JosueEstebanez
PRIDE FC Heavyweight
A w studiu Kolendowicz i Łobodziński obaj z historią w ŁKS przypadek? Nie sądzę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakieś karne by się obejrzałoUSA to bierze na miękko
Odjebalem dla ciebie analize a ty mi nawet lajka nie dałeś.Jakieś karne by się obejrzało
Ja już hansów się naoglądałemJakieś karne by się obejrzało

Karny bez zarzutów.Ja już hansów się naoglądałem
Idę w kimę, w razie co będę żałował
@JosueEstebanez @Siedem Panowie, ten karny to był czysty dla Belgii? Bo dużo ludzi się pruje o decyzje
Przy Mundialu to takie ANALizy często odbiegają od realiów to narazie się powstrzymam, ale jakieś niespodzianki się zdarzają i coś czuję że to może być BośniaOdjebalem dla ciebie analize a ty mi nawet lajka nie dałeś.

Według mnie to ewidentny karny, ale wiesz jak to te przepisy będą tłumaczyć że naturalny kontakt i niewiadomo. Nadepnął gościowi na stopę uniemożliwiając mu zagranie piłki i to wszystkoJa już hansów się naoglądałem
Idę w kimę, w razie co będę żałował
@JosueEstebanez @Siedem Panowie, ten karny to był czysty dla Belgii? Bo dużo ludzi się pruje o decyzje

na farcie
Niech idzie hotdogi sprzedawać w żabce jak jej się nie podoba.Słyszeliście, że Ania Lewandowska ma traumę bo się musi przeprowadzić do Chicago i czuje się przytłoczona?![]()
Typowy przykład samodzielniej, wyzwolonej kobiety która zrobiłaby międzynarodową karierę gdyby tylko nie mąż i te obowionzkiNiech idzie hotdogi sprzedawać w żabce jak jej się nie podoba.