JosueEstebanez
PRIDE FC Heavyweight
Koło 3.6No cóż wynikiem nie trafię ale Senegal wyczułem, jaki kurs był? Wie ktoś? Zwykły, na zwycięstwo Senegalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Koło 3.6No cóż wynikiem nie trafię ale Senegal wyczułem, jaki kurs był? Wie ktoś? Zwykły, na zwycięstwo Senegalu.
Żadni Brazole
Brazylia

Dzięki temu piłkę kocha cały świat, wynik może się odwrócić bardzo szybko, finał ligi mistrzów Milan vs Liverpool sobie przypomnij jaki był świetnyAle piłka jest niesprawiedliwa

Trzeba było lepiej bronićAle piłka jest niesprawiedliwa

Momentum to kto ma przewagę w określonym czasie meczu w skrócie mówiącCo to jest ten match momentum co się wyświetla? Może mi ktoś to objaśnić?
Ta tabelka taka w lewym dolnym rogu z jakimś wykresem
Mundial się dopiero zaczął od meczu Brazylia Japonia :)Chujowy ten mundial nie? Tyle było gadania, że chujnia, a mundial to zawsze mundia. Święto piłki.
To co znaczy z nazwy. Pokazuje na tym wykresie, kto w którym momencie meczu przeważa i generuje więcej sytuacji bramkowych.Co to jest ten match momentum co się wyświetla? Może mi ktoś to objaśnić?
Ta tabelka taka w lewym dolnym rogu z jakimś wykresem
Ale jaką przewagę, terytorium posiadania czy czego?Momentum to kto ma przewagę w określonym czasie meczu w skrócie mówiąc
Mi się od początku podoba. Są niespodzianki i tak ma być.Mundial się dopiero zaczął od meczu Brazylia Japonia :)
Żeby nie było po meczu jak wróciszMamy mecz, idę jaja umyć
Klasycznym przykładem momentum jest wtedy jak Barcelona odrabiała straty w meczu z PSG w Hiszpanii, no lepiej się tego nie da porównać chybaAle jaką przewagę, terytorium posiadania czy czego?

Ale czarni strzelaliBelgia chujowa ale ma więcej białych w składzie
![]()

Klasycznym przykładem momentum jest wtedy jak Barcelona odrabiała straty w meczu z PSG w Hiszpanii, no lepiej się tego nie da porównać chyba![]()
Karne to był tylko efekt uboczny momentumCzyli momentum polega na tym, że sędziowie dają Ci karne z pizdy?