JosueEstebanez
UFC Strawweight
A w studiu Kolendowicz i Łobodziński obaj z historią w ŁKS przypadek? Nie sądzę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakieś karne by się obejrzałoUSA to bierze na miękko
Odjebalem dla ciebie analize a ty mi nawet lajka nie dałeś.Jakieś karne by się obejrzało
Ja już hansów się naoglądałemJakieś karne by się obejrzało

Karny bez zarzutów.Ja już hansów się naoglądałem
Idę w kimę, w razie co będę żałował
@JosueEstebanez @Siedem Panowie, ten karny to był czysty dla Belgii? Bo dużo ludzi się pruje o decyzje
Przy Mundialu to takie ANALizy często odbiegają od realiów to narazie się powstrzymam, ale jakieś niespodzianki się zdarzają i coś czuję że to może być BośniaOdjebalem dla ciebie analize a ty mi nawet lajka nie dałeś.

Według mnie to ewidentny karny, ale wiesz jak to te przepisy będą tłumaczyć że naturalny kontakt i niewiadomo. Nadepnął gościowi na stopę uniemożliwiając mu zagranie piłki i to wszystkoJa już hansów się naoglądałem
Idę w kimę, w razie co będę żałował
@JosueEstebanez @Siedem Panowie, ten karny to był czysty dla Belgii? Bo dużo ludzi się pruje o decyzje

na farcie
Niech idzie hotdogi sprzedawać w żabce jak jej się nie podoba.Słyszeliście, że Ania Lewandowska ma traumę bo się musi przeprowadzić do Chicago i czuje się przytłoczona?![]()
Typowy przykład samodzielniej, wyzwolonej kobiety która zrobiłaby międzynarodową karierę gdyby tylko nie mąż i te obowionzkiNiech idzie hotdogi sprzedawać w żabce jak jej się nie podoba.

I tak i nie, autobus nie jest w ich stylu, oni nie są poukładani taktycznie, tam jest żywioł, no ale może zabrakło jakiejś zmiany, świeżej krwi.
Jedyne co to może być zmartwiona przez wiek dzieciakówSłyszeliście, że Ania Lewandowska ma traumę bo się musi przeprowadzić do Chicago i czuje się przytłoczona?![]()
Jedyne co to może być zmartwiona przez wiek dzieciaków

PSG ma obecnie najlepszy kolektyw i trenera, ale w tym roku moim skromnym zdaniem to Olise i Kane są piłkarzami, którzy robią największą różnicę.
Jeden kreuje najwięcej sytuacji, a drugi najczęściej je wykorzystuje. Obaj robią to, grając przede wszystkim dla drużyny i biorąc na siebie odpowiedzialność za jej wyniki, a nie tylko nabijając indywidualne statystyki.
Kvara był najlepszym ofensywnie graczem PSG w lidze mistrzów, w lidze francuskiej Dembele praktycznie nie grał.Plus w PSG hajpowany jest Dembele, a największą różnicę robi Kvaradona, a jakoś to każdy przemilczy. Mają podobne liczby, ale wpływ na grę i wypracowywane sytuacje Gruzin ma zdecydowanie większy.
Wiadomo, to że kilka się trafiło nie dawało gwarancji że też trafię, passa kiedyś i tak się skończyPrzy Mundialu to takie ANALizy często odbiegają od realiów to narazie się powstrzymam, ale jakieś niespodzianki się zdarzają i coś czuję że to może być Bośnia![]()
Meksyk idzie po wygraną. Od początku mistrzostw mój typ ;)
znowu wezmą jebane żaby
Brazylia