Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 18 19.4%
  • Hiszpania

Votes: 15 16.1%
  • Argentyna

Votes: 11 11.8%
  • Portugalia

Votes: 17 18.3%
  • Brazylia

Votes: 10 10.8%
  • Niemcy

Votes: 1 1.1%
  • Anglia

Votes: 4 4.3%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 3.2%
  • Maroko

Votes: 5 5.4%
  • Inny zespół

Votes: 9 9.7%

• Total voters
    93
Ale jak on się ruszał jak pantera jakas jakby oddał lepszy strzał i by wpadło w okno to byłaby bramka mundialu, 113 minuta powtarzam

Ten senegalczyk teraz Ndiay czy jakoś tak, te kocie ruchy

Belgia z Kongo w ćwierćfinale się spotkają i zamiast proporczyków to się wymienią
1000027768.png

Kurwa, bardzo dziwnie to ucinają. Ujęcie się zatrzymuje na kilkanaście centymetrów jakby chciało uniknąć tego czy dotknął piłki a potem stopy, sugerując ciągle faul.

Senegal przy 2-0 zbyt pewnie się poczuli i zostali ukarani, trzeba było wprowadzić ze dwóch obrońców i grać 6-3-1 to by wyciągnęli
I tak i nie, autobus nie jest w ich stylu, oni nie są poukładani taktycznie, tam jest żywioł, no ale może zabrakło jakiejś zmiany, świeżej krwi.

I tak i nie, autobus nie jest w ich stylu, oni nie są poukładani taktycznie, tam jest żywioł, no ale może zabrakło jakiejś zmiany, świeżej krwi.
Zobacz jakie on zmiany zrobił, wszystko to było 1:1 i żadnej zmiany taktyki, zrobił trzy zmiany i od tego momentu przestali grać i Belgia wjebała 2 bramki

Dobra mam 2:0 dla usa w typerze ale oni tracą bramki więc +1.5 goal jest tutaj raczej pewny, Bośnia nie ma czym atakować bo dzeko nie dojeżdża ale jakiegoś farfocla mogą wcisnąć, więc myślę że usa strzeli dwie bramki i bosnia prawdopodobnie też jednego wciśnie. Może być 3:1 bo Bośniacy jak już zobaczą że nie mają podjazdu to odpuszczą, mam wrażenie że tam panuje dziwna atmosfera w druzynie, no ale zamuly być nie powinno, tutaj już nie mają co kalkulować.

Back