jones), Jon powinien ugrac ta walke tak jak kazda, powinien znalezc sposob na wygranie tej walki. MW wyznaje, ze Jones podszedl do walki z Gustafssonem ze zlym nastawieniem, za 'lekkim', nie 'pushowal' tempa tak jak powinien, nie robil wielu rzeczy ktore zrobilyby duza roznice w walce, ale nie mozna NIC ujmowac Gustafssonowi - sam MW byl zszokowany forma Szweda ktora zaprezentowal w oktagonie. na koniec wywiadu chwali Francisco Mirande, BF nie byl agresywny co Frank swietnie wykorzystal, od zawsze mial taki potencjal i cieszy sie, ze pokazal to w oktagonie

co myslicie o fanpejdzu na fejsbuku z kacikiem baja? zrobic tytulowo cos takiego, wrzucac na biezaco jesli cos wleci kacik i bezposredni link do wywiadu, jakies teasy. badzmy szczerzy, Rocksi na fb sie troche obijaja (inne forum robi to x razy lepiej, sorry :C), a fanpejdz ufc poland lekko gra mnie zawsze irytowal.
nie wiem, glosno mysle. :)
i tak, nazwe to 'kącik baja'.![]()
Jestem za, bilet obok mnie czeka. Wygospodaruj 250 zł na bilet, 40 zł na Polskiego Busa w dwie strony, 200 zł na nocleg i żarcie, a będzie lajk!co myslicie o fanpejdzu na fejsbuku z kacikiem baja? zrobic tytulowo cos takiego, wrzucac na biezaco jesli cos wleci kacik i bezposredni link do wywiadu, jakies teasy. badzmy szczerzy, Rocksi na fb sie troche obijaja (inne forum robi to x razy lepiej, sorry :C), a fanpejdz ufc poland lekko gra mnie zawsze irytowal.
nie wiem, glosno mysle. :)
i tak, nazwe to 'kącik baja'.![]()
pierwszy!Byłem pierwszym, który zalajkował, czy ktoś mnie wyprzedził? ;)

Ja dopiero czwarty.Byłem pierwszym, który zalajkował, czy ktoś mnie wyprzedził? ;)